- 17 Nisan 2023
- 2.523
- 1.811
- 63
- 31
Evet bende korkuyorum açıkçası eşim benim dinlemedi bebekken yaptırmadı şimdi de aklıma sokuyor yaptırsak mı diye yarın bir görüşeyim bakalım1 buçuk 4 yaş arası sanki pek önerilmiyor ama yinede bir üroloji ye götürsen iyi olur her çocuk farklı
8 aylıkken yaptık biz sanki 1 yaştan sonra bilmem kaç yaşa kadar önermiyor doktorlarKızlarrrrr 17 aylık sünnet mantıklı mı sizce ya
Aynen sor illede yapılmayacak diye bir şey yok belki doktor onay verir ne kadar erken o kadar iyi sizin içinEvet bende korkuyorum açıkçası eşim benim dinlemedi bebekken yaptırmadı şimdi de aklıma sokuyor yaptırsak mı diye yarın bir görüşeyim bakalım
Evet sen gerçekten emzirme için çok uğraştın bebek istemeyince olmuyor işte, ben hiç girişmedim bile uyku eğitimine çünkü benim çocuğumda işlemezdi biliyordum olmayacağınıBir ara her uyku konusu açıldığında buraya uyku eğitimi alın yazıyorlardıbu arada ben ağlamasına da müsade ettim yatakta pışpışlama ya da kaldır yatır gibi bir çok şeyi denedim öyle bir iki gün değil günlerce cidden çok ağlıyorlar hani belki duymuşsunuzdurilk gün çok ağlayacak sonra azalacak dk tutun muhabbeti var benimki hiç susmadı hep müdahale etmek zorunda kaldım ve uyku eğitimi konusunu kapattım sonra çıkıp burda eğitim alın yazıldığında cidden çok sinirleniyorum uyumayan bebek uyumuyor işte bu çaresizlik çok kötü emzirme için bile sadece gece emmesini kesmek için 10 gün uğraştım belki fazlası vardır 10 günde olmuyorsa demekki hazır değil bazı şeylere gücümüz kalmadı belki ama biraz daha dayanmamız gereliyor bazen buraya bişeyleri bilerek yazıyorum ki bazı kişilerde bence ötle yapıyor amaç bir birimize destek olmak yalnız değilsin demek
Sizde mi daha yapmadınız? Bir sünnet yaptırmayan ben varım sanıyordumKızlarrrrr 17 aylık sünnet mantıklı mı sizce ya
Gerçekten hepiniz iyi ki varsınız, kimse anlamazken burda biz birbirimizi anladık biz yol gösterdik ben çoğu derdimi sıkıntımı size anlattım burda, yani bir arkadaş gibi dertleştikBizde iki aylikken yaptik ve iyiki yapmisiz dedim kurtulduk.Uyku konusunda arada yazdiklarinizi girip okuyorumda yazmaya pek firsatim olmadi.tek soylucegim saat 10dan once asla cocugum uyumuyor genelde 22:30 hatta uyku saati.ama biz gece 12-1 lerde uyurken buna sukrediyorum.hala deliksiz mi uyuyoruz hyir.emzirmedigim icin tek basarabildigim bir ay once gece mamasini kestim.Hala ayagimda sallayarak uyutuyorum hala ayni odayi paylasiyoruz hala belli saatten sonra yanima gelip uyuyor.Ve bazen bende kendimi sorguluyordum acaba yetersiz miyim iyi bir anne degil miyim.Neden hic bisey normal degil vs vs.Bir sure sonra akisina birakarak yasamaya basladim.Onceden kucagimda 3 saat uyuyan cocuk hareket etmezdim uyusun diye simdi 3 dakika kucagimda durmuyor.Ve biliyoruz ki guzel anneler bugunlerimizde elbet sona ericek bizde normal hayata donecegiz.Hepimizin kendince anneligi bence mukemmel ve annelik net delilik.Biz bugunlere kolay gelmedik evet ama yeri geldi birbirimizden cok sey paylastik.Elestirdik,yerdik,tü kaka dedik ama kimsenin anneligine laf soylemedik ki soyleyemeyizde.Benim dusuncem gercekten belki kimine gore sacma gelebilir ama tekrar soyluyorum iyiki bir sekilde yollarimiz kesismis ve iyiki yoldas olmusuz.Hepimiz mukemmeliz bunu unutmayin
Sende ona bende bir insan evladıyla hatta senin evladınla uğraşıyorum deseneBenimki de masa başı çalışıyor ama çok yoruluyormuş insanlarla uğraşmak kolay değilmiş, ben evimin konforundaymışım
İki yaşa kadar öneriyorlar, yapılmazsa 7 yaş ve sonrası diyorlar canım....Biz ikisini de tecrübe ettik. Abi 6 yaşdı, bebe 5 aylıktı.Kızlarrrrr 17 aylık sünnet mantıklı mı sizce ya
Maalesef bizdeSizde mi daha yapmadınız? Bir sünnet yaptırmayan ben varım sanıyordum
Şu zamana kadar eşimle ortak verebildiğimiz en doğru karar herhalde sünnet meselesi bizimdeMaalesef bizde
Yani beni dinlemedi ve çok pişman şu an bu hareketlilikle nasıl yaptırırız bilmiyorumŞu zamana kadar eşimle ortak verebildiğimiz en doğru karar herhalde sünnet meselesi bizimde5 aylıktı yaptırdık ve şimdi o masaya yatırmamız mümkün bile değildi herhalde 7 yaş sonrasına kalırdı. Doktor tavsiyese ederse en iyisi bu meselenin hemen halledilmesi gerçekten hep aklımda kalırdı benim
Doktorlar bir yol gösterir ya sürekli yapıyorlar sıkıntısızca halledilir inşallahYani beni dinlemedi ve çok pişman şu an bu hareketlilikle nasıl yaptırırız bilmiyorum
Bizim özel hastanede yapıldı acil müdahale odasında yaptı adam o kadar basite alıyorlarYani beni dinlemedi ve çok pişman şu an bu hareketlilikle nasıl yaptırırız bilmiyorum
Narkoz verilmiyor mu sünnet yapılırkenBizim özel hastanede yapıldı acil müdahale odasında yaptı adam o kadar basite alıyorlar
Yok bölgesel yapıyorlar küçüklere. Önce iğne yapacağı yere krem sürdü sonra iğne yaptı. Yatırdılar masaya bacaklarını bantla sabitledi. Önüne perde çekti yaptı.Narkoz verilmiyor mu sünnet yapılırken
Aa ben küçük olunca narkoz veriyorlar sanıyordum. Benim oğlum ameliyat olurken o arada sünneti de yaptılar narkoz alacaktı zaten 2 kere almasın dediler bende hep narkozlu oluyor gibi düşündümYok bölgesel yapıyorlar küçüklere. Önce iğne yapacağı yere krem sürdü sonra iğne yaptı. Yatırdılar masaya bacaklarını bantla sabitledi. Önüne perde çekti yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?