2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bu haftalarda baş ağrısı normal diyor doktorlar bir kaç videoda denk gelmiştim

Ben kendimden iğrendim de kustum hahahahah
Kızlar benim burnumada hep çöp kokusu geliyor
Çok garip kokular geliyor

Merhaba listeye bilgilerimi nasıl yazabilirim?

Ya şu iki gündürde bende ishal oluyor ama sabahları salgındaymı bilmem ama klimadan üşütüyorum galiba salonda açıyoruz klimayı yatak odamıza kadar geliyor ona rağmen üşütüyorum galiba
Klima gerçekten çok çarpıyor beni bu ara dikkat ettim ona rağmen böyle olunca anladım ki salgından etrafımda hasta çoktu kaptım gibi

Merhaba listeye bilgilerimi nasıl yazabilirim?
Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim

Sat 1 haziran
Yaş 33
3cü çocuk
Antalya
Kalp atışı 7+1
Bugün 7+2 haftalığız

Merhaba hoşgeldiniz aramiza. Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun antalyada hangi doktora gidiyosunuz
Merhaba hoşbuldum. Amin inşallah çok teşekkür ederim. Şuan şehir dışında ailemin yanındayım burada öğrendim hamile olduğumu dönünce doktor araştırıcam. Bulduğumda yazarım burayada

Ben de geçen kurabiye ettiler yutamıyorum sanki keçiler ağzımda çiğniyorum her şeyden keçi kokusu geliyor
Gerçekten çok garip ya
Eşime söylüyorum saçmalama bişey kokmuyo diyo
Dün gebelik yastıgı hediye etti birisi ama resmen ölü hayvan gibi kokuyo diyorum eşime inanamıyo 2 kez içini boşaltıp yıkadım şimdide deterjan kokuyor

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı 12 haftalığım, Dr herşey yolunda haftasina uygun gayet güzel gelişiyor dedi ikili test icin kan verdim Dr kendisi baktı ultrasonda ense kalınlığı güzel normal dedi, cinsiyet tahmini hiç yapmadı, sizin aranızda nub falan anlayan varsa bakabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20230729_143555.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 72
Tesekkur ederim sicak su sicaklik hamileliye zarar diye duymusdum

Beni de ekler misinizz
Sat 21 Mayıs.
İlk çocuk.
Kese: 5+0
Kalp atışı: 7+0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…