bence çeşme sularından oluyor biz ailece geçen hafta yaşadık sürekli su çıkardım sabaha kadar köpük köpük çok gecmiş olsun bu aralar yaygın çokKızlar bugün akşamdan beri devamlı çıkarıyorum acaba zehirlendim mi diye düşündüm ama sabahtan beri çok hafif şeyler yedim et tavuk vs yemedim hiç
Az biraz migrenim tuttu yine ilaç almadım sardım basımı yatıyorum ama devamlı çıkarıyorum gerçi çıkacak bisey de yok boş çıkıyor ama uyuyamadım korktum
Merhaba 2tarama nerde yaptırdınız nekadar verdinizGünaydınn bizim ikili taramamız şükür ki güzel sonuçlandı 3lü 4lüye gerek yokmuş 2 li yaptırdığımız için bugün doktoruma attım sonuçları 2 günde çıktı hemen sonuç maşallah
Kızlar selam doktor bana elenatal 2 ya da imom OMEGA almamı tavsiye etti sizce hangisi iyidir kullanan var mı aranızda?
Fetal dna yanilma ihtimali mi varmis? Yani ikincide sorun olmaz ise hangisinin dogru oldugunu nerden bileceksiniz o zaman. 3. Cumu yapilacak. Direk amniyosentez daha mi iyi acaba .. hic bilemedimKızlar yardım edin ağlamaktan gözlerim açılmıyor. Fetal DNA testinde doktor 3. Kromozomda anomali saptadı. Duplike yani fazlalık varmış. İkinci kere tekrarlamak istedi testi. Eğer ikincide de tekrar ederse amniyosentez isteyecek. Ultrasonda çok normal gözüküyor eli kolu kendi. Hiçbir problem yok kalbinde vs. Devletteki ikili taramalarda bu kromozoma bakılmıyormuş. Sadece fetal DNA da bakılan bir kromozommuş. Böyle bir durum duyan var mı? Beynim durdu
Şöyle asıl önemli olan 3 kromozom için kesine yakın sonuç verip daha nadir rastlanan yani daha önemsiz olanlar için %50-60 sonuç veriyormuş. Benim Down vb en bilinenler için hiç sıkıntı yokken çok alakasız 3. Kromozomda sorun çıkmış ama sorun o kadar büyük bölgedeymiş ki bebeğin ya düşmesi ya da ultrasonda anormal gözükmesi gerekiyormuş bende ikisi de yok o yüzden tekrarlamak istediFetal dna yanilma ihtimali mi varmis? Yani ikincide sorun olmaz ise hangisinin dogru oldugunu nerden bileceksiniz o zaman. 3. Cumu yapilacak. Direk amniyosentez daha mi iyi acaba .. hic bilemedim
Canım hemen kötüyü düşünme kendini üzüp yıpratma bak bebeğin de etkileniyor. Madem tekrar edilsin dendi bi test tekrarı yapılsın sen hep olumlu düşünmeye çalış bu süre içerisindeKızlar yardım edin ağlamaktan gözlerim açılmıyor. Fetal DNA testinde doktor 3. Kromozomda anomali saptadı. Duplike yani fazlalık varmış. İkinci kere tekrarlamak istedi testi. Eğer ikincide de tekrar ederse amniyosentez isteyecek. Ultrasonda çok normal gözüküyor eli kolu kendi. Hiçbir problem yok kalbinde vs. Devletteki ikili taramalarda bu kromozoma bakılmıyormuş. Sadece fetal DNA da bakılan bir kromozommuş. Böyle bir durum duyan var mı? Beynim durdu
3. Kromozomda sorun olunca noluyormuş acabaŞöyle asıl önemli olan 3 kromozom için kesine yakın sonuç verip daha nadir rastlanan yani daha önemsiz olanlar için %50-60 sonuç veriyormuş. Benim Down vb en bilinenler için hiç sıkıntı yokken çok alakasız 3. Kromozomda sorun çıkmış ama sorun o kadar büyük bölgedeymiş ki bebeğin ya düşmesi ya da ultrasonda anormal gözükmesi gerekiyormuş bende ikisi de yok o yüzden tekrarlamak istedi
Canım çok geçmiş olsun ikinciye de aynı parayı istediler mi eğer öyle ise farklı firmada yaptır yanlış hatırlamıyorsam en ucuz ödemeyi sen yapmıştın 9-10 bin civarındaki test 6 bindi sanırım ikinciye para almak için istiyorlardır inşallah da bebeğin sapasağlamdır giden para olsunŞöyle asıl önemli olan 3 kromozom için kesine yakın sonuç verip daha nadir rastlanan yani daha önemsiz olanlar için %50-60 sonuç veriyormuş. Benim Down vb en bilinenler için hiç sıkıntı yokken çok alakasız 3. Kromozomda sorun çıkmış ama sorun o kadar büyük bölgedeymiş ki bebeğin ya düşmesi ya da ultrasonda anormal gözükmesi gerekiyormuş bende ikisi de yok o yüzden tekrarlamak istedi
Adi ne oraninBen ondan yaptırdım bir farkı yok. Çok tercih ediliyormuş yaptırabilirsiniz
Yok ikinciden para almadı çok nadir görülür bu kromozom da böyle bir durum dedi üstelik o kadar büyük bir alanda ki bebeğin şimdiye düşmüş olması veya ultrasonda bir şeyler görmemiz gerekti dedi. O kadar üzdü ki beni bu durum. Zaten bu da aynı çıkarsa amniyosentez yaptır dedi ama o kadar üzgünüm ki hiç beklemiyordumCanım çok geçmiş olsun ikinciye de aynı parayı istediler mi eğer öyle ise farklı firmada yaptır yanlış hatırlamıyorsam en ucuz ödemeyi sen yapmıştın 9-10 bin civarındaki test 6 bindi sanırım ikinciye para almak için istiyorlardır inşallah da bebeğin sapasağlamdır giden para olsun
Canım korkma ikinci kez tekrarlansın bakalım belki de yanlış sonuç vermiştir..Yok ikinciden para almadı çok nadir görülür bu kromozom da böyle bir durum dedi üstelik o kadar büyük bir alanda ki bebeğin şimdiye düşmüş olması veya ultrasonda bir şeyler görmemiz gerekti dedi. O kadar üzdü ki beni bu durum. Zaten bu da aynı çıkarsa amniyosentez yaptır dedi ama o kadar üzgünüm ki hiç beklemiyordum
Bana temiz çıkacak sonuç gibi geldi bu denli büyük olaysa zaten illa ultrasonda çıkardı bir şekilde güzel çıkacak sonucu kesinYok ikinciden para almadı çok nadir görülür bu kromozom da böyle bir durum dedi üstelik o kadar büyük bir alanda ki bebeğin şimdiye düşmüş olması veya ultrasonda bir şeyler görmemiz gerekti dedi. O kadar üzdü ki beni bu durum. Zaten bu da aynı çıkarsa amniyosentez yaptır dedi ama o kadar üzgünüm ki hiç beklemiyordum
Ay ben cumaya kadar nasıl dayanacağım hiç beklemiyordum ya Allah kimseye yaşatmasınBana temiz çıkacak sonuç gibi geldi bu denli büyük olaysa zaten illa ultrasonda çıkardı bir şekilde güzel çıkacak sonucu kesin
Bazen yanlış sonuç duyuyorum ben ya da amniosentez yaptırınca tertemiz çıkanlar var, inşallah bir sorun yokturYok ikinciden para almadı çok nadir görülür bu kromozom da böyle bir durum dedi üstelik o kadar büyük bir alanda ki bebeğin şimdiye düşmüş olması veya ultrasonda bir şeyler görmemiz gerekti dedi. O kadar üzdü ki beni bu durum. Zaten bu da aynı çıkarsa amniyosentez yaptır dedi ama o kadar üzgünüm ki hiç beklemiyordum
Bazen yanlış sonuç duyuyorum ben ya da amniosentez yaptırınca tertemiz çıkanlar var, inşallah bir sorun yokturçok can sıkıcı bir durum ultrasonda herşey normal olduğu için bence sorun çıkmayacak doktorların dediğine göre
Bende saçımdan bile iğreniyorum herşey sebep kusmamaBen kendimden iğrendim de kustum hahahahah
İzmirde oturuyorum ben radyoloji 885 kan testide 815 tutmuştuMerhaba 2tarama nerde yaptırdınız nekadar verdiniz
Ultrasonda böyle çıktı belki anlayan olur diye attımBazen yanlış sonuç duyuyorum ben ya da amniosentez yaptırınca tertemiz çıkanlar var, inşallah bir sorun yokturçok can sıkıcı bir durum ultrasonda herşey normal olduğu için bence sorun çıkmayacak doktorların dediğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?