- 16 Mart 2022
- 3.265
- 3.259
- 83
- 33
Hep diyorlar zaten doktorlar da meyve suyu tarzı vermeyin midesi gereksiz dolmasın diye. Ben de kahvaltı da bazen karadut özü veriyorum yarım çay bardağı suyla . O bile içime sinmiyor da iyi kötü bikaç lokma yiyor onu içerken diye veriyorum. Eşime kalsa çoktan bardak bardak meyve suları verecek.Canım sen neden mamayı bıraktırmak istemiyorsun?
Ben büyüğümde işe başlayınca 9. Aydan sonra sağdığım sütü vermek için biberona alıştırmıştım. Az olan sütüm işe başlayınca iyice azalmıştı. Ben 11 aylıkken günlük süte başlamıştım. Annem bakıyordu benim, uyurken veya çok ağladığında süt veya pekmezli su veya komposto artık o an ne varsa onu veriyordu. Benimki gecede çok kalkan bir bebeydi geceleri de biraz meme biraz süt, su, komposto artık ne varsa veriyordum. 2 yaşında memeyi bıraktırınca biberon aşkı daha da çoğaldı. Yemesi normaldi, kilosu da iyiydi.
Sonra hastalandı. Ve doktorumuz kuzenimiz di. Kan testlerine bakınca hemen biberonu yani sütü pekmezli suyu kompostoyu kesiyorsunuz demişti. Kilosu iyi hatta fazla ama vitaminleri baya düşük demişti. Onlar onu tok tutup enerji verdiği için yemesi gerekenden az yiyordur demişti.
Ben kızımı memeden çok kolay kesmiştim ama biberon bizim için facia olmuştubiberon olmayınca da bayıla bayıla içtiği sütü bardaktan asla içiremedim.
Belkide doktorun yemekleri daha iyi yemesi için mamayı bıraktırmak istiyordur.
Evet 21 numara şuan benimkinin ayaklarıBende bugün avm de vicco önü kapalı biraz yanları açık sandalet buldum onu alacak gibiyim . Lcw deki terliklerde hoşuma gitti . 21 mi çıkıyor ayağından ben 23 alacağım da şaşırdım
Benimki biraz rahatlamıştı ama dün tekrar meme meme diye uyanıp emmek istedi dişte çıkıyor şuan ama ağzını şapırdatıyordu havalar ısındı ya sanırım dün susuzluktan yaptı. Hiç gece su içme alışkanlığı yok ama bu gece de yaparsa su vermeyi deneyeceğimBenim kızım 10 gündür bi değişik oldu sürekli meme istiyor. Son 3-4 gündür de geceleri yine ağlıyor meme verince susuyor . Meme ağzında uyuyor. Hiç böyle değildi bu çocuk 1 yıldır benim zorumla emdi nerdeyse . Emdiğinde de normal değil bokunu çıkarıyor . Dişten mi bilmiyorum ağzını açtıramadım bakamadım azılara hiç .
Bizim kiza da 21 aldikEvet 21 numara şuan benimkinin ayakları
Benimki de gece su içmiyor. Hiç vermedim gece . Alışık olmadığından uykusu açılır korkusuna denemedim . Gündüz de öyle çok içmiyor . Sürekli veriyorum , hatırlatıyorum ama pek içmiyorBenimki biraz rahatlamıştı ama dün tekrar meme meme diye uyanıp emmek istedi dişte çıkıyor şuan ama ağzını şapırdatıyordu havalar ısındı ya sanırım dün susuzluktan yaptı. Hiç gece su içme alışkanlığı yok ama bu gece de yaparsa su vermeyi deneyeceğim
Bugün yine öyle ağzını falan şapırdatarak meme falan derse bi deneyeceğim bakalım başımıza ne işler açılacakBenimki de gece su içmiyor. Hiç vermedim gece . Alışık olmadığından uykusu açılır korkusuna denemedim . Gündüz de öyle çok içmiyor . Sürekli veriyorum , hatırlatıyorum ama pek içmiyor
Gunduz uykularini cokmu gec saatlerde uyuyor acaba.benimki saat oglen 3 ü gecirdimi ,gec uyuyor gecedeKızlar ben ne yapacağım oğlum gece 12 1 den önce uyumuyor saatlerce ayakta kalıyor, uyuduktan sonra yarım saat içinde de ben uyuyorum ya dinlenecek kafamı dinleyecek zaman bile kalmıyor, biraz oturayım kendi kendime zaman geçireyim diyecek bir alan bile bırakmıyor bana, hadi onu geçtim kendisi de saatlerce ayakta kalıyor 8 9 saat uyumuyor, tam verimli uyku yapacağı saatler de ayakta, defalarca deniyorum iniyor yataktan direk illa gece 12 1 oluyor öyle uyuyor
Portakal suyu veriyorum bazen bende,aslinda oda zararliymis ama severek iciyor.Hep diyorlar zaten doktorlar da meyve suyu tarzı vermeyin midesi gereksiz dolmasın diye. Ben de kahvaltı da bazen karadut özü veriyorum yarım çay bardağı suyla . O bile içime sinmiyor da iyi kötü bikaç lokma yiyor onu içerken diye veriyorum. Eşime kalsa çoktan bardak bardak meyve suları verecek.
Evet bu aralar geç uyuyor biraz öğle uykusuna da direniyor, normalde 12 1 arası uyutuyordum bu aralar 3 e kadar uyumuyor 3 gibi uyuyorGunduz uykularini cokmu gec saatlerde uyuyor acaba.benimki saat oglen 3 ü gecirdimi ,gec uyuyor gecede
Aynen bu aralar fazla yazan olmuyorBugün hiç ses çıkmamış buralarda
Benim canım daha çok çıktı bugün ya değişik hallerde sinir krizi geçirip duruyorAynen bu aralar fazla yazan olmuyor
Ya benimki de öyle, ağlama krizine giriyor kendini atıyor yere tepiniyor, Bu hangi sendrom valla çıldırmalık, herşeye ağlıyor yaBenim canım daha çok çıktı bugün ya değişik hallerde sinir krizi geçirip duruyor
Çorba kasesini elinde gezdirmesine izin vermedim diye çığlıklar atıp kaşıkla oraya buraya vurmaya başladı zaten akşama kadar her şeye ağlıyor orası ayrı da. İnşallah sendrom falan bir şeydir de geçerYa benimki de öyle, ağlama krizine giriyor kendini atıyor yere tepiniyor, Bu hangi sendrom valla çıldırmalık, herşeye ağlıyor ya
Vallahi bende öyle diyorum umarım geçici bir süreçtir, huyları böyle olmasın daÇorba kasesini elinde gezdirmesine izin vermedim diye çığlıklar atıp kaşıkla oraya buraya vurmaya başladı zaten akşama kadar her şeye ağlıyor orası ayrı da. İnşallah sendrom falan bir şeydir de geçer
Bizimkiler potansiyelVallahi bende öyle diyorum umarım geçici bir süreçtir, huyları böyle olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?