S Samms Bizde de azılar tamamlandı ve köpekler kızarmış morarmış ve bizde "uykular harama oldu bakkk" modundayızBizim azıların tamamı çıktı çok şükür. Dediğiniz gibiydi. Köpekler çıkarken bir de üstüne aşırı mızmızlık ve sürekli kucak isteme yüklendi. İlk köpek dışı çıktı şükür. Şimdi kalan 3 köpeği bekliyoruz
Kızlar benim oğlum dışarıda acayip bir şekilde arabalara gidiyor plakalarına ve amblemlerine merakı var. Böyle araba merakı olan bebiş var mı? Sabah çıkardım dışarı yarım saat bir arabanın önünde durduk ilgilendiği tek şey şuan bu
Ben 12 aylıkdan beri kullanıyorum ve iyikimKızlar öğrenme kulesi alan var mı henüz erken mi sizce
Benimkide öyle ya bişeye merak salması iyi dr dışarıda çok zor oluyorBir ara araba tekerleklerine aşırı sarmıştı şimdi durdu, gidemeyince dokunmayınca kendini yere atıyordu
Canım sen neden mamayı bıraktırmak istemiyorsun?Kızlar doktorum ısrarla mamayı bırak diyor ben de içimin devam sütünü aldım dün onu verdim severek içiyor mama kadar doyurucu olur mu sizce kullanan var mı
Gece çok uyanıyorsa işte gündüz kapatıyorlar açığı benimki de gece uyumadığı içim gündüz 2 kwre uyuyor bazende uzun uyuyor uyutmasam ağlıyor ne iş yapabiliyorum ne dışarı çıkabilirim gece ıykusu desen yok bir düzelemedikOf evet bir de 5tw uyandı 9da uyudu hala uyuyor bir garip
Ay yavrum ya maşallah ona zor kelimeleri söylüyor benimki arabaya nene diyorBizim bebenin anne baba dedede den sonra ilk söylediği kelime "araba ababa" idi. Babası hep arabaları gösterip tekerleklerin dönderip seslerini çıkartıyordu. Sünnet fotolarını bile babasının araba sesi çıkarması sayesinde çekebilmiştik önceleri tekerlekleri çok ilgisini çekiyordu, araba görünce hemen gözü tekerleklerin gidiyordu. Şimdilerde balkona oturtuyorum sandalyesine ababa, ucac, kuşşş, komiyooon, obobüss, Allah ne verdiyse izleyerek günü kotarıyoruz.
En büyük keyfi arabaya binmek, bebek arabasına binincede hemen "han hanm hann" diyor. Sürüp gidelim istiyor. Benim ortanca da erkek ama bu kadar değildi. Onun çöp kamyonuna çok ilgisi vardı. Ama yine o da babadansesi gelince hemen cama çıkartıp gösterirdi.
Beniö kaynanamda ısrarla biberona alıştır rahat edersin diyor çocuk mama bile içmiyor içmedi doğru düzgün anne sütü alıyor bineron tutmayı bilmiyor ben nasıl alıştıratım hadi onu geçtim ne gerek var 1 buçuk yaşına geliyor bir de bineron bıraktırmaya uğraşıcam zaten meme bırakma emzik bırakma sorunları var üstüne yeni sorun eklemek istemiyorum valla her şeyin en iyisini anne kendi bilir kimine biberon cidden yarayabilir çocuk alıp kendi içiyordur mesela o anneye kolaylık olur ama benimki almıyor üstüne bir de bir süre sonra diş çürüğü yapıyormuşCanım sen neden mamayı bıraktırmak istemiyorsun?
Ben büyüğümde işe başlayınca 9. Aydan sonra sağdığım sütü vermek için biberona alıştırmıştım. Az olan sütüm işe başlayınca iyice azalmıştı. Ben 11 aylıkken günlük süte başlamıştım. Annem bakıyordu benim, uyurken veya çok ağladığında süt veya pekmezli su veya komposto artık o an ne varsa onu veriyordu. Benimki gecede çok kalkan bir bebeydi geceleri de biraz meme biraz süt, su, komposto artık ne varsa veriyordum. 2 yaşında memeyi bıraktırınca biberon aşkı daha da çoğaldı. Yemesi normaldi, kilosu da iyiydi.
Sonra hastalandı. Ve doktorumuz kuzenimiz di. Kan testlerine bakınca hemen biberonu yani sütü pekmezli suyu kompostoyu kesiyorsunuz demişti. Kilosu iyi hatta fazla ama vitaminleri baya düşük demişti. Onlar onu tok tutup enerji verdiği için yemesi gerekenden az yiyordur demişti.
Ben kızımı memeden çok kolay kesmiştim ama biberon bizim için facia olmuştubiberon olmayınca da bayıla bayıla içtiği sütü bardaktan asla içiremedim.
Belkide doktorun yemekleri daha iyi yemesi için mamayı bıraktırmak istiyordur.
İnşallah güzel denk gelirsin pazarlık yap mutlakaAyyy çok iyiymiş bu bende bakayım
Ya ben de bırakırım aslında mamayı ama gece çok sık kalkarsa diye korkuyorum açıkçası hala gece beslenmemiz var çünküCanım sen neden mamayı bıraktırmak istemiyorsun?
Ben büyüğümde işe başlayınca 9. Aydan sonra sağdığım sütü vermek için biberona alıştırmıştım. Az olan sütüm işe başlayınca iyice azalmıştı. Ben 11 aylıkken günlük süte başlamıştım. Annem bakıyordu benim, uyurken veya çok ağladığında süt veya pekmezli su veya komposto artık o an ne varsa onu veriyordu. Benimki gecede çok kalkan bir bebeydi geceleri de biraz meme biraz süt, su, komposto artık ne varsa veriyordum. 2 yaşında memeyi bıraktırınca biberon aşkı daha da çoğaldı. Yemesi normaldi, kilosu da iyiydi.
Sonra hastalandı. Ve doktorumuz kuzenimiz di. Kan testlerine bakınca hemen biberonu yani sütü pekmezli suyu kompostoyu kesiyorsunuz demişti. Kilosu iyi hatta fazla ama vitaminleri baya düşük demişti. Onlar onu tok tutup enerji verdiği için yemesi gerekenden az yiyordur demişti.
Ben kızımı memeden çok kolay kesmiştim ama biberon bizim için facia olmuştubiberon olmayınca da bayıla bayıla içtiği sütü bardaktan asla içiremedim.
Belkide doktorun yemekleri daha iyi yemesi için mamayı bıraktırmak istiyordur.
Hiç bulaştırma canım, ihtiyaç hissetmiyorsan hiç gerek yokBeniö kaynanamda ısrarla biberona alıştır rahat edersin diyor çocuk mama bile içmiyor içmedi doğru düzgün anne sütü alıyor bineron tutmayı bilmiyor ben nasıl alıştıratım hadi onu geçtim ne gerek var 1 buçuk yaşına geliyor bir de bineron bıraktırmaya uğraşıcam zaten meme bırakma emzik bırakma sorunları var üstüne yeni sorun eklemek istemiyorum valla her şeyin en iyisini anne kendi bilir kimine biberon cidden yarayabilir çocuk alıp kendi içiyordur mesela o anneye kolaylık olur ama benimki almıyor üstüne bir de bir süre sonra diş çürüğü yapıyormuş
Bizde çok kalkıyoruz yaaaYa ben de bırakırım aslında mamayı ama gece çok sık kalkarsa diye korkuyorum açıkçası hala gece beslenmemiz var çünkü
Demeyin yaAzı dişi savaşları dersek daha iyiköpek dişi yükleniyor... henüz tatmadık yoksa azılar fragman mıydı
Vicco ilk adım ayakkabısının yazlık versiyonu ve lcw nin kıros tarzı terliğini aldım. Ama terlikler en küçük 21 di kalıp biraz geniş sanırım ayağından çıkıyor bazenama sevdi
Hem de ne zordu sorma neyse ki şu an bıraktıBenimkide öyle ya bişeye merak salması iyi dr dışarıda çok zor oluyor
Benimki yemeyi ve uykuyu tamamen kesmişti resmen ağzında aft boğazında enfeksiyon falanda oldu 3ü iyice çıktı biri de patlamak üzere ama tekte daha rahat şuan. Köpek dişi faciası bakalım ne zamanDemeyin yayemej falan yemiyor stres oldum valla. Ağzı da çok kötü yarık içinde yazık üzülüyorum
Bende bugün avm de vicco önü kapalı biraz yanları açık sandalet buldum onu alacak gibiyim . Lcw deki terliklerde hoşuma gitti . 21 mi çıkıyor ayağından ben 23 alacağım da şaşırdımAzı dişi savaşları dersek daha iyiköpek dişi yükleniyor... henüz tatmadık yoksa azılar fragman mıydı
Vicco ilk adım ayakkabısının yazlık versiyonu ve lcw nin kıros tarzı terliğini aldım. Ama terlikler en küçük 21 di kalıp biraz geniş sanırım ayağından çıkıyor bazenama sevdi
Offf. O daha mı zormuş. İnşallah kısa sürer.Benimki yemeyi ve uykuyu tamamen kesmişti resmen ağzında aft boğazında enfeksiyon falanda oldu 3ü iyice çıktı biri de patlamak üzere ama tekte daha rahat şuan. Köpek dişi faciası bakalım ne zaman
Bu yaştan sonra biberona alıştırmaya gerek yok zaten . Bardağa alışsınlar artık. Ben hiç sevmiyorum biberon-suluk . Temizlemek çok zor geliyor onları .Beniö kaynanamda ısrarla biberona alıştır rahat edersin diyor çocuk mama bile içmiyor içmedi doğru düzgün anne sütü alıyor bineron tutmayı bilmiyor ben nasıl alıştıratım hadi onu geçtim ne gerek var 1 buçuk yaşına geliyor bir de bineron bıraktırmaya uğraşıcam zaten meme bırakma emzik bırakma sorunları var üstüne yeni sorun eklemek istemiyorum valla her şeyin en iyisini anne kendi bilir kimine biberon cidden yarayabilir çocuk alıp kendi içiyordur mesela o anneye kolaylık olur ama benimki almıyor üstüne bir de bir süre sonra diş çürüğü yapıyormuş
Sorma bana da yaBu yaştan sonra biberona alıştırmaya gerek yok zaten . Bardağa alışsınlar artık. Ben hiç sevmiyorum biberon-suluk . Temizlemek çok zor geliyor onları .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?