2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben hamile kaldığımdan beri köpük gibi ve sarı safra kusuyorum sanırım bulantı hapı köpük gibi kusturuyor gibi geliyor

Ben hamile kaldığımdan beri köpük gibi ve sarı safra kusuyorum sanırım bulantı hapı köpük gibi kusturuyor gibi geliyor
Köpük kusma olayı bende de var hiç bulantı ilacı kullanmadım o ihtimal elendi bence.. acaba mide boş diye mi bildiğin köpük çıkıyor

Hamileyken sıcak uygulama olmaz

Kızlar hamileliğimden beri tansiyon düşüklüğü yaşıyorum özellikle 3 gündür 9 5 çıkıyor tansiyonum 5 dk bile ayakta duramıyorum hep uzanıyorum korkmaya başladım şimdiye kadar doktora da sormayı unutmuştum 3 gündür daha kötüyüm acile gitsem mi gitsem bişey yaparlar mı? Tansiyon düşüklüğü için serum verseler zararı olur mu bebeğe

Bir doktoruna yazsan ne önerir , düşükte ne içiliyordu ayran mı yüksek olmasındansa düşük olsun derler hep

Ağzınıza şekerli birşeyler atın şeker tansiyonu dengeler, tuzlu şeylerde yükseltir lakin tansıyonunuz normal aslında benim 8/5 mesela

Bir doktoruna yazsan ne önerir , düşükte ne içiliyordu ayran mı yüksek olmasındansa düşük olsun derler hep
Doktorumu değiştirdim yeni doktorumunda numarasını daha almamıştım. Evet burdan bir arkadaş düşük tansiyon hamileler için iyi felan demişti ama ayakta duramıyorum inanılmaz kötü

Ağzınıza şekerli birşeyler atın şeker tansiyonu dengeler, tuzlu şeylerde yükseltir lakin tansıyonunuz normal aslında benim 8/5 mesela
Sizin başınız dönüyor mu kafamı yastıktan kaldıramıyorum ben tuvalete gitsem zor geri yatağa atıyorum kendimi

Sizin başınız dönüyor mu kafamı yastıktan kaldıramıyorum ben tuvalete gitsem zor geri yatağa atıyorum kendimi
Hiç bişey yok bende canım benım tansiyorum 11i geçince pert oluyorum oda başka insanlara göre normal mesela kendi eşiğini sen daha iyi bilirsin ama dediğim gibi kuru meyve varsa onlardan at ağzına en kötü küp şeker at dengelenir

Şekerli şeyleri hiç duymadım canım deneyim bir teşekür ederim

Canım 2 haftadır ölcüm yapiyorum aç tok farketmiyor benimde 9/5 9/6 hep böyle bende hep yatıyorum hep halsizim hep uyukluyorum p.tesi doktora gideceğim o zaman soracağım bende

Valla benim annem sıcaktan kardeşimi erken doğurdu, sıcak kuma oturmuştu kaslar gevşiyor çünkü, uyuşturucu ilaçta kullanılmaz çünkü direk kana geçiyor, helede ilk 3 ayda asla
Bana yazdığı merhem uyuşturucu değil ki adam da doçent dr Acıbadem hastanesinde sanmıyorum ki yanlış bi öneride bulunsun. Merhemler iyi geldi zaten sıcak uygulamadım ben henüz. Kötü olursa uygula demişti.

Benim de ilk gebeliğimde tansiyonum hep düşüktü
Doktor düşük tansiyondan korkma o korur demişti

ben de aşırı egzama olmuştu acıbadem de prof hemde perinatolog merhem kullanmanda sakınca yok bebeğe gecmez demişti sanmıyorum sorun olsun ama sıcağa bence de dikkat edin

Canım 2 haftadır ölcüm yapiyorum aç tok farketmiyor benimde 9/5 9/6 hep böyle bende hep yatıyorum hep halsizim hep uyukluyorum p.tesi doktora gideceğim o zaman soracağım bende
Ben de şimdiye kadar hiç soramadım bir dahakine soracağım. Sen sorunca buraya yazar mısın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…