• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bir de sizin bebeler de ilk uykuya geçtikleri 2-3 saatte aşırı terliyor mu? Ama öyle böyle değil epey su gibi yani, terliyorsa terlediğinde ne yapıyorsunuz zaten zorla uykuda kalan bir bebek, o konuda da napacağımı bilemiyorum. Oda sıcaklığı maalesef şimdiden 25-26 derece civarı oluyor geceleri bile, üstüne ne giydireceğimi de şaşırıyorum. Şu an tişört şort ile yatırıyorum altında zıbın bile yok ama üşüyor mu diye de içim gidiyor, üstünü de örttürmez asla bebekliğinden beri örtüsüz-yorgansız yatıyor.
Benimki terliyor saçları su içinde kalıyor. Zıbınla yatırıyorum sadece artık. Emmeye kalktığında yine terliyor çünkü . Yapabileceğim bişey de yok. Terli terli uyuyor öyle 🥲 oda 26 derece en az .

Maşallah 🧿 çok özendim ya , benimki ne doğru dürüst yemek yer ne doğru dürüst uyur . Kilosu 10 kilo bile olmadı daha . 2 aya bir de hasta oluyor . Daha yeni iyileşmişti öksürüyor şimdi de.
Bizde 10 11 arasındayız yüksek ihtimalle aşırı az kilo alıyor yemesi de az ama napayım ya sağlık versin Allah hepsine. Benimki dışarıdan bakınca çok zayıf durmuyor ama yanakları var. Kv kalsa hep zayıf diyor ama neyse 🤣

Bizde 10 11 arasındayız yüksek ihtimalle aşırı az kilo alıyor yemesi de az ama napayım ya sağlık versin Allah hepsine. Benimki dışarıdan bakınca çok zayıf durmuyor ama yanakları var. Kv kalsa hep zayıf diyor ama neyse 🤣
Ben oğluma zargana diyorum 🤣 zayıf duruyor bayağı 10 kilo falan

Tam 10 oluyoruz az bişey kaldı diyordum . Hastalanınca iştah gitti iyice . Zayıfladı yine muhtelemen 🥲

Bu söylediğim de doğal zaten doktorun önerdiği bişey bebekler için off veya sinkov tarzı bişey değil.
Bende öyle sordum hiç bişey önermem dedi ama o kadar insan kullanıyor kötü bişey olsa önerilmez heralde neyse bir doktora daha gideceğim ona da sorayım sağlık ocaklarına pek güvenemiyorum

Bende öyle sordum hiç bişey önermem dedi ama o kadar insan kullanıyor kötü bişey olsa önerilmez heralde neyse bir doktora daha gideceğim ona da sorayım sağlık ocaklarına pek güvenemiyorum
Sağlık ocağı doktorları çok hakim değil böyle konulara ya. Ben de diş granüllerini sormuştum tetagil osanit gibi . Önermem dedi . Ama çocuk doktorları genelde bu ikisine doğal içerik diyor

Sağlık ocağı doktorları çok hakim değil böyle konulara ya. Ben de diş granüllerini sormuştum tetagil osanit gibi . Önermem dedi . Ama çocuk doktorları genelde bu ikisine doğal içerik diyor
Diş için bende jel yazdırmaya gitmiştim hiç duymadığım bir sprey verdi bende çok sorgulamadım doktor sonuçta biliyordur yani ama 3 gün felaket alerji oldu bebeklere verilmiyormuş ve 2 kere sıktım yani öyle günlercede kullanmadım. O yüzden artık baya inceliyorum araştırıyorum mecburen

Birde bugünkü doktorda bana diyorki sinek koruyucu önermiyor ya bende ne yapıcaz o zaman dedim sinek olan yerlerden uzak durun dedi🤣🤣🤣🤣

Birde bugünkü doktorda bana diyorki sinek koruyucu önermiyor ya bende ne yapıcaz o zaman dedim sinek olan yerlerden uzak durun dedi🤣🤣🤣🤣
Hahaha🤣 biz bunu neden düşünemedik 😂
Benimki de verme dişi için bişey , her çocuk yaşıyor doğal akışında kendi çıkarsın demişti😅

Maşallah maşallah allahım çok daha iyi etsin inşallah hiç hasta olmasınlar güzelce yesinler uyusunlar hep mutlu olsunlar. Olması gereken her şey senin bebeğinde bizim bebeler biraz değişik 🤣🤣🤣 ama düzelicez inanıyorum🤣🤣

Maşallah 🧿 çok özendim ya , benimki ne doğru dürüst yemek yer ne doğru dürüst uyur . Kilosu 10 kilo bile olmadı daha . 2 aya bir de hasta oluyor . Daha yeni iyileşmişti öksürüyor şimdi de.
Ya size soyle anlatayim el bebek gul bebek asla buyutmuyorum. Ama mutlaka her sabah bir yumurta yediriyorum haftanin iki gunu etini yediririm ve aksam her ogun mutlaka yogurt yediririm. Bunlae bagisiklik icin cook onemli. Muz ve seftali cok onemli bir de. Mesela benimki yumurtayi hep tavada pismis yer muzla karistiririm pankek tarzi sevmiyor. Jersey sutun kaymagini yapar yogurdunu yediririm. Cok guzel bir sut o. Corbasi ornegin asla ekmek dogramam daha bir kere pirinc unu vermedim. Anne sutu sadece 6 ay aldigi icin bagisikligi guclensin diye dikkat ediyorum. Bizim de ekran problemimiz oluyor yemek yerken izlemek istiyor ama onun disinda tv acmam. Daha anne baba gel disinda kelimesi yok ornegin. Bir de bir kere oku ve yeter dedi😅

Back
X