Bizimde boğaz enfeksiyonu için doktor dişle ilgili değil ağzına soktuğu bir şeylerden olmuş dedi. Sürekli sokakta yerde ne bulsa ağzına sokuyor ve geçen yazdığım gibi yapma etme yemeden anlamıyor. Anlatıyorum yerdeki şeyler yenilmez yok yerdeki aldığını uzağa at şöyle yap böyle yap diye oyuna çevirmeye çalışıyorum yok ne bulsa ağzınaBugğn doktordan geldik. Çocuğumun ağız kokusu ve uyuyamamasının nedenini öğrendim. Bademcikleri full irin kaplıymış. Ciddi bir enfeksiyon. Agumentin verdi. Sizlerde böyle bir dırum yaşayan var mı. Diş çıkarma döneöinde olduğu için sürkşi eli ağzında ve bulduğu herşeyi ağzına sokuyor. İştihap kapmaması mucizeydi zaten
Yedi daha önce muhallebi bide musallat olduğu kahvelerimde süt içtiGenelde ilk verirken bir şeylerin içine katarak deneyin diyorlar, mesela muhallebisi falan katın deneyin ondan sonra direk verin diyorlar. Eğer yapabilirsen öyle başla istersen
Benimki fayda olayı değil aslın her zaman söylenen bir durum bu zaten sütün kendi değil ürünleri diye. Hatta inek sütüne karşı çıkıp bitkisel süt savunan kesim vs de çok bu konuda çok tartışmada. Benim amacım yatarken karnı tok olsun az da olsa.İnek sütünün kanıtlanmış hiçbir faydası yok benim bildiğim ve okuduğum kadarıyla. Onun yerine kefir veya yoğurt (mayalandığından) çok daha faydalı diye biliyorum
Benim kızım sevmedi ama burada yulaflı bir içecek veriyorlar bebeklere uyku öncesinde. Türkiye'de de benzer içecekler görmüştüm mağazalarda. Bi seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.Benimki fayda olayı değil aslın her zaman söylenen bir durum bu zaten sütün kendi değil ürünleri diye. Hatta inek sütüne karşı çıkıp bitkisel süt savunan kesim vs de çok bu konuda çok tartışmada. Benim amacım yatarken karnı tok olsun az da olsa.
Hala öğle uykusu yapmadık o yüzden sanırım bugün hiç uyku yaptırmıcam, bu saatten sonra yatırırsam geceye kadar duruyorAyyy gece 2de buradaymışsın bu saatte de uyanmışsın bugün çabucacık geçsin inşallah sana . İnşalkah oğlun öğlen 12gibi uyur 3e kadar falan uyurda sen de dinlenirsin
Erken uyandıramadım, hem kıyamadım 5 saat uyumuştu durmaz diye bide bende çok kötüydüm kalkamadım, geç uyandı ve hala öğle uykusu yapmadıBenim de aklıma erken uyandırmandan başka çare gelmiyor. 7:00-7:30 arası uyandırırsan gündüz uykusunu öne çekersin belki biraz, yani çok zor tahmin ediyorum benim de sıkıntım şu an çok erken uyanması 5:39'da kalktı bugün ve daha sonra uyutamadım. Bir süredir böyle gidiyor. Bu arada 5:39a kadar da zorla uyuyor yani hele 3-4'ten sonra öyle sık uyanıyor ki. Ben o saatlerden sonra uyanmış oluyorum diyebilirim. Çünkü tekrar uykuya geçmem aşırı uzun sürüyor eskiden de böyleydim uykuya çok zor geçerim
İnek sütü gece midesini rahatsız edebilirİşte amacım daha çok gece yatmadan içirmek biraz da olsa tokluk verir en azından ilk yatışta uzun uyur belki. Organik tarım amblemi olan sütten aldırdım bakalım akşamları biraz ılıtıp bal koyup içireceğim takip ederim bir sıkıntı hissedersem bırakırım
Çok geçmiş olsun dişten dolayı mı olmuşBugğn doktordan geldik. Çocuğumun ağız kokusu ve uyuyamamasının nedenini öğrendim. Bademcikleri full irin kaplıymış. Ciddi bir enfeksiyon. Agumentin verdi. Sizlerde böyle bir dırum yaşayan var mı. Diş çıkarma döneöinde olduğu için sürkşi eli ağzında ve bulduğu herşeyi ağzına sokuyor. İştihap kapmaması mucizeydi zaten
Aynen, bu aralar sigara izmaritlerine taktı kafayı cidden anlamıyorlarBizimde boğaz enfeksiyonu için doktor dişle ilgili değil ağzına soktuğu bir şeylerden olmuş dedi. Sürekli sokakta yerde ne bulsa ağzına sokuyor ve geçen yazdığım gibi yapma etme yemeden anlamıyor. Anlatıyorum yerdeki şeyler yenilmez yok yerdeki aldığını uzağa at şöyle yap böyle yap diye oyuna çevirmeye çalışıyorum yok ne bulsa ağzına
Yani bugün dayanabilirse akşam 8 gibi uyut doğal olarak yarın sabah da erkenden uyanır inşallah öyle düzene girerHala öğle uykusu yapmadık o yüzden sanırım bugün hiç uyku yaptırmıcam, bu saatten sonra yatırırsam geceye kadar duruyor
Deniyorum bakalım birde ben erken yaptırdığım da da gece 12 1 gibi kalkıp sabah 4 5 e kadar uyumuyor valla hangi yolu deneyeceğim şaşırdımYani bugün dayanabilirse akşam 8 gibi uyut doğal olarak yarın sabah da erkenden uyanır inşallah öyle düzene girer
Sulu şeyler tuvaletini getirir daha çok uyanır diye düşünüyorum. Eğer yediriyorsan bebe bisküvisi öneririm uyku için faydası olur mu bilemem de tok tutar. Ben muzu ezip bebe bisküvisiyle karıştırıyorum bazen yulaf unu da ekliyorum yulaf da tok tutuyor.Benimkinin yeme içme doğru düzgün olmadığı için açta oluyor acaba akşam yatmadan versem daha az uyanır mı dedim
Geç uyumasın gündüz uykusuna bağlı olduğunu düşünüyorum ya gündüz fazla uyuyor uykusu gelmiyor ya da gündüz çok yoruluyor çok yorgun oluncdq uyumak zor oluyor bu beniö bebeğimde gördüğüm durumlar her bebeğe göre değişir tabiKızlar grupta bir annemiz bebeğinin gece geç saatlerde uyuduğunu söylemişti kimdi hatırlamıyorum bir çözüm buldu mu bana yazabilir mi? Bebeğim gece 12 1 de uyuyor hatta bugün hala uyumadı saat 2 ye geliyor, ben tükendim artık günlerdir haftalardır aynı şey asla erken uyumuyor 9 10 saat uykusuz durabiliyor
Emzirme saatleri yemeknsaatleri uyku saatleri hep disiplinli gitmeye çalıştım ama daha çok yoruldum ne yaparsam yapayım oğlum gece uyanmak istedi ve uyandı yanda ne zaman uyumak isterse o zaman uyudu bende artık saldım uykusu gelince yatırıyorum ve dikkat ettim artık 8 9 arası uykusu geliyor ve yatırırsam uyuyor yatırmazsam çok yoruluyor ve huysuzlanıp uyumak istemiyor gözlem aşırı önemli9 da kalkıyor bazen, bazen daha geç ama çok geç öğle uykusu yapıyor tüm problem aslında onla ilgili farkındayım, 3ten sonra zorla uyutuyorum, sürekli bir uykuya direnme var, yarın sabah 8 de kaldıracağım bakalım nasıl bir fark olacak, hala uyumadı, ben tükendim sabrım da vücudum da
Ya neden bilmiyorum ama seni düşünse senin için bişey yapsa bile belki şuan görmeyeceksin çünkü ben öyleyim gğn içimde o kadar yorulup sinirleniyorum ki eşim bazen iyi konuşuyor ben yine tersliyorum onu aslında amacım onu terslemek değil çocuğuma gösteremediğim sinirim beni yiyip nbitiriyor bende eşime kızziıyorum önceden hep alttan alırdı oda artık umursamıyor beni gazla nasılsa hep sinirli gerginim. Anne olmak çok zor ama hepsi geçeck insalahKendime ayıracak saniye zamanım yok bakın saat 2 olmuş uyumuyor, uyusa ben direk uyayacam, yani ne bir kafa dinleme zamanı ne başka birşey yapabiliyorum yok, benim bu aralar psikolojim mahfolmuş durumda hem bu geç uyumadan dolayı hemde herşeye ağlıyor tükendim, ve bu süreçte insan anlayışlı bir eşe o kadar ihtiyaç duyuyor ki çok anlayışsız bir eşe sahibim malesef, sadece kendini düşünen kendi rahatını yemesini içmesini düşünen asla benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi önemsemeyen. Kusura bakmayın içimi dökmek istedim kendimi bu aralar hiç iyi hissetmiyorum
Öğlen uykusunu çok geç yapıyor 3te 4te yapıyor kalkıyor bu sefer 5 gibi o yüzden çok geç uyuyor sanırımGeç uyumasın gündüz uykusuna bağlı olduğunu düşünüyorum ya gündüz fazla uyuyor uykusu gelmiyor ya da gündüz çok yoruluyor çok yorgun oluncdq uyumak zor oluyor bu beniö bebeğimde gördüğüm durumlar her bebeğe göre değişir tabi
Ben her uyku sinyali aldığım da götürüyorum uyutmaya çalışıyorum uyuyacak gibi oluyor sonra geri yataktan inmeye çalışıyor artık kendimi suçlamaya başladım ben mi uyutmayı bilmiyorum çocuğun istediği gibi mi uyutamıyorum diyorumEmzirme saatleri yemeknsaatleri uyku saatleri hep disiplinli gitmeye çalıştım ama daha çok yoruldum ne yaparsam yapayım oğlum gece uyanmak istedi ve uyandı yanda ne zaman uyumak isterse o zaman uyudu bende artık saldım uykusu gelince yatırıyorum ve dikkat ettim artık 8 9 arası uykusu geliyor ve yatırırsam uyuyor yatırmazsam çok yoruluyor ve huysuzlanıp uyumak istemiyor gözlem aşırı önemli
Kesinlikle bilmiyorum ama çocuktan sonra bizim aramız daha kötü olduYa neden bilmiyorum ama seni düşünse senin için bişey yapsa bile belki şuan görmeyeceksin çünkü ben öyleyim gğn içimde o kadar yorulup sinirleniyorum ki eşim bazen iyi konuşuyor ben yine tersliyorum onu aslında amacım onu terslemek değil çocuğuma gösteremediğim sinirim beni yiyip nbitiriyor bende eşime kızziıyorum önceden hep alttan alırdı oda artık umursamıyor beni gazla nasılsa hep sinirli gerginim. Anne olmak çok zor ama hepsi geçeck insalah
Bakalım bir çareler bulmaya çalışacağımBenim kızım sevmedi ama burada yulaflı bir içecek veriyorlar bebeklere uyku öncesinde. Türkiye'de de benzer içecekler görmüştüm mağazalarda. Bi seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?