- 19 Mayıs 2024
- 2.899
- 1.782
- 53
Gerçekten iş hiç bitmiyor hele bende çamaşır hiç bitmiyorHafta sonları eşim evde bana destek oluyor ama bana nedense daha çok iş çıkıyor ve acayip yoruluyorum bulaşıkları makineye dizemiyorum oğlum qsla durmuyor devamlı makinenin içine hiriyor yada çalıştırıyor elde yıkıyorum ve bulaşık hiç bitmiyor en son akşam bırakıp yattım sabah toplarım dedim artık gına geldi 3 kişiyiz bitmiyor çamaşır bulaşık. Oğlum yemekmyemediği için eline Galeta ya da meyve falan veriyorum her yere döküyor duvarlara sürüyor aç kalmasın diye sabrediyorum ama çok yorucu böyke de sonra bezi sersem yere üzerine oturup yese keşke
Geçmiş olsun canımAnneler günümüz kutlu mutlu olsun kızlar sağlıkla hep kucaklarımıza alalım bebelerimizi
Bi süredir yoktum sanırım bahar yorgunlığu yaşıyorum oğlum yürümeye başladı daha da zorlaştı hayat yazdığıgınız tüm aksi huylar benimkinde de var sürekli araba sürüyo ve elindekileri atıyo üstüne 3 tane köpek dişi aynı anda geliyo bide hasta oldu genzine akıyor burnu neyse kısacası zordayım kızlar
Ama iyiki var ve ben onun annesiyim
Benimde öyle ya kirli sepeti hiç boş olmuyor oğlumun zaten az da olsa gün aşırı yıkıyorumGerçekten iş hiç bitmiyor hele bende çamaşır hiç bitmiyor
Aynı döngü ev asla toplu durmuyor önden topluyorum arkamdan dağıtarak gelmiş bile fenalık geldi artık bana da yemek zaten nefretim masaya bağıra bağıra oturuyor ben versem yemiyor kendine versem tabaksa yere deviriyor başka türlüyse eline alıp savura savura fırlatıyor. Eline verip gezdiği zaten komple halı üzerinde. Yürürken her bastığım yerde ayağıma bir şey batıyorHafta sonları eşim evde bana destek oluyor ama bana nedense daha çok iş çıkıyor ve acayip yoruluyorum bulaşıkları makineye dizemiyorum oğlum qsla durmuyor devamlı makinenin içine hiriyor yada çalıştırıyor elde yıkıyorum ve bulaşık hiç bitmiyor en son akşam bırakıp yattım sabah toplarım dedim artık gına geldi 3 kişiyiz bitmiyor çamaşır bulaşık. Oğlum yemekmyemediği için eline Galeta ya da meyve falan veriyorum her yere döküyor duvarlara sürüyor aç kalmasın diye sabrediyorum ama çok yorucu böyke de sonra bezi sersem yere üzerine oturup yese keşke
Gerçekten yaz tarifesi sanırım bu benimkide 5te başlıyor kalkmaya5 buçuk gibi uyandı emzirdim geri uyur diye uyumadı zorladım şimdi uyudu ama benim uykum kaçtı saat 7 daha
Sanki ben yazdım aynen öyle eline verince yiyor aslında ama yarısını yere döküyor çoğu zaman bilerek döküyor ağzından çıkarıp atıyor yere ya da duvarlara sürüyor peşinde ıslak mendille geziyorum sırf yesin diye ay inşallah bunlarda geçer yaAynı döngü ev asla toplu durmuyor önden topluyorum arkamdan dağıtarak gelmiş bile fenalık geldi artık bana da yemek zaten nefretim masaya bağıra bağıra oturuyor ben versem yemiyor kendine versem tabaksa yere deviriyor başka türlüyse eline alıp savura savura fırlatıyor. Eline verip gezdiği zaten komple halı üzerinde. Yürürken her bastığım yerde ayağıma bir şey batıyor
Bizimde öyle uzun sürdü ya derdi 2 ay rahat vardı sıkıntısıKızlar daha önce de sormuştum ama cidden anlamıyorum çocuğumun damağı 1 aydan fazladır şiş aşırı şişmiş beyazlaşmış ama hala patlamadı, çok huzursuz herşeye ağlıyor, bu diş neden böyle uzun sürdü zaten 6 7 aydır da diş çıkarmıyoruz
İnşallah geçer diye diye bu zamanlara geldik ama sürekli bir şey çıkıyorSanki ben yazdım aynen öyle eline verince yiyor aslında ama yarısını yere döküyor çoğu zaman bilerek döküyor ağzından çıkarıp atıyor yere ya da duvarlara sürüyor peşinde ıslak mendille geziyorum sırf yesin diye ay inşallah bunlarda geçer ya
Yani ben geçen sene götürmüştüm, ama çok bebekti o yüzden çok da dikkat edecek bir şey yoktu şemsiye altında yattı çoğundaKızlar bebeğini denize havuza götüren var mı ? Nelere dikkat etmek lazım ben dahs hiç götürmedim. Neler almak lazım?
Taşı nasıl düştü acaba?Ben hiçbiley kullanmıyorum demiri iyi çıkmıştı ama baya oldu d vitamini de doktor bıraktırdı böbrek taşı var diye şimdi taş düştü ondan merak ediyorum belki artık kullanmak gerekir güneşe çıkarsak bile ne kadar faydalı olacak ki
Güneş kremi aldım deniz şortu aldım kısa kollu deniz tişörtleri var açıkcası üzerinde çtle ıslak kalsın istemedim hasta eder diye bende panço aldım ama Müslin değil havlu harzı ince ve fermuarlı ama 1 tane aldım yedeğim çok mu gerekli oluyor acaba birbtane daha mı alsamYani ben geçen sene götürmüştüm, ama çok bebekti o yüzden çok da dikkat edecek bir şey yoktu şemsiye altında yattı çoğundaDenize de beline kadar soktum kafasını sokmamıştım. Temmuz'da gideceğiz biz de bir arkadaşımdan destek aldım bizim bebelere yakın bebişi var çünkü, ben UV korumalı mayo alacaktım 2 tane uzun kollu mesela onu kurutmak vb. zor olabilir, ben panço aldım onu kullandım hep omuzları da kapanıyor dedi. Mantıklı geldi 2 panço aldım (o 3 tane almış bir günde hepsini kullandığım da oldu dedi), 1 tane de mayo alcam. Havuza sokmayı düşünmüyorum açıkcası deniz daha temizdir bence, güneş kremi zaten malum almışsındır ya da aklındadır. Onun dışında ben de neyle karşılaşacağımı açıkcası bilmiyorum
2 taşı vardı bir tanesi idrar kanalını tıkadı çişini yapamadı o yüzden acil ameliyata alındı diğer taşı böbreğimde olduğu için ona dokunmadılar daha sonraki süreçte o taştan parçalanarak düştü. Bebek oldupu için ilaç vs kullanılmıyor ama doktor bir solüsyon önerdi bize onu eczanede hazırlatıp kullandık onun dışında bol bol su içirdim en zor şeylerden birisi buydu içmiyordu birde limon veriyordum asitli oldupu için doktorniyi gelir demiştiTaşı nasıl düştü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?