- 19 Mayıs 2024
- 2.731
- 1.672
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde koridora takıyoruz ama fayda etmiyor çocuğumu öyle bir ısırmış ki şişmiş resmen, dün uyuyamadı 3 saat boyu uğraştım, uyurken mi sıkıyorsun spreyiBen koridorda sinek ilacı kullanıyorum kendine de sprey sıkıyorum
Benim bebeğim de 16 aylık şuanda herşeyi anlıyor maşallah, çok mutlu oluyorum beni anlıyor olmasınaTabi her çocuk farklıdır ama benim kızım algı konusunda çok iyi açıkçası.. oturduğum yerden telefonu getir diyorum getiriyo kumandayu getir diyorum getiriyo dışarı cikacaksak ayakkabısını ayakkabiliktan getirip oturuyo giydirmemi bekliyor ya da ayakkabısını dışarda görünce dolabı açıp içine koyuyo.. istediği herşeyi gosteriyo .. o yüzden normal davranış bu mudur bu yaşlarda yoksa ileri mi gidiyo bilemiyorum.. ama mesela görumcemin kızı benim kızdan 2 ay büyük olmasına rağmen komut alma olayı çok az ..o yüzden bnce bu aylarda çok takilmamak gerekir bebekte göz teması varsa ya da belli başlı olması gereken davranışlar varsa diğer şeyler zamanla oturuyo
Uyurken de kullanabilir miyizSivenonun spreyi var onu direkt bebeğe sürebilirsin doktor bize öyle demişti
Ben tatildeyken yatmadan önce sürüyordum sabaha kadar koruyorduUyurken de kullanabilir miyiz
Ay aynı sürekli elimi tutup gezdiriyo yürüyünce geçer sanıyodum geçmeyecek miBizde de var sürekli mızmız ve artık gelip elimi tutup istediği şeye ve ya yere goturuyo kalkmayinca da ağlamaya basliyo
Yatarken sıkıyorum kıyafetlerine bide yatağın çevresineBizde koridora takıyoruz ama fayda etmiyor çocuğumu öyle bir ısırmış ki şişmiş resmen, dün uyuyamadı 3 saat boyu uğraştım, uyurken mi sıkıyorsun spreyi
Yürüyünce çekiştirmekten parmak sökebilirlerAy aynı sürekli elimi tutup gezdiriyo yürüyünce geçer sanıyodum geçmeyecek mi
Üzgünüm geçecek sanıyodum oy ne çektik yaYürüyünce çekiştirmekten parmak sökebilirler![]()
Çok geçmiş olsun Aşı olmuş muydu? Yani bence geçmediyse eğer kızamıktırArkadaşlar bebeğim kızamık olmuş olabilir. Geçen gün çilek alerjisi yazdım ama alerji ilacını kullanalı 1 hafta oldu geçmedi. Bugün artık yüzü dahil tüm vücudu kırmızı döküntü dolu. Ateş yapmadı ama burun akıntısı faşan var.
Altinci hastalik diye bir sey var, belkide odur.Arkadaşlar bebeğim kızamık olmuş olabilir. Geçen gün çilek alerjisi yazdım ama alerji ilacını kullanalı 1 hafta oldu geçmedi. Bugün artık yüzü dahil tüm vücudu kırmızı döküntü dolu. Ateş yapmadı ama burun akıntısı faşan var.
Her geçen yerine yenisini bırakıyorÜzgünüm geçecek sanıyodum oy ne çektik ya![]()
Geçmiş olsun canım doktora gittin mi tekrarArkadaşlar bebeğim kızamık olmuş olabilir. Geçen gün çilek alerjisi yazdım ama alerji ilacını kullanalı 1 hafta oldu geçmedi. Bugün artık yüzü dahil tüm vücudu kırmızı döküntü dolu. Ateş yapmadı ama burun akıntısı faşan var.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılArkadaşlar bebeğim kızamık olmuş olabilir. Geçen gün çilek alerjisi yazdım ama alerji ilacını kullanalı 1 hafta oldu geçmedi. Bugün artık yüzü dahil tüm vücudu kırmızı döküntü dolu. Ateş yapmadı ama burun akıntısı faşan var.
Bugün gideceğiz.Geçmiş olsun canım doktora gittin mi tekrar
Bütün vücudu kırmızılık dolu. Keyfi yerinde. Gauet hareketli ve neşeli. Ateşi de yok. Ama bunlar niye çıktı anlamadım. Alerji ilacını kullanalı 1 hafta oldu. Ama değişen bişey yok hatta arttıGeçmiş olsun canım şimdi nasıl
Ah çocuğum yaBugün gideceğiz.