2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Senin de biraz düşük görünüyor ama seni etkiliyor mu önemli olan o var mı bir baş dönmesi felan
Halsizim enerjim düşük sersem gibiyim biseyler de yedim aslında ama böyle çıktı belki de ortak bi durumdur düsükmüs çoğumuzda

Halsizim enerjim düşük sersem gibiyim biseyler de yedim aslında ama böyle çıktı belki de ortak bi durumdur düsükmüs çoğumuzda
Aynı durumdayım hiç birşey yapamıyorum 1 haftadır dışarı çıkmadım dün biraz avm ye gitmek istedim yarım saat gezdim gezmedim geri eve geldim duramıyorum ayakta.

Aynı durumdayım hiç birşey yapamıyorum 1 haftadır dışarı çıkmadım dün biraz avm ye gitmek istedim yarım saat gezdim gezmedim geri eve geldim duramıyorum ayakta.
Aynı tamamen yatıyorum kalkıyorum geri yatasım geliyor uyuyamıyorum da halsizlik çok fena halim yok enerjim yok kimseyle sohbet bile edemiyorum

Ah çok zor ya inşaAllah biran önce toparlarız
Of bi de etrafımda diyorlar ki bizde böyle değildi tadını çıkar hamileliğin yani yavrumun gücüne gitmesin de çok zorlanıyorum çok ağır geldi bana.. hemen kardeşi olsun diyordum yok tek çocukta tamamım ciddi ciddi

Ben de aşırı zorlanıyorum ne ev temizliği ne yemek hiç birşey yapamıyorum. Yapamamakta beni kötü hissettiriyor ama takatim yok yani. Birde etrafımdakilerin bu iyi günlerin bir çocuk olsun daha ne şuan ki haline şükret demesi yok mu iyice moral bozuyorlar

Bence hamilelik daha zor bana göre çünkü iki kat enerji harcıyor vücudumuz aldığımız vitamin bile onlara gidiyor doğumdan sonra enerjimizi toplarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…