- 19 Mayıs 2024
- 2.723
- 1.669
- 53
Ay bu da çok mantıklıymış evin görüntüsü bozuluyor ama rahat ediyorsun en azındanYatak ters dönük bizim. Ayak ucu ve bir yanı duvara dayalı. Açık kalan yanda da koruyucu var yani 4 tarafı kapalı sadece inip çıkacak kadar boşluk var
3. Ayda götürmek gerekiyormuş ya da ben öyle duydum götürdüm birde bugün gittik işte tekrar 3 yaşında dediGöz kontrolüne mi gitmek lazımmış ya bilmiyordum
Bunara ben oğluk uyuyunca hiç bişey yapamıyorum ev öyle dağınık ki onu mu yapayım bunu mu derken hiç bişey yapmıyorumValla kızlar bende aynı dertlerden muzdaribim birincisi meme konusu emzirmek istiyorum ama toplum içinde yakamı açıp meme meme diye bağırdıgı için erken bırakmak istiyorum bi yandan da tek başımayım sabrım cesaretim yok bide o emerken hala çok mutlu oluyorım ben haz alıyorum bilmiyorum nasıl bıraktırcam,
İkincisi uyku konusu zaten çocuğum uyuyo ama yanında ben varsam kalkıp WC gidemiyorum su içemiyorum onsuz bizde birlikte yatıyoruz yatağın bir tarafı duvara dayalı diğer yarısında ben yatıyorum allahtan deli yatmıyo hemen uyanıyorum ben o tam uyanmadan meme veriyorum pışşış geri uyutıruorum 4 5 kere kalkar geceleri bide 6 da tam uyanır gündüz ise uyutunca yarım saatim var spot mu yapayım WC mi ev mi toplıyım yoksa bende mi yanına yatayım derken süreç doluyor ruh halime göre sinir yokluyor beni de
Benimkine bakıldıysa gönül rahatlığıyla gidebilirsinBen de götürmek istiyorum babasının gözleri bozuk ama mümkün degil oğlum durmaz 2 yasinda götürmeyi düşünüyorum
Bu arada benimde gözün bozuk gözlük kullanıyorum bu göz olayı genetik mi ki, benim kitap okumak ve telefondan dolayı sonradan bozulduBen de götürmek istiyorum babasının gözleri bozuk ama mümkün degil oğlum durmaz 2 yasinda götürmeyi düşünüyorum
Bizim doktorumuz her muayenede kendisi kontrol ediyor göz doktoruna ise 3 yaşında gidin dedi. Sorun olmamasına sevindimKızlar dün yazdım ama kimse bişey dememiş heraşde gören olmadı bugün göz muayenesi gittim oğlum için bu doğduğundan beri 2. Muayenesi oldu ilkinde bişey yapmadılar öyle ışık tuttu sadece gözüne ama bu sefer ölçüm ve Muayesine yapıldı baya çok şükür hiç bir sorunu yok doktor 3 yaşında tekrar kontrole çağırdı rutin olarak böyleymiş haberiniz olsun
Ne güzel ya bazı doktorlar çok ilgili. Oğlum 5 aylıkken sağlık ocağında kilo boy kontrolü yapılmadı yani istediğim halde bakmadıkar 6. Ayda dediler sanki baksa ne olacak üstünü çıkaran benim giydiren benim. Bende doktora randevu aldım hem kontrolü vardı hemde kilosuna boyuna baktırırım dedim odasında tartı olmasına rağmen kilo için doktora m gelinir nöyle basit şeyleri de mi biz yapıcaz dedi sağlık ocağına götür dedi. Bazı insanlar hiç bişey yapmadan para kazanmak istiyor iyi insanlara denk gelelim inşallahBizim doktorumuz her muayenede kendisi kontrol ediyor göz doktoruna ise 3 yaşında gidin dedi. Sorun olmamasına sevindim
Osman hoca da üç yaşında götürmeniz yeterli demişti ben de ona güvendim açıkçası sadece üç aylıkken götürmüştük . Bir kez de enfeksiyon olmuştu beş aylıkken de gitmişti3. Ayda götürmek gerekiyormuş ya da ben öyle duydum götürdüm birde bugün gittik işte tekrar 3 yaşında dedi
Evet gerçekten doktor konusunda çok şanslıyız hem fiziksel hem de psikolojik gelişimi açısından çok yardımcı oluyor. Ama sağlık ocağındaki hemşiremizde çok tatlıdır bizim ne zaman istersen gel diyo bakalım boyuna kilosuna der arada telefonla arar her şey yolunda mı diye.Ne güzel ya bazı doktorlar çok ilgili. Oğlum 5 aylıkken sağlık ocağında kilo boy kontrolü yapılmadı yani istediğim halde bakmadıkar 6. Ayda dediler sanki baksa ne olacak üstünü çıkaran benim giydiren benim. Bende doktora randevu aldım hem kontrolü vardı hemde kilosuna boyuna baktırırım dedim odasında tartı olmasına rağmen kilo için doktora m gelinir nöyle basit şeyleri de mi biz yapıcaz dedi sağlık ocağına götür dedi. Bazı insanlar hiç bişey yapmadan para kazanmak istiyor iyi insanlara denk gelelim inşallah
Her yer her yerde genel olarakAy bu da çok mantıklıymış evin görüntüsü bozuluyor ama rahat ediyorsun en azından
40ı çıktığında götürdük bi damlalı karanlıkta falan bi baktılar sonra 6 aylıkken gittik sanırım bi daha gitmedik3. Ayda götürmek gerekiyormuş ya da ben öyle duydum götürdüm birde bugün gittik işte tekrar 3 yaşında dedi
Süpermiş o zaman bilmiyordumBenimkine bakıldıysa gönül rahatlığıyla gidebilirsinoğlum böbrek taşından dolayı çok sık hastaneye gitmek zorunda kaldı artık hastane ortamını biliyor önlük doktor ortamı bildiğinden hemen ağlıyor zor bakıldı ama bakıldı çok şükür birde bebeklerin göz kontrolü daha konforlu yetişkinlere göre uzaktan bir cihaz tutuyor karanlık bir odada oluyorsun ışık bebeğin dikkatini çekiyor az da olsa o yüzden ölçüm daha kolay oluyor. Normal cihaz da kontrol yapsaydı zaten kolay kolay hiç bir bebeğe bakamazlsr öyle
Bizim büyüklerde hep yazın der, hem dışarıda oyalama adına hemde yaz meyveleri kavun karpuz üzüm şeftali sulu sulu eline verip oyalarsınız derlerBi büyüğüm yazın bıraktır memeyi dedi bende yaz sonu düşünüyorum sen niye öyle dedin dedim o da yazın dışarı çıkar parka gider tatil falan derken oyalarsın kışa kalırsa çok zor bırakır dedi bilmiyorum napcam bende sonbaharda diye düşünüyordum
Eşim ve bende gözlük kullanıyoruz, derecelerimiz değişmiyor ama astikmatlarımız yüksek ve çocuklarımız de kullanıyor gözlük...Bu arada benimde gözün bozuk gözlük kullanıyorum bu göz olayı genetik mi ki, benim kitap okumak ve telefondan dolayı sonradan bozuldu
Kırmızı benekler tamamen geçti:) yani neden olduğunu da anlamadık. Çok ilginç bir durumdu. Ama neşesi yerinde bir sorunu yok. Çok sağol sorduğun için:)muzuretki8 çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl?
Bu yemek meselesi bizde de aynı maalesef eşim çok sakin hiç kızmaz sesini yükseltmez bu sabah onu bile çileden çıkardı önüne ne koysak fırlatıp atıyorYemeklerini ilgilendigi bir uyaran olmadigi surece yemiyor,onune koymadigim sey kalmiyor,kumanda,oyuncak,anahtar,bardak,bos kutular gibi birkac dk onun beynini mesgul etmek aslinda..ama bu durum beni cok sinirlendiriyor,geriyor...her yemek birseylerle oyalamayla oluyor.niye normalce agzini acip,karnini doyurmuyor.heryolu denedim,onunede koydum , yemesine dokunmasina izin verdim,cook ac biraktim,sevdigini yaptimverdim...yok olmuyor..artik yemek saatleri bana zulummnapabilirim
Canım senin bebeğin bi ara baya bişey yemiyor demiştin o durum düzeldi mi peki?Bu yemek meselesi bizde de aynı maalesef eşim çok sakin hiç kızmaz sesini yükseltmez bu sabah onu bile çileden çıkardı önüne ne koysak fırlatıp atıyor
Bebeklerinin önüne tabak koyuyorlar ya anne de bulaşık falan yıkıyor o ara aşırı özeniyorum ben eline tek tek verdiğim halde yere atıyor. Vakumlu tabak da var ama onuda çıkarıp atıyorBu yemek meselesi bizde de aynı maalesef eşim çok sakin hiç kızmaz sesini yükseltmez bu sabah onu bile çileden çıkardı önüne ne koysak fırlatıp atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?