Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsınız canım ateş falan yaptı mı ? Biz kurtulduk şükür menenjitten en korktuğum aşıydı bitti gittiBizde bugün ilk doz menenjit aşılarını olduk. Tatil öncesi hemen halledelim dedik şimdiye kadar uzadı. Bi sıkıntı yapmaz inşallah
Biz yeni başladık 4 doz olacakİyi yapmışsınız canım ateş falan yaptı mı ? Biz kurtulduk şükür menenjitten en korktuğum aşıydı bitti gitti
Oy kuzum benim dr direkt ağrı kesici önerdi mi bilmiyorum ama iyi gelebilir bacakta ağrı yapıyor evetBiz yeni başladık 4 doz olacakateş yok şuan ama bacağı ağrıyor sanırım çünkü dokununca ağlıyor. Birazda huysuz durgunlaştı
Eve geldiğimizden beri yattı kaldı kalkamadı yerinden ama aşıdan sonra çokta yürüdü oda artırdı muhtemelen hafiften ateşi yükseliyor verdim hemen ağrı kesici ya cıs cıs diyor ayağını öpüyorOy kuzum benim dr direkt ağrı kesici önerdi mi bilmiyorum ama iyi gelebilir bacakta ağrı yapıyor evet
Havalar bi iyi bi kötü inşallah hafif geçerkızlar soğuk algınlıgı oldu heralde kızım burnu çok akıyor hafif ateş![]()
Bizde bugun 2. Doz menenjit asimizi olduk da merak ettim neden 4 doz sizin.Bizim 3 doz.2 ay once ikisi birden yapildi.nimenrix ve bexora.simdi 2. Doz sadece bexora.sanirim sonrakide bir sene sonrami neydi.Gunduz bizimde hix biseyimiz yoktu.simdi ayagini tutup aglamaya basladi arda.erken uyumayan cocuk ilk defa biraz once uyudu.umarim geceyi sorunsuz geciririz.ilk dozlar bizde epey ates yapmistiBiz yeni başladık 4 doz olacakateş yok şuan ama bacağı ağrıyor sanırım çünkü dokununca ağlıyor. Birazda huysuz durgunlaştı
Biz de aynı durumdayızkızlar soğuk algınlıgı oldu heralde kızım burnu çok akıyor hafif ateş![]()
Oy kıyamamEve geldiğimizden beri yattı kaldı kalkamadı yerinden ama aşıdan sonra çokta yürüdü oda artırdı muhtemelen hafiften ateşi yükseliyor verdim hemen ağrı kesici ya cıs cıs diyor ayağını öpüyorgece huzursuz olursa veririm tekrar yazık çekmesin
Aynı aslında bizimde bugün 2 tane yapıldı. 18. Ve 26. Ayda yapılacak birer dozda. 18. Ay beni şimdiden strese soktu çünkü o ayın zaten 3 tane devlet aşısı var bide bu 4 aşı olacak çocukBizde bugun 2. Doz menenjit asimizi olduk da merak ettim neden 4 doz sizin.Bizim 3 doz.2 ay once ikisi birden yapildi.nimenrix ve bexora.simdi 2. Doz sadece bexora.sanirim sonrakide bir sene sonrami neydi.Gunduz bizimde hix biseyimiz yoktu.simdi ayagini tutup aglamaya basladi arda.erken uyumayan cocuk ilk defa biraz once uyudu.umarim geceyi sorunsuz geciririz.ilk dozlar bizde epey ates yapmisti![]()
2 doz oldu bugün bacaklardanOy kıyamamgeçmiş olsun canım kaç doz oldu
Biz de ikinci dozu yaptırdık ama bacağında sertlik oldu ne zaman geçer acaba yaptıran yazabilir miBizde bugün ilk doz menenjit aşılarını olduk. Tatil öncesi hemen halledelim dedik şimdiye kadar uzadı. Bi sıkıntı yapmaz inşallah
Canım menenjit aşıları yapıldığı aya göre dozları değişiyor. Bize doktorumuz 5 doz yazmıştı ama biz İlkini doktora uyumayıp (sağlık ocağındaki doktor kafamızı karıştırdı ) 2 dozu birlikte yapınca 6 doza çıkardı doktorumuz.Bizde bugun 2. Doz menenjit asimizi olduk da merak ettim neden 4 doz sizin.Bizim 3 doz.2 ay once ikisi birden yapildi.nimenrix ve bexora.simdi 2. Doz sadece bexora.sanirim sonrakide bir sene sonrami neydi.Gunduz bizimde hix biseyimiz yoktu.simdi ayagini tutup aglamaya basladi arda.erken uyumayan cocuk ilk defa biraz once uyudu.umarim geceyi sorunsuz geciririz.ilk dozlar bizde epey ates yapmisti![]()
Bir hafta on günü buluyor geçmesi canım, kolonya ile silebilirsiniz. Şifa olsun inşallahBiz de ikinci dozu yaptırdık ama bacağında sertlik oldu ne zaman geçer acaba yaptıran yazabilir mi![]()
Bizim 12 gün falan sürdü sertlik yaBiz de ikinci dozu yaptırdık ama bacağında sertlik oldu ne zaman geçer acaba yaptıran yazabilir mi![]()
Bizde de oldu 3 hafta önce yaptırdık yeni yeni geçiyorBiz de ikinci dozu yaptırdık ama bacağında sertlik oldu ne zaman geçer acaba yaptıran yazabilir mi![]()
Ebeye sormuştum ben şişlik tomurcuk falan olabilir benim oğlumun 3 ay geçmedi tomurcuk dediBiz de ikinci dozu yaptırdık ama bacağında sertlik oldu ne zaman geçer acaba yaptıran yazabilir mi![]()