- 16 Mart 2022
- 3.133
- 3.210
- 83
- 33
Benimki terliyor saçları su içinde kalıyor. Zıbınla yatırıyorum sadece artık. Emmeye kalktığında yine terliyor çünkü . Yapabileceğim bişey de yok. Terli terli uyuyor öyleBir de sizin bebeler de ilk uykuya geçtikleri 2-3 saatte aşırı terliyor mu? Ama öyle böyle değil epey su gibi yani, terliyorsa terlediğinde ne yapıyorsunuz zaten zorla uykuda kalan bir bebek, o konuda da napacağımı bilemiyorum. Oda sıcaklığı maalesef şimdiden 25-26 derece civarı oluyor geceleri bile, üstüne ne giydireceğimi de şaşırıyorum. Şu an tişört şort ile yatırıyorum altında zıbın bile yok ama üşüyor mu diye de içim gidiyor, üstünü de örttürmez asla bebekliğinden beri örtüsüz-yorgansız yatıyor.
Bizde 10 11 arasındayız yüksek ihtimalle aşırı az kilo alıyor yemesi de az ama napayım ya sağlık versin Allah hepsine. Benimki dışarıdan bakınca çok zayıf durmuyor ama yanakları var. Kv kalsa hep zayıf diyor ama neyseMaşallahçok özendim ya , benimki ne doğru dürüst yemek yer ne doğru dürüst uyur . Kilosu 10 kilo bile olmadı daha . 2 aya bir de hasta oluyor . Daha yeni iyileşmişti öksürüyor şimdi de.
Ben oğluma zargana diyorumBizde 10 11 arasındayız yüksek ihtimalle aşırı az kilo alıyor yemesi de az ama napayım ya sağlık versin Allah hepsine. Benimki dışarıdan bakınca çok zayıf durmuyor ama yanakları var. Kv kalsa hep zayıf diyor ama neyse
Tam 10 oluyoruz az bişey kaldı diyordum . Hastalanınca iştah gitti iyice . Zayıfladı yine muhtelemenBizde 10 11 arasındayız yüksek ihtimalle aşırı az kilo alıyor yemesi de az ama napayım ya sağlık versin Allah hepsine. Benimki dışarıdan bakınca çok zayıf durmuyor ama yanakları var. Kv kalsa hep zayıf diyor ama neyse
Bu söylediğim de doğal zaten doktorun önerdiği bişey bebekler için off veya sinkov tarzı bişey değil.Sağlık ocağındakindoktor sinek koruyucuları önermedi ya nane limonlu aromalı şeyler sıkın dedi bilemedim alsam mı almasam mı
Bende öyle sordum hiç bişey önermem dedi ama o kadar insan kullanıyor kötü bişey olsa önerilmez heralde neyse bir doktora daha gideceğim ona da sorayım sağlık ocaklarına pek güvenemiyorumBu söylediğim de doğal zaten doktorun önerdiği bişey bebekler için off veya sinkov tarzı bişey değil.
Sağlık ocağı doktorları çok hakim değil böyle konulara ya. Ben de diş granüllerini sormuştum tetagil osanit gibi . Önermem dedi . Ama çocuk doktorları genelde bu ikisine doğal içerik diyorBende öyle sordum hiç bişey önermem dedi ama o kadar insan kullanıyor kötü bişey olsa önerilmez heralde neyse bir doktora daha gideceğim ona da sorayım sağlık ocaklarına pek güvenemiyorum
Diş için bende jel yazdırmaya gitmiştim hiç duymadığım bir sprey verdi bende çok sorgulamadım doktor sonuçta biliyordur yani ama 3 gün felaket alerji oldu bebeklere verilmiyormuş ve 2 kere sıktım yani öyle günlercede kullanmadım. O yüzden artık baya inceliyorum araştırıyorum mecburenSağlık ocağı doktorları çok hakim değil böyle konulara ya. Ben de diş granüllerini sormuştum tetagil osanit gibi . Önermem dedi . Ama çocuk doktorları genelde bu ikisine doğal içerik diyor
Birde bugünkü doktorda bana diyorki sinek koruyucu önermiyor ya bende ne yapıcaz o zaman dedim sinek olan yerlerden uzak durun dediSağlık ocağı doktorları çok hakim değil böyle konulara ya. Ben de diş granüllerini sormuştum tetagil osanit gibi . Önermem dedi . Ama çocuk doktorları genelde bu ikisine doğal içerik diyor
HahahaBirde bugünkü doktorda bana diyorki sinek koruyucu önermiyor ya bende ne yapıcaz o zaman dedim sinek olan yerlerden uzak durun dedi
Osanit denediniz mi?Sağlık ocağı doktorları çok hakim değil böyle konulara ya. Ben de diş granüllerini sormuştum tetagil osanit gibi . Önermem dedi . Ama çocuk doktorları genelde bu ikisine doğal içerik diyor
Maşallah maşallah allahım çok daha iyi etsin inşallah hiç hasta olmasınlar güzelce yesinler uyusunlar hep mutlu olsunlar. Olması gereken her şey senin bebeğinde bizim bebeler biraz değişikama düzelicez inanıyorum
Ya size soyle anlatayim el bebek gul bebek asla buyutmuyorum. Ama mutlaka her sabah bir yumurta yediriyorum haftanin iki gunu etini yediririm ve aksam her ogun mutlaka yogurt yediririm. Bunlae bagisiklik icin cook onemli. Muz ve seftali cok onemli bir de. Mesela benimki yumurtayi hep tavada pismis yer muzla karistiririm pankek tarzi sevmiyor. Jersey sutun kaymagini yapar yogurdunu yediririm. Cok guzel bir sut o. Corbasi ornegin asla ekmek dogramam daha bir kere pirinc unu vermedim. Anne sutu sadece 6 ay aldigi icin bagisikligi guclensin diye dikkat ediyorum. Bizim de ekran problemimiz oluyor yemek yerken izlemek istiyor ama onun disinda tv acmam. Daha anne baba gel disinda kelimesi yok ornegin. Bir de bir kere oku ve yeter dediMaşallahçok özendim ya , benimki ne doğru dürüst yemek yer ne doğru dürüst uyur . Kilosu 10 kilo bile olmadı daha . 2 aya bir de hasta oluyor . Daha yeni iyileşmişti öksürüyor şimdi de.
Evet denedim . Tetagil kadar faydası oldu onun da geçici bi rahatlama sağlıyor galiba.Osanit denediniz mi?
Her bebeğin artıları eksileri var o yüzden kıyaslamak yapmak doğru değil birisi güzrl uyur ama yemej yemez diğer yemek yer konuşmaz vs vs ama biz anneler hepsini aynı anda istiyoruzYa size soyle anlatayim el bebek gul bebek asla buyutmuyorum. Ama mutlaka her sabah bir yumurta yediriyorum haftanin iki gunu etini yediririm ve aksam her ogun mutlaka yogurt yediririm. Bunlae bagisiklik icin cook onemli. Muz ve seftali cok onemli bir de. Mesela benimki yumurtayi hep tavada pismis yer muzla karistiririm pankek tarzi sevmiyor. Jersey sutun kaymagini yapar yogurdunu yediririm. Cok guzel bir sut o. Corbasi ornegin asla ekmek dogramam daha bir kere pirinc unu vermedim. Anne sutu sadece 6 ay aldigi icin bagisikligi guclensin diye dikkat ediyorum. Bizim de ekran problemimiz oluyor yemek yerken izlemek istiyor ama onun disinda tv acmam. Daha anne baba gel disinda kelimesi yok ornegin. Bir de bir kere oku ve yeter dedi
2 yaş krizi öncesi mi acaba bu benimki de ayrıca her şeye ağlar oldu kendini yerlere atıyorİlk AVM vakamızı yaşadıkçığlık kıyamet koparıp kendini yere atmalar ayakları yere vurmalar yerde oturmalar, Allahım herkes bize baktı güldüğüme bakmayın çok gerildim yarım saat bile duramadık hemen çıkıp eve geldik mahvetti bizi ya
Ben kullandım doktor banada emzir dedi ama ben yine bekledim baya öyle emzirdim sağım yapmadım. Benimde dişim apse yapmıştı hatta haftaya dişçiye gidicem kanal tedavisi için hamile kaldığımdan beri ciddi diş problemleri yaşıyorum yaKızlar bu arada diş etlerim iltihaplanmış diş doktoruna muayene oldum agumentin diye bir antibiyotik verdi emziriyorum dedim bu uygun olur dedi, kullanan oldu mu emzirirken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?