2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bizde iki aylikken yaptik ve iyiki yapmisiz dedim kurtulduk.Uyku konusunda arada yazdiklarinizi girip okuyorumda yazmaya pek firsatim olmadi.tek soylucegim saat 10dan once asla cocugum uyumuyor genelde 22:30 hatta uyku saati.ama biz gece 12-1 lerde uyurken buna sukrediyorum.hala deliksiz mi uyuyoruz hyir.emzirmedigim icin tek basarabildigim bir ay once gece mamasini kestim.Hala ayagimda sallayarak uyutuyorum hala ayni odayi paylasiyoruz hala belli saatten sonra yanima gelip uyuyor.Ve bazen bende kendimi sorguluyordum acaba yetersiz miyim iyi bir anne degil miyim.Neden hic bisey normal degil vs vs.Bir sure sonra akisina birakarak yasamaya basladim.Onceden kucagimda 3 saat uyuyan cocuk hareket etmezdim uyusun diye simdi 3 dakika kucagimda durmuyor.Ve biliyoruz ki guzel anneler bugunlerimizde elbet sona ericek bizde normal hayata donecegiz.Hepimizin kendince anneligi bence mukemmel ve annelik net delilik.Biz bugunlere kolay gelmedik evet ama yeri geldi birbirimizden cok sey paylastik.Elestirdik,yerdik,tü kaka dedik ama kimsenin anneligine laf soylemedik ki soyleyemeyizde.Benim dusuncem gercekten belki kimine gore sacma gelebilir ama tekrar soyluyorum iyiki bir sekilde yollarimiz kesismis ve iyiki yoldas olmusuz.Hepimiz mukemmeliz bunu unutmayin

Zaten kaç kişi kaldık nereye gidiyorsunuz arkadaşlar ya

Evet sen gerçekten emzirme için çok uğraştın bebek istemeyince olmuyor işte, ben hiç girişmedim bile uyku eğitimine çünkü benim çocuğumda işlemezdi biliyordum olmayacağını

Gerçekten hepiniz iyi ki varsınız, kimse anlamazken burda biz birbirimizi anladık biz yol gösterdik ben çoğu derdimi sıkıntımı size anlattım burda, yani bir arkadaş gibi dertleştik

Benimki de masa başı çalışıyor ama çok yoruluyormuş insanlarla uğraşmak kolay değilmiş, ben evimin konforundaymışım
Sende ona bende bir insan evladıyla hatta senin evladınla uğraşıyorum desene bari onun uğraştıkları belli bir seviye, bu insan tohumları şu an için kurulum aşamasında, ne onlar yaptıklarının farkında ne de tam anlamıyla biz onları anlamıyı biliyoruz ve gerçekten her çocuk farklı farklı...

Kızlarrrrr 17 aylık sünnet mantıklı mı sizce ya
İki yaşa kadar öneriyorlar, yapılmazsa 7 yaş ve sonrası diyorlar canım....Biz ikisini de tecrübe ettik. Abi 6 yaşdı, bebe 5 aylıktı.
Abiyi masaya yatırmakta zorlandık. Babasını çağırdı doktor. Sonrası çok kolaydı... Bebe eve geldikten sonra iğnenin etkisi geçince çok ağladı...

Şu zamana kadar eşimle ortak verebildiğimiz en doğru karar herhalde sünnet meselesi bizimde 5 aylıktı yaptırdık ve şimdi o masaya yatırmamız mümkün bile değildi herhalde 7 yaş sonrasına kalırdı. Doktor tavsiyese ederse en iyisi bu meselenin hemen halledilmesi gerçekten hep aklımda kalırdı benim

Yani beni dinlemedi ve çok pişman şu an bu hareketlilikle nasıl yaptırırız bilmiyorum

bebekleriniz yürüyormu hanımlae benim bebe1 yasa kadar emeklemedi 1yasında emekledi 15aylık olmasına 2hafta var desteksiz ayakta durma ve yürüme yok sıralama ve elinden tutunca yürüme var korkuo nasıl alıştırcam ben yürümeye 23nisan doğumlı benim bebişim ( 12aylıkken 9200kg 80cm boy) kız bebek*

Yok bölgesel yapıyorlar küçüklere. Önce iğne yapacağı yere krem sürdü sonra iğne yaptı. Yatırdılar masaya bacaklarını bantla sabitledi. Önüne perde çekti yaptı.
Aa ben küçük olunca narkoz veriyorlar sanıyordum. Benim oğlum ameliyat olurken o arada sünneti de yaptılar narkoz alacaktı zaten 2 kere almasın dediler bende hep narkozlu oluyor gibi düşündüm

Hepimizin bebesi ve anneligi farkli ve kendine ozel ve guzel. oyuzden tartismak gereksiz bencede gitmeyin arkadaslar..uc cocugum var ucundede yaptigim annelik farkli,cunku her cocuk kendi yolunu cizdiriyor bence..ne kadar cok bilirsen bil..cocugun tabiati neyse ona gore davraniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…