2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Çok geçmiş olsun

İnşallah boğazında bir şey yoktur
Evet normalde çok ateşlenen bir bebek değil ama şimdi ilaç etkisi geçtiği an yükselmeye başlıyor direk
Kıyamam ya acısından uyuyamamış . Çok geçmiş olsun . İlaçlar iyi gelir de güzelce uyur inşallah bu gece .
Çok geçmiş olsun. Biz de yakın zamanda atlattık. Diş çıkarmayla birbirine girince işler daha karmaşık oluyor. İniaşşah kolayca hızlıca geçer
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim

Bebeklerin daha yeni uyandığı saatte biz ilk uykumuza geçtik. diyeceklerim bu kadar..
Offf kaçta kalktı ki 05:00 mi çok kötü ya hem gece uyumaması hem güne erken başlaması, zaman geçmek bilmiyor zaten uykusuz oldukları için huzursuz oluyorlar. Ne diyim ki Her gün dua ediyorum Rabbim herkese önce sağlıklı sonra da uykusu güzel bebek nasip etsin gerisi bununla bağlantılı olarak geliyor zaten, iştah-keyif vb.

Ay cidden öyle uyumayan bebek zaten yemekte yemez ki huysuz oluyor hep ağlıyor. Akşam geç yattı zor uyuttuk normalde benimki uykusu gelince uyur sadece uzun süre uykuda kalamıyor sık uyanıyor dün akşam uyumak istemedi ama uykusu vardındenedim uyumayınca baba denedi uzun sürdü ama uyudu. Dedim iyi geç yattı belki sabahın köründe kalkmaz yok dahs da erken kalktı

Evet bu arada 5 gibi kalktığını düşünüyorum ben gözümü açabildiğimde 5 buçuktu diş geliyor ağzında beyazlıklar var 2 3 tane birden gelevek galiba yok yere her şeye ağlıyor yine dünden beri bakalım ne zaman çıkacak

Gerçekten ben bu kadar zor uyuyan bebek görmedim ya sabrım kalmıyor her uykuda beni bıktırıyor ya sinirden kafayı yiyorum, meme de uyumuyor yatağa bırakıyorum sarılıyorum dönüyor duruyor bana tekme atıyor, kucağım da pışpışlıyorum onu kabul etmiyor yani ne yapayım ne istiyor anlamıyorum abartısız 3 4 kere uyutmaya götürüyorum bu döngü de sürüp en son yataktan iniyor ya ben her uyku da toplamda 2 saat uğraşıyorum böyle gidip gelmelerle, öğle uykusu böyle gece uykusu böyle, araba da gezdirerek uyutuyoruz eve geliyoruz araba durduğu an uyanıyor bide geri uyumuyor o araba da uyuduğu yetiyor sanki cidden artık kafa kalmadı bende, yemeği sorun uykusu sorun çıldırmak üzereyim

Seninkidr diş çıkarıyordu ondan mı oluyor acaba , benim oğlumda gözlemim şu eğer yatağa götürdüğümde uyumuyorsa ya uyku saati geçtiği için uyuyamıyor ya da uykusu gelmemiş oluyor. Çoğunlukla uyku saati geçerse direniyor ve daha enerjik oluyor. Tabi hastalık diş falan hariç o zamanlarda zaten zor uyuyor

Diş çıkarıyor dedim ama diş felan da çıkmadı sürekli diş gaz diyip duruyorum ama hep aynı, benimki uykusuz olduğu halde uyumuyor, uyku saati geçmiyor bazen ona rağmen uyumuyor cidden artık ne yapacağımı şaşırdım ya uykuya direnen bebekte çok zor her uyku da sinir stres yükleniyor bana , kafayı yiyecek gibi oluyorum , bi kere ağlamadan kolay uyuduğu yok

Bulaşık yapıyorum paçama yapıştı hüngür hüngür ağladı gözlerini kaşıyor getirdim uyutmaya saat 12.30du uyuyacak gibi oldu sonra yataktan indi, sonra babası denedi gezdirerek uyuttu yerine koydu saniyesinde uyandı, ben aldım yanıma yatırdım dönüyor duruyor uyumadı indi yataktan üstüne 2 kere daha denedim yok bak saat kaç olmuş hala uyumadı bu saatte uyusa da gece uykusunu geç uyuyor ben artık nasıl bir düzen kuracağımı şaşırdım çocuk hiç bir şeye uyum sağlamıyor ki, neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum

Evet gerçekten zor oluyor bir an önce düzelsin inşallah kolayca uyusun uzun uykuları olsun bebeklerimizin. Babası uyutmayı deniyor mu bu çocuklar hep annelerine çektiriyor

Henyeni gördüm babası da denemiş. Ya akşam yatış ve sabah uyandıoı saatlerde önemli gündüz uykusu için

Evet gerçekten zor oluyor bir an önce düzelsin inşallah kolayca uyusun uzun uykuları olsun bebeklerimizin. Babası uyutmayı deniyor mu bu çocuklar hep annelerine çektiriyor
Bugün babası kucağında iki kere gezdirerek uyuttu yerine koyunca direk gözlerini açtı daha yeni şimdi uyuttu hemen kalktı hala uyumuyor benim bebeğim doğduğundan beri böyle uyku problemi var sevmiyor uykuyu hep direniyor sürekli kalkıyor, yani cidden bazen düşünüyorum bi anne olarak bu kadar zor hareketleri olan bir çocuğa benden başka kimse tahammül edemez babası da dahil, Allah bebeklerimizi bize bağışlasın bizi de onlara, beni mahfediyor dişlerimi sıkıyorum ama gene de bişey yapamıyorum Allah o sevgiyi sabrı veriyor işte

Henyeni gördüm babası da denemiş. Ya akşam yatış ve sabah uyandıoı saatlerde önemli gündüz uykusu için
Dün parka götürdük saniye totosu durmadı 1 saat boyu ordan oraya koştu peşinde pert oldum eve gelirken araba da uyudu eve gelince gözlerini açtı 1 saatte geri uyutmaya çalıştım 12 de uyudu sonra tabi gece bir kaç kere emmeye kalktı sabah da 9 da uyandı, hala da uyumadı işte artık bu saatten sonra uyusa gece ne yapar bize bilmiyorum, ya gerçekten herşeyi ters biraz uyusaydı sonra kendisini denize gezmeye götürecektik sonra da akşam AVM de bi oyun yeri var anne de girebiliyor oraya ilk defa götürecektik şimdi herşeyi değiştirdi uyumuyor götürsek bişey anlamayacak herşeye ağlıyor bide uykusuzluktan, yani uykusu olan bebek neden direniyor ben bu kısmı anlamıyorum uyutmak için farklı farklı yollar deniyoruz hiç birini mi kolay kabul etmezsin yani biz neyi yanlış yapıyoruz

Doktor bana plak verdi diş sıkmamdan dolayı hazırlattım alamadım kaldı öyle. Cidden çok sinir yapıyor bu durumlar bizde tabiki kimse sabredemex Allah bize öyle güç kuvvet veriyor kş

Zaten zor uyuyor nerede uyursa bekleyin öyle. Bazen bizimki arabada uyuyor kapıda bekliyoruz mecbur eve çıksak uyanacak uyumayacak kendi uyansın diyoruz. O kadar da dışarı çıkarıyorsun aslında kafası da yorulur bedeni de niye bu kadar direniyor acaba. Sen kan değerlerine baktırmıştın dimi demiri düşük demişyin sanki acaba uykusuzluk mu yapıyor o

Valla dogru degil biliyorum ama dayanamadigimda bende gezerkeb koparip kopario agzina sokusturuyorum artik,kilosu en azindan sabit kalsin napayim,yedigi cok az bari ac kalmasin.yeme aliskanligi olusmuyor boylede.bir yere gittigimde yatili bende stres oluyorum.mama sandalyeside yoksa yedirmek cok zor oluyor.benim asil simdiden dert ettigim işe baslayacagim yakin zamanda kimse benim ugrastigim gibi ugrasmaz yedirmek icin..ve yemez kalir..baslayincaya kadar bir aliskanlik otursa,adam gibi oturup agzini acip yese ne cok sevinirim.Allahim aminn

Doktor bana plak verdi diş sıkmamdan dolayı hazırlattım alamadım kaldı öyle. Cidden çok sinir yapıyor bu durumlar bizde tabiki kimse sabredemex Allah bize öyle güç kuvvet veriyor kş
Bende çok sıkıyorum sinirden, cidden dişlerim ağrıyor, saat 9 da kalktı saat 4 ve 7 saattir daha bir uyku bile yapmamış

Gece uykusu için arabayla bazen çıkıyoruz yolda uyuyor eve gelince uyanıyor, az önce babası kucağında gezdirerek uyuttu mecbur bi yerden sonra yerine bırakıyoruz uyanıyor, evet demiri çok düşüktü ondan mı bilmiyorum artık halım kalmadı bugün daha beter zorluyor bide eşimin izin günü diyordum gezeriz felan bu halde dışarı çıkmak bile istemiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…