Ben hamile kaldığımdan beri köpük gibi ve sarı safra kusuyorum sanırım bulantı hapı köpük gibi kusturuyor gibi geliyorbence çeşme sularından oluyor biz ailece geçen hafta yaşadık sürekli su çıkardım sabaha kadar köpük köpük çok gecmiş olsun bu aralar yaygın çokçok kötü olursnız bence giidp serum yiyin daha hızlı toparlarsınızmyoksa 2 gün sürüyor
Köpük kusma olayı bende de var hiç bulantı ilacı kullanmadım o ihtimal elendi bence.. acaba mide boş diye mi bildiğin köpük çıkıyorBen hamile kaldığımdan beri köpük gibi ve sarı safra kusuyorum sanırım bulantı hapı köpük gibi kusturuyor gibi geliyor
Ölçüm vs doktor daha iyi bilir canım ama diğer ultrason resimlerinden hiç farkı yok bebişin
Hamileyken sıcak uygulama olmazBenim hemoroid yok ama çok benzer bi kas yırtığı var ishalden veya kabızlıktan oluyormuş, benimki ishalden oldu. Hemopropin diye bi merhem verdiler bana, günde 2 kere. Günde 3 kere de sıcak uygula dedi, kovaya otur ya da sıcak su torbası olurmuş.
Doktorum hamile olduğumu bilerek önerdiHamileyken sıcak uygulama olmaz
Valla benim annem sıcaktan kardeşimi erken doğurdu, sıcak kuma oturmuştu kaslar gevşiyor çünkü, uyuşturucu ilaçta kullanılmaz çünkü direk kana geçiyor, helede ilk 3 ayda aslaDoktorum hamile olduğumu bilerek önerdi
Bir doktoruna yazsan ne önerir , düşükte ne içiliyordu ayran mı yüksek olmasındansa düşük olsun derler hepKızlar hamileliğimden beri tansiyon düşüklüğü yaşıyorum özellikle 3 gündür 9 5 çıkıyor tansiyonum 5 dk bile ayakta duramıyorum hep uzanıyorum korkmaya başladım şimdiye kadar doktora da sormayı unutmuştum 3 gündür daha kötüyüm acile gitsem mi gitsem bişey yaparlar mı? Tansiyon düşüklüğü için serum verseler zararı olur mu bebeğe
Ağzınıza şekerli birşeyler atın şeker tansiyonu dengeler, tuzlu şeylerde yükseltir lakin tansıyonunuz normal aslında benim 8/5 meselaKızlar hamileliğimden beri tansiyon düşüklüğü yaşıyorum özellikle 3 gündür 9 5 çıkıyor tansiyonum 5 dk bile ayakta duramıyorum hep uzanıyorum korkmaya başladım şimdiye kadar doktora da sormayı unutmuştum 3 gündür daha kötüyüm acile gitsem mi gitsem bişey yaparlar mı? Tansiyon düşüklüğü için serum verseler zararı olur mu bebeğe
Doktorumu değiştirdim yeni doktorumunda numarasını daha almamıştım. Evet burdan bir arkadaş düşük tansiyon hamileler için iyi felan demişti ama ayakta duramıyorum inanılmaz kötüBir doktoruna yazsan ne önerir , düşükte ne içiliyordu ayran mı yüksek olmasındansa düşük olsun derler hep
Sizin başınız dönüyor mu kafamı yastıktan kaldıramıyorum ben tuvalete gitsem zor geri yatağa atıyorum kendimiAğzınıza şekerli birşeyler atın şeker tansiyonu dengeler, tuzlu şeylerde yükseltir lakin tansıyonunuz normal aslında benim 8/5 mesela
Hiç bişey yok bende canım benım tansiyorum 11i geçince pert oluyorum oda başka insanlara göre normal mesela kendi eşiğini sen daha iyi bilirsin ama dediğim gibi kuru meyve varsa onlardan at ağzına en kötü küp şeker at dengelenirSizin başınız dönüyor mu kafamı yastıktan kaldıramıyorum ben tuvalete gitsem zor geri yatağa atıyorum kendimi
Şekerli şeyleri hiç duymadım canım deneyim bir teşekür ederimHiç bişey yok bende canım benım tansiyorum 11i geçince pert oluyorum oda başka insanlara göre normal mesela kendi eşiğini sen daha iyi bilirsin ama dediğim gibi kuru meyve varsa onlardan at ağzına en kötü küp şeker at dengelenir
Canım 2 haftadır ölcüm yapiyorum aç tok farketmiyor benimde 9/5 9/6 hep böyle bende hep yatıyorum hep halsizim hep uyukluyorum p.tesi doktora gideceğim o zaman soracağım bendeKızlar hamileliğimden beri tansiyon düşüklüğü yaşıyorum özellikle 3 gündür 9 5 çıkıyor tansiyonum 5 dk bile ayakta duramıyorum hep uzanıyorum korkmaya başladım şimdiye kadar doktora da sormayı unutmuştum 3 gündür daha kötüyüm acile gitsem mi gitsem bişey yaparlar mı? Tansiyon düşüklüğü için serum verseler zararı olur mu bebeğe
Bana yazdığı merhem uyuşturucu değil ki adam da doçent dr Acıbadem hastanesinde sanmıyorum ki yanlış bi öneride bulunsun. Merhemler iyi geldi zaten sıcak uygulamadım ben henüz. Kötü olursa uygula demişti.Valla benim annem sıcaktan kardeşimi erken doğurdu, sıcak kuma oturmuştu kaslar gevşiyor çünkü, uyuşturucu ilaçta kullanılmaz çünkü direk kana geçiyor, helede ilk 3 ayda asla
Bn imom omega kullanıyorumKızlar selam doktor bana elenatal 2 ya da imom OMEGA almamı tavsiye etti sizce hangisi iyidir kullanan var mı aranızda?
Benim de ilk gebeliğimde tansiyonum hep düşüktüKızlar hamileliğimden beri tansiyon düşüklüğü yaşıyorum özellikle 3 gündür 9 5 çıkıyor tansiyonum 5 dk bile ayakta duramıyorum hep uzanıyorum korkmaya başladım şimdiye kadar doktora da sormayı unutmuştum 3 gündür daha kötüyüm acile gitsem mi gitsem bişey yaparlar mı? Tansiyon düşüklüğü için serum verseler zararı olur mu bebeğe
ben de aşırı egzama olmuştu acıbadem de prof hemde perinatolog merhem kullanmanda sakınca yok bebeğe gecmez demişti sanmıyorum sorun olsun ama sıcağa bence de dikkat edinBana yazdığı merhem uyuşturucu değil ki adam da doçent dr Acıbadem hastanesinde sanmıyorum ki yanlış bi öneride bulunsun. Merhemler iyi geldi zaten sıcak uygulamadım ben henüz. Kötü olursa uygula demişti.
Ben de şimdiye kadar hiç soramadım bir dahakine soracağım. Sen sorunca buraya yazar mısın lütfenCanım 2 haftadır ölcüm yapiyorum aç tok farketmiyor benimde 9/5 9/6 hep böyle bende hep yatıyorum hep halsizim hep uyukluyorum p.tesi doktora gideceğim o zaman soracağım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?