2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Babanın normalde tavırları nasıl peki annenden bahsediyorsun ama babandan pek söz etmiyorsun. Normalde annenle gelir mi baban size oda ilgilenir mi torunuyla. Hani şundan soruyorum normalde gelir gider sever torununu ama bu sefer böyke dediyse belki sana değil annenle ilgili bişey olmuştur evde bir işleri yarım kalmıştır ya da babanla az ilgilenmeye başlamıştır annen sana yansımıştır

Normalde babam şehirdışında çalışıyordu nerdeyse 5 6 senedir başka şehirde çalışıyor ama orda işi bitince döndü eve, burda çalışıyor şuanda, torununu çok sever ama ilgilenme felan yok çocuk oynamak ister babam telefondan gözünü ayırmaz bende bu durumdan rahatsız olduğumu bir kaç kere söyledim niye hiç oynamıyorsun senden oyun bekliyor diye, ama aslında konu o değil annem gelir bana oturur yardım eder babam ben işten çıkınca eve git ben oraya gelmek istemiyorum diyormuş yani annemin gelmesinde sıkıntı yok ama ben sürekli sana gelmek istemiyorum ben işten çıkınca annen eve gelsin dedi bende niye gelmek istemiyorsun ne var yardımcı olsanız dedim sonra patladı böyle söyledi herkes çocuk büyütüyormuş ben beceremiyormuşum bir çocuk bile bakamıyormuşum çok kırıldım

Bence baban yapı olarak çok anlayışlı birisi değil senin hislerini duygularını anlayamıyor. Elbette torununh çok seviyordur senide ama bazı insanlar böyle olabiliyor keşke hiç konuşmasaydı öyle zaten çocuk yeterince bizi yoruyor mutsuz oluyoruz keyifsiz oluyotuz insan biraz yapıcı şeyler duymak istiyor. Sen yinede olumlu iyi tarafından düşünmeye çalış zaten seni kırdığını anlayacaktır üzülme o senin baban eminim amacı seni kırmak üzmek değildi

Teşekkürler canım, çok kırıldım bir süre görüşmeyi düşünmüyorum açıkçası, hiç bir zaman anlayışlı biri olmadı zaten, olaya hep kendi açısından bakar hep suçlayıcı konuşur, babamla konuşulmaz anneme de kardeşime de bana da aynı bir sohbet edelim bi süre sonra kavgaya döner ama bu sefer kırıldım bu kadar yorgunluğun içinde ben çocuğumla yapışık yaşıyorum birşey yaptırmıyor neymiş ben beceriksizmişim herkes çocuk büyütüyormuş gerçekten aşırı sinirlendim ve kırıldım bi süre gitmem de gelmesin de

Oğlum uyuyalı tam 2 saat oldu şimdiden 5 kere ağlayarak uyandı
Benimki de her zamanki gibi 9 da uyudu şimdi kalktı oynamak istiyor erken uyuyunca hep böyle yapıyor, cidden ben bu çocukların derdini anlamıyorum ama bence seninki uyku esnasında uykusunu alamıyor diye ağlıyor düzgün uyumuyor uyanınca uykusunu alamamış oluyor ondan ağlıyor bana öyle geldi

Boşuna moralini bozuyorsun gerçekten yani ben mesela gerçekten bakamıyorum yani bu da olabilir ne var ki bunda boşuna kendini üzme

Boşuna moralini bozuyorsun gerçekten yani ben mesela gerçekten bakamıyorum yani bu da olabilir ne var ki bunda boşuna kendini üzme
Niye bakamıyorum diyorsun ki canım valla eminim çiçek gibi de bakıyorsundur, kendimizden verip onlara yetmeye çalışıyoruz ben bazen saçımı tarayamıyorum dişlerimi fırçalayamıyorum ya herşeyi geçtim tuvalete gitmek bile zor, kimse anlamasa da olur ama insanın ailesi bunu yapınca daha çok zoruna gidiyor

Mesela bugün oğlum akşam 9 gibi uyudu 11 de kalktı ve geri uyumak istemedi her zaman bunu yapıyor ya gece 2 lere kadar oturuyor yada erken uyuyup kalkıyor sabaha kadar oturuyor, şuan saat 5 e geliyor ve hala uyumadı son yarım saattir de inanılmaz bir ağlama krizine girdi hiç birşeyle sakinleşmiyor da şimdi ben mi beceriksiz oluyorum çocuğu bunu yapan varsa bakalım cesaret ediyorlar mı 2. 3. Çocuğa, işte baban bile olsa anlamaz saat 5 olmuş başımın ağrısından ölüyorum sinirden dişlerimi sıkıyorum artık, ancak biz birbirimizi anlarız

Bir süre görüşmezsen seninde öfken azalır babanda durumu idrak eder. Başka yerde çalışmş sizden uzakta bu aranızdaki bağı etkilemiş olabilir bazı erkekler zagen duygularını ifade edemez üstüne birde sizden uzakta olunca ondan böyle oluyordur zamanla anlayacak merak etme çok şükür annen var

Uykusunu alamaz ki zaten uyuyor yarım saate kalkıyor en çok sorun da kendi yatağında orada çok sık kalkıyor benim yanımda da çok uyanıyor ama yanımda olduğu için müdahale etmek daha kolay beşikte olunca uykusunda bile pat diye ayağa dikiliyor

Çocuklara bir şeyi bir kere yap hemen alışıyorlar o şimdi uyanınca uyumamaya alıştı ondan uykusu varsa bile oyun oynayacak öğlen uykusu gibi düşünüyor. Yataktan çıkarmaman uyutmaya çalışman lazım zagen en zoruda bu direnen bebeği uyutmak. Bunun biraz üstüne düş bebeğini sen tanırsın nasıl uyur acaba 11 de uyanınca mutlaka geri uyuması lazım ya başın ağrımaz mı ağrır hemde nasıl

Çok şükür canım, evet cidden çok kırıldım biraz görüşmek istemiyorum

Aynı benimki de öyle direk dikilir beşikte, senin yanında olunca da ağlayarak kalkıyor mu

Çok denedim ama asla kabul etmiyor geri uyumayı dediğin gibi 2. Uyku yapıyor gibi, 5 i geçiyordu uyuduğunda şimdiye kadar 2 kere daha uyandı, inanılmaz yorgunum, acaba ne zaman düzelecek bu uyku sorunları

Çok denedim ama asla kabul etmiyor geri uyumayı dediğin gibi 2. Uyku yapıyor gibi, 5 i geçiyordu uyuduğunda şimdiye kadar 2 kere daha uyandı, inanılmaz yorgunum, acaba ne zaman düzelecek bu uyku sorunları
Benim oğlumda aynı böyle oldu ya 8e doğru uyur her zaman şimdi kalkıyor 10 da uyanip daha uyumuyor dün hiç bakmadım ağladı ben uyuyorum sen otur dedim uyku numarası yaptım yarım saate yakın ağladı uyudu sonra bu akşam yine bunu yapicam bakalim

Teşekkür ederim sayenizde bende 6 yaşa erteledim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…