- 4 Ağustos 2022
- 6.150
- 2.892
- 103
Kısa giydiriyorum artıkKızlar bebeklerinize dışarda şort giydirmeye başladınız mı ben uzun giydiriyorum hala düşerse diye ama sıcak olmaya da başladı böyle. Siz ne yapıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa giydiriyorum artıkKızlar bebeklerinize dışarda şort giydirmeye başladınız mı ben uzun giydiriyorum hala düşerse diye ama sıcak olmaya da başladı böyle. Siz ne yapıyorsunuz
Bende şort giydiriyorumKızlar bebeklerinize dışarda şort giydirmeye başladınız mı ben uzun giydiriyorum hala düşerse diye ama sıcak olmaya da başladı böyle. Siz ne yapıyorsunuz
Diştendir. Sadece yoğurt yiyordu kızım bir ara.Kızlar bişey sorcam kızım ilk azı dişini çıkarıyor baya patlamış ama çorba dışında yediği her şeyi tükürüyor. Sevdiği şeyleri bile sizde de diş çıkarırken böyle olmuş muydu? Huy mu edindi dişten mi anlayamadım da .
Benimki tamamen kesmişti sadece emiyorduKızlar bişey sorcam kızım ilk azı dişini çıkarıyor baya patlamış ama çorba dışında yediği her şeyi tükürüyor. Sevdiği şeyleri bile sizde de diş çıkarırken böyle olmuş muydu? Huy mu edindi dişten mi anlayamadım da .
Ben bir kere giydirdim düştü dizine bişey olmadı ama sıyrık oldu biraz baya da şortu var korkuyorum giydirmeyeKızlar bebeklerinize dışarda şort giydirmeye başladınız mı ben uzun giydiriyorum hala düşerse diye ama sıcak olmaya da başladı böyle. Siz ne yapıyorsunuz
Vallahi çok zor benimki de beni çağırıyor kendi oturup oynamıyor gel gel yapıyor yanına oturuyorum biraz öyle oyalanıyorKızlar oğlum 1 dk bile kendi oyalanmıyor ya sürekli anne anne sürekli beni peşinde sürüklüyor oyun kuruyorum yok kendi haline bırakıyorum yok ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum anlamadım 1 dk bile mi kendi oyalanmaz bi çocuk ya
Hiçbir şeyle ya akşama kadar su su diye sayıklıyor koyuyorum önüne su oyuncaklar ben yine kalkıp koltuğa oturamıyorumVallahi çok zor benimki de beni çağırıyor kendi oturup oynamıyor gel gel yapıyor yanına oturuyorum biraz öyle oyalanıyor
Çok zor, yani benim oğlum da genelde yanında biri otursun onunla oynasın veya ilgilensin istiyor ama arada bir kendi kendine topla balonla uğraştığı oluyor en azından 5-10 dk bile olsa. Allah yardımcın olsun gerçektenKızlar oğlum 1 dk bile kendi oyalanmıyor ya sürekli anne anne sürekli beni peşinde sürüklüyor oyun kuruyorum yok kendi haline bırakıyorum yok ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum anlamadım 1 dk bile mi kendi oyalanmaz bi çocuk ya
Amin bir an önce büyüsünler yaÇok zor, yani benim oğlum da genelde yanında biri otursun onunla oynasın veya ilgilensin istiyor ama arada bir kendi kendine topla balonla uğraştığı oluyor en azından 5-10 dk bile olsa. Allah yardımcın olsun gerçekten
Uygun zamanda kendisinin bırakması için dua ediyorumKızlar emzirmeyi ne zaman ve nasıl kesmeyi düşünüyorsunuz
ben zorlanacağımı düşünüyorum ya ve bundan dolayında şimdiden stres başladı nasıl uapıcam diye. Benimki memeye aşırı düşkün gece beslenmesini hiç kesemedim bir ara azalır gibi oldu yine bitmedi bak biraz azaldı ama şimdi yine geceleri deliriyor üstüme çıkıyor tişörtümü açmaya çalışıyor falan ama ben uyuyorum o sıra sürekli tetiktetim yataktan düştü düşecek yani şaka gibi geliyor artıl birbirimizi ufaktan anlıyıruz yapma ya da yap dediğim şeyleri anlamaya başladı ama uyku sıfır ya böyle bişey olanilir mi. 1 buçuk yaşında gece uykusu yok ee ben hamileykende uyumuyorum uyuyamıyordum artık sınıra geldim sürekli sinirliyim gerginim bağırıp duruyorum kendimden nefret ettim ve oğlumu hem memeden hem emzikten kesmeden düzeleceğimi düşünmüyorum. Birde daha meme için erken gibi geliyor ama benim gücüm kalmadıUygun zamanda kendisinin bırakması için dua ediyorumAllahım bana da bir yerden kolaylık sağlar diye düşünüyorum yani meme kesme olsun tuvalet eğitimi olsun 2 yaş sendromu falan bir yerde bir kolaylık vardır diye umut ediyorum
![]()
Neymiş peki neden olmuş belli değil mi şimdi siz Menenjit yaptırmamış mıydınız?Arkadaşlar çocupumda çıkan kırmızı noktalara hiç kimse teşhiş koyamadı. Alerji değil. Kızamık değil. Alerji uzmanı da gördü. Ama şuna önemle dikkat ettiler. Menenjit aşısı. Sakın ertelemyin. Çok önemli.
Artık 1 buçuk yaşında oldular seni olumsuz etkileyen bir durumsa bu bırakmak ikiniz içinde daha iyi olur tabiki. Memeyi bırakan çocuklarında uyku ve yemesinin düzeldiği de bir gerçek. Ben kendim de gece beslenmesi kesemediğim için sana gece beslenmesini kes gündüz yine emsin diyemeyeceğim. Şefkatle memeden kesme vs var aşamalı falan ama şuan ben yapacak olsam benim oğluma işlemez o mesela birden kesmem gerekir. Çocuğuna göre en iyisini kendin bilirsinben zorlanacağımı düşünüyorum ya ve bundan dolayında şimdiden stres başladı nasıl uapıcam diye. Benimki memeye aşırı düşkün gece beslenmesini hiç kesemedim bir ara azalır gibi oldu yine bitmedi bak biraz azaldı ama şimdi yine geceleri deliriyor üstüme çıkıyor tişörtümü açmaya çalışıyor falan ama ben uyuyorum o sıra sürekli tetiktetim yataktan düştü düşecek yani şaka gibi geliyor artıl birbirimizi ufaktan anlıyıruz yapma ya da yap dediğim şeyleri anlamaya başladı ama uyku sıfır ya böyle bişey olanilir mi. 1 buçuk yaşında gece uykusu yok ee ben hamileykende uyumuyorum uyuyamıyordum artık sınıra geldim sürekli sinirliyim gerginim bağırıp duruyorum kendimden nefret ettim ve oğlumu hem memeden hem emzikten kesmeden düzeleceğimi düşünmüyorum. Birde daha meme için erken gibi geliyor ama benim gücüm kalmadı
Bana bıraktır diyorlar tanıdıklarım. Bundan sonra daha da düşkün olur sürekli ağzında ister diyorlar. Şu an 14,5 aylık . Ben 18 aylık bari olsun istiyorum . Tamam yemek de yiyorlar ama süt bi nevi vitamin takviye gibi onlar için şu an. Biraz daha konuşulanları anlayabilir olsun öyle bıraktırmak istiyorum . İnşallah hepimiz sorunsuz bırakabilirizKızlar emzirmeyi ne zaman ve nasıl kesmeyi düşünüyorsunuz
Aynıyız inan.Cok yoruldum bu aralar kendimden şüphe ediyorum neyi yanlış yapıyorum diye.Köydeki eve getirdik birkaç gün annemle kediyle tavuklarla falan oyalansın diye burda daha beter oldu sürekli geceye kadar dışarı istiyor.Ne yapacağımı şaşırdım artıkKızlar oğlum 1 dk bile kendi oyalanmıyor ya sürekli anne anne sürekli beni peşinde sürüklüyor oyun kuruyorum yok kendi haline bırakıyorum yok ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum anlamadım 1 dk bile mi kendi oyalanmaz bi çocuk ya