• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Tabi her çocuk farklıdır ama benim kızım algı konusunda çok iyi açıkçası.. oturduğum yerden telefonu getir diyorum getiriyo kumandayu getir diyorum getiriyo dışarı cikacaksak ayakkabısını ayakkabiliktan getirip oturuyo giydirmemi bekliyor ya da ayakkabısını dışarda görünce dolabı açıp içine koyuyo.. istediği herşeyi gosteriyo .. o yüzden normal davranış bu mudur bu yaşlarda yoksa ileri mi gidiyo bilemiyorum.. ama mesela görumcemin kızı benim kızdan 2 ay büyük olmasına rağmen komut alma olayı çok az ..o yüzden bnce bu aylarda çok takilmamak gerekir bebekte göz teması varsa ya da belli başlı olması gereken davranışlar varsa diğer şeyler zamanla oturuyo
Benim bebeğim de 16 aylık şuanda herşeyi anlıyor maşallah, çok mutlu oluyorum beni anlıyor olmasına 🙏🏻

Arkadaşlar bebeğim kızamık olmuş olabilir. Geçen gün çilek alerjisi yazdım ama alerji ilacını kullanalı 1 hafta oldu geçmedi. Bugün artık yüzü dahil tüm vücudu kırmızı döküntü dolu. Ateş yapmadı ama burun akıntısı faşan var.
Çok geçmiş olsun Aşı olmuş muydu? Yani bence geçmediyse eğer kızamıktır

Demir seviyesi cok iyi olsada arada bestiron demir kullanmamda sakinca olurmu sizce.cok yemiyor destek olsun diye ozellikle haftada en azindan uc gun versem.

Arkadaşlar bebeğim kızamık olmuş olabilir. Geçen gün çilek alerjisi yazdım ama alerji ilacını kullanalı 1 hafta oldu geçmedi. Bugün artık yüzü dahil tüm vücudu kırmızı döküntü dolu. Ateş yapmadı ama burun akıntısı faşan var.
Geçmiş olsun canım doktora gittin mi tekrar

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl

Eklentiler

• IMG_7441.webp
    IMG_7441.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_7442.webp
    IMG_7442.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_7444.webp
    IMG_7444.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 30
Back