- 4 Ağustos 2022
- 6.507
- 2.973
- 123
Senin de biraz düşük görünüyor ama seni etkiliyor mu önemli olan o var mı bir baş dönmesi felanŞuan ölçtüm benim de 9-7 çıktı
Hadi ya evet normal diyorlar ama beni çok etkiliyor başım yukarda gezemiyorumBenim de ilk gebeliğimde tansiyonum hep düşüktü
Doktor düşük tansiyondan korkma o korur demişti
Ben bir gün aşırı baş ağrısı şikayeti ile gitmiştim acile 7-5 olmuş tansiyon serum yedim öyle kendime geldimHadi ya evet normal diyorlar ama beni çok etkiliyor başım yukarda gezemiyorum
Halsizim enerjim düşük sersem gibiyim biseyler de yedim aslında ama böyle çıktı belki de ortak bi durumdur düsükmüs çoğumuzdaSenin de biraz düşük görünüyor ama seni etkiliyor mu önemli olan o var mı bir baş dönmesi felan
Hamileyken mi olmuştu?Ben bir gün aşırı baş ağrısı şikayeti ile gitmiştim acile 7-5 olmuş tansiyon serum yedim öyle kendime geldimyani oluyor ve etkiliyor haklısın
Aynı durumdayım hiç birşey yapamıyorum 1 haftadır dışarı çıkmadım dün biraz avm ye gitmek istedim yarım saat gezdim gezmedim geri eve geldim duramıyorum ayakta.Halsizim enerjim düşük sersem gibiyim biseyler de yedim aslında ama böyle çıktı belki de ortak bi durumdur düsükmüs çoğumuzda
İnşallah bir sorun yokturbenim de ikili tarama sonucum çıkmış doktoruma gönderdim inşallah bir sorun yoktur
Aynı tamamen yatıyorum kalkıyorum geri yatasım geliyor uyuyamıyorum daAynı durumdayım hiç birşey yapamıyorum 1 haftadır dışarı çıkmadım dün biraz avm ye gitmek istedim yarım saat gezdim gezmedim geri eve geldim duramıyorum ayakta.
Ah çok zor ya inşaAllah biran önce toparlarızAynı tamamen yatıyorum kalkıyorum geri yatasım geliyor uyuyamıyorum dahalsizlik çok fena halim yok enerjim yok kimseyle sohbet bile edemiyorum
Of bi de etrafımda diyorlar ki bizde böyle değildi tadını çıkar hamileliğinAh çok zor ya inşaAllah biran önce toparlarız
Evet tabiiHamileyken mi olmuştu?
Ben de aşırı zorlanıyorum ne ev temizliği ne yemek hiç birşey yapamıyorum. Yapamamakta beni kötü hissettiriyor ama takatim yok yani. Birde etrafımdakilerin bu iyi günlerin bir çocuk olsun daha ne şuan ki haline şükret demesi yok mu iyice moral bozuyorlarOf bi de etrafımda diyorlar ki bizde böyle değildi tadını çıkar hamileliğinyani yavrumun gücüne gitmesin de çok zorlanıyorum çok ağır geldi bana.. hemen kardeşi olsun diyordum yok tek çocukta tamamım ciddi ciddi
Bende gitsem serum yazar diye korkuyorum çocuğa zararı olur mu diyeEvet tabii
Bence hamilelik daha zor bana göre çünkü iki kat enerji harcıyor vücudumuz aldığımız vitamin bile onlara gidiyor doğumdan sonra enerjimizi toplarız inşallahBen de aşırı zorlanıyorum ne ev temizliği ne yemek hiç birşey yapamıyorum. Yapamamakta beni kötü hissettiriyor ama takatim yok yani. Birde etrafımdakilerin bu iyi günlerin bir çocuk olsun daha ne şuan ki haline şükret demesi yok mu iyice moral bozuyorlar
Yok çok baş ağrım vardı parol koymuştu seruma sadece ne zararı olacak ki kendime gelmiştimBende gitsem serum yazar diye korkuyorum çocuğa zararı olur mu diye
İnşaAllah canımBence hamilelik daha zor bana göre çünkü iki kat enerji harcıyor vücudumuz aldığımız vitamin bile onlara gidiyor doğumdan sonra enerjimizi toplarız inşallah
Tansiyon için birşey yapmadı mıYok çok baş ağrım vardı parol koymuştu seruma sadece ne zararı olacak ki kendime gelmiştim
Zaten serumun içine koydu ya parolu serum da bir nevi tuzlu su mineralli su işte tansiyonumu dengeledi gözlerim açılmıştıTansiyon için birşey yapmadı mı
Anladım canım sonra tekrar oldu mu öyle tansiyon probleminZaten serumun içine koydu ya parolu serum da bir nevi tuzlu su mineralli su işte tansiyonumu dengeledi gözlerim açılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?