• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
kızlar soğuk algınlıgı oldu heralde kızım burnu çok akıyor hafif ateş 😫

Oy kuzum benim dr direkt ağrı kesici önerdi mi bilmiyorum ama iyi gelebilir bacakta ağrı yapıyor evet
Eve geldiğimizden beri yattı kaldı kalkamadı yerinden ama aşıdan sonra çokta yürüdü oda artırdı muhtemelen hafiften ateşi yükseliyor verdim hemen ağrı kesici ya cıs cıs diyor ayağını öpüyor 🥲 gece huzursuz olursa veririm tekrar yazık çekmesin

Biz yeni başladık 4 doz olacak 🥲 ateş yok şuan ama bacağı ağrıyor sanırım çünkü dokununca ağlıyor. Birazda huysuz durgunlaştı
Bizde bugun 2. Doz menenjit asimizi olduk da merak ettim neden 4 doz sizin.Bizim 3 doz.2 ay once ikisi birden yapildi.nimenrix ve bexora.simdi 2. Doz sadece bexora.sanirim sonrakide bir sene sonrami neydi.Gunduz bizimde hix biseyimiz yoktu.simdi ayagini tutup aglamaya basladi arda.erken uyumayan cocuk ilk defa biraz once uyudu.umarim geceyi sorunsuz geciririz.ilk dozlar bizde epey ates yapmisti🥲

Eve geldiğimizden beri yattı kaldı kalkamadı yerinden ama aşıdan sonra çokta yürüdü oda artırdı muhtemelen hafiften ateşi yükseliyor verdim hemen ağrı kesici ya cıs cıs diyor ayağını öpüyor 🥲 gece huzursuz olursa veririm tekrar yazık çekmesin
Oy kıyamam 🙏🏻 geçmiş olsun canım kaç doz oldu

Bizde bugun 2. Doz menenjit asimizi olduk da merak ettim neden 4 doz sizin.Bizim 3 doz.2 ay once ikisi birden yapildi.nimenrix ve bexora.simdi 2. Doz sadece bexora.sanirim sonrakide bir sene sonrami neydi.Gunduz bizimde hix biseyimiz yoktu.simdi ayagini tutup aglamaya basladi arda.erken uyumayan cocuk ilk defa biraz once uyudu.umarim geceyi sorunsuz geciririz.ilk dozlar bizde epey ates yapmisti🥲
Aynı aslında bizimde bugün 2 tane yapıldı. 18. Ve 26. Ayda yapılacak birer dozda. 18. Ay beni şimdiden strese soktu çünkü o ayın zaten 3 tane devlet aşısı var bide bu 4 aşı olacak çocuk 😭İnşallah ağrı sızı ateş görmeden geçirirler 🤲

Canım menenjit aşıları yapıldığı aya göre dozları değişiyor. Bize doktorumuz 5 doz yazmıştı ama biz İlkini doktora uyumayıp (sağlık ocağındaki doktor kafamızı karıştırdı ) 2 dozu birlikte yapınca 6 doza çıkardı doktorumuz.

Kızlar bebeklerinize dışarda şort giydirmeye başladınız mı ben uzun giydiriyorum hala düşerse diye ama sıcak olmaya da başladı böyle. Siz ne yapıyorsunuz

Back
X