2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yüzünde değil ama kulak arkasında yani o kepçe arkasında alnının üst tarafında saç diplerine doğru kızarıklık var benimki de sürekli kafasını kaşıyor acaba benden mi götürsem
Heh bizimde oralarda işte çocuk doktoruna gitmiştim cildiyeye git dedi krem verdi bence götür eğer uzun zamandır varsa gitmiyorsa yani

İşte böyle güzel mesajlara ihtiyacımız var

Kızlar bebeği tırnak yemeye çalışna var mı sürekli eli ağzında koparamıyor ama yese yiyecek durumda napacagımı şaşırdım hiç sevmediğim bir şey
Bu bebekler her gün yeni bir özellikle bizi şaşırtmaya devam ediyor. acaba birisinden mi gördü de yapıyor algıları çok açık

Bu bebekler her gün yeni bir özellikle bizi şaşırtmaya devam ediyor. acaba birisinden mi gördü de yapıyor algıları çok açık
Yok canım tırnak yiyen kimse yok bizde çocukken ben yiyordum hassasım bu konuda nedir bu bilmiyorum stres de yaşayan bir bebek değil derdi nedir

Hepimiz sürekli aynı şeyleri aynı problemleri konuşuyoruz canım bir türlü bazı şeylere hala çözüm bulamadık, ama bence bir süre sonra yerinde uyumaya alışır diye düşünüyorum şuan anlamıyor konuşunca bence anlayacaklar bir çok şeyi, evde klima olmasa bende dayanamazdım, üst üste sıcaktan o da bende ter içinde kalıyoruz o yüzden mesela şuan kendi evimden başka bi yerde kalmıyorum bu yaz ayı gelince, normalde anneme yada kaynanama giderdik bir kaç gün kalmaya ama kaldığımız odada klima yok bende çocukta pert oluyoruz sıcaktan en iyisi kendi evim şuan klimasız imkansız gibi

Bence başka oda olayına hiç şuanda girme önce kendi yatağında sizin odanızda alışsın, bence uyuyunca bebekler için uyku müzikleri var tablet telefondan vs onu aç 2 saat kesintisiz çalsın, biz 2 gün köye gittik 4 kişi aynı odada yattık çocuk horlama sesinden sürekli kalkıp saatlerce oturdu uyutmaya çalışıyorum biri horulduyor çocuğun gözü açılıyor sinir krizine girdim en son ne yapacağımı şaşırdım açtım bir bebek uyku müziği son sese verdim çocuk horlamayı duymadı uyudu sende uyuyunca bir öyle müzik aç çalsın bakalım işe yarayacak mı

Yani siz çok önceden o düzeni kurmuşsunuz öyle alışmış, gece uyanınca geri uyutmaya çalışırdım ağlardı kıyamet koparırdı bi ara hatırlıyorum tekrar uyutmak istediğim için yarım saat hiç susmadan ağladı en son bıraktım gidip oyun oynadı şimdi gece uyanınca gözü açıldığı an tekrar uyutmak imkansız yataktan inip oyun oynamak istiyor zorlasak boşuna ağladığı ile kalıyor en son onun dediği oluyor, aslında bizim problemimiz bu aralar geceleri çok oturuyor erkende uyusa geçte uyusa illa gecenin bir vakti kalkıp sabaha kadar oyun oynuyor artık çıldırıyorum gerçekten, emzik kullanmıyor zaten emiyor ama uyumak istemediğin de asla ikna edemiyorum

Şu kargo olayı beni de sinir ediyor saatlerce bekliyorum gelmiyor ne zaman çocuğu uyutmaya götürsem illa zile basıyor çocuk daha dalamadan gözünü açıyor geri uyumuyor, bide nasıl denk düşürüyor anlamıyorum hep farklı saatte uyku yaptığı halde nedense hep kargocu çocuğu tam ystak odasına götürüp uyutacağım zaman geliyor

Hayırlı olsun kaç yaşındasınız bebeğiniz kaç yaşında şuan Şubat doğumlu mu

Bizde köye gittik 2 3 gün orda kaldık herkesi yabancıladı diye mi bilmiyorum çocuk anneci oldu anne anne diye geziyor normalde babasına düşkündür o hep gezdirsin ister onu bile istemiyor artık kuyruk gibi geziyoruz yapışık

kızlar bir de yenilerde tatile giden var mı ? Varsa nasıl geçti ? Bir de bebeklere deniz havuz için kolluk mu simit mi alacağız

Bizim evde klima yok çok sıcak oluyor fanlı bişey aldık ama pek açamıyorum hasta eder diye bugün baya bir kustu korktum. Bende hiç bir yerde rahat edemiyorum ya bebekle bir yere gitmek çok zor bir sürü eşya taşı dur.

Aa bu arada horlama demişken eşimin horlaması baya azaldı aslında hiç kiloda vermedi neden öyle oldu bilmiyorum oğlumda uyursa bende uyuyabilirim artık

Kapıya yaz as aşağıda ki kapıya da yazı as zile basmayın diye

kızlar bir de yenilerde tatile giden var mı ? Varsa nasıl geçti ? Bir de bebeklere deniz havuz için kolluk mu simit mi alacağız
Şu popüler kolluklar var ya onlara baktım gereksiz pahalı geldi ama bence çokta gereksiz değilmiş eğer sık sık denize havuza gidilecekse onlardan almak mantıklı. Şişme yelek aldım çok büyük geldi kullanamadık en iyisi oturtmalı simitler ya da o pahalı olan kolluklar. Biz geçenlerde otelde kaldık anlatmıştım çok zor geçti 3 gece otelde kaldık oğlum durmadı ya çorapla dolaşacak odada ya da ha bire terlik vs giydirmek lazım oda yoruyor. Otelden sonra apart tarzı bir eve geçtik orda daha rahat ettik ayakkabısız dolaşabildiği için. Hafta sonu nasipse bungalov a gidicez oda nasıl olur bilmiyorum havuzlu bir yer ama çocuk havuzu yok o yüzden sokabilir miyim bilmiyorum. Bence çocukları planlara dahil ettikçe kolaylaşacak. Otelde kaldıktan sonra nir daha asla gitmem dedim ama yine plan yaptık

2 yaşına doğru azalır inşallah bu durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…