2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Sıkıntım hiçbir şeyi yemiyor olması zaten ya akşam yemeği aynı dediğim gibi oturuyor bir iki kaşık yerse kendi döke döke yiyor sonra fırlatıyor yulaf lafası yaptım çeşitli meyvelerle falan ağzına sürmedi bisküvi vermedim şimdiye kadar pek bide onu denerim yatmadan yerse

Bir hafta kadar sabah 7 7 buçuk civarı uyandırmayı dene bakalım ne yapacak öğle uykusunu erkene çekse çözülür gibi

Benimki yerleri kapıları yalıyor ve asla çözüm bulamıyorum ve korkuyorum bir şey bu benimkide enfeksiyon kaptı antibiyotik kullandık ama öyle ağız kokusu yoktu ciddi derecede ateşi çıkmıştı

Yok canım ne alakası var en iyisini sen bilirsin senin çocuğun o ama bazı bebekler değişik işte uykuyu sevmez kv bana zeki oldupu için uyumuyor diyor kendimi öyle avutuyorum

Bisküvi tatlı ya sever inşallah

Benimki de hep pis pis yerleri yalıyor ısırıyor . Korkuyorum enfeksiyon kapacak diye . Parkta salıncak ,kaydırak , toz toprak her şeyi yalıyor. Benim rujumu yemiş geçen gün . O da kimyasal bişey sonuçta . Şu oral dönem bitse bi an önce . Çok geçmiş olsun size

Muz falan da yemiyor mu ? Benimki yemediyse muz yediriyorum genelde . Yarım yamalak yiyor bazen onu da . İyice açsa 1 tam muz bitiriyor . En azından diğer meyvelere göre tok tutar belki .

Uyuyacak olsa alışık olduğu şekilde uyutunca uyur zaten . Bebekler bi değişik . Benimki emerek uykuya dalıyor genelde . Bazen uyku saati geliyor uyumak için ağlıyor emzirmeye başlıyorum sıkılıp bırakıyor. Babasına uyumadı diye veriyorum . 5 dk sonra yine emecek oluyor. Alıyorum yine uyumuyor yine babaya veriyorum bikaç dk sonra yine emme diye bağırıyor. başa dönüyoruz.

Kızlar merhaba şu bardaklardan aldınız mı pipetli suluktan içiyor da normal bardak gibi bundan da içirmek nasıl olur bilemedim gerekli mi

Eklentiler

• IMG_4453.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 14
Çok sağolun. Ne kadar korumaya çalışsak da illaki bir gün bir yerde olacaktı. Artık bağışıklık kazanıyor diye görmeye çalışıyorum süreci.

Benimki de aynen böyle. Gardrobumun camlarını yalıyor. Terlikleri ısırmaya çalışıyor. Diş fırçasını bir yere sürtüp geri ağzına sokıyor. Yani bu mikrobik eylemlere mutant geçirse yeridir. Enfeksiyon en doğal sonuç:)

Sut konusu baya karisik,tavsiye edende var ,sakin vermeyin diyen doktorda var.benim doktor,onermiyor sutu.
Açıkçası inek sütünü yetişkinlere bile tavsiye etmeyenler var. Ben de kullanmıyorum artık. Kendim de içmiyorum. Hazımsızlık yapıyor. Yulaf sütü badem sütü falan kullanıyorum kendime. Henüz bebeğime de vermedim. Yalnız süt yerine kefir denense daha faydalı sanırım. Kefiri bayağı öneriyorlar.

Benim kızım boğazına kadar elini sokup kendini kusturuyor. Yapma dedikçe inadına yapıyor . Görmezden gelsem yine aynı. Nasıl unutturucam bunu ya .

Kızlar geçen hafta menenjit aşısı olmuştuk 2 doz 2 bacağından oldu, ilk defa yaptırdık ve daha demin farkettim bir bacağının iç kısmında bilye gibi şişlik var normal mi geçer mi?

Muz falan da yemiyor mu ? Benimki yemediyse muz yediriyorum genelde . Yarım yamalak yiyor bazen onu da . İyice açsa 1 tam muz bitiriyor . En azından diğer meyvelere göre tok tutar belki .
Muz bir ara güzel yiyordu şimdi onu da pek yemiyor. Bayağı yeme sıkıntı var ya her şeyi reddediyor. Bakalım neler göreceğiz ilerleyen süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…