- 19 Mayıs 2024
- 3.150
- 1.900
- 53
Makineyke ama direk makineyi kafasına vurmuyoruz arada tarak oluyor. Bizimde hep yamuk oluyor ama durmuyor bu kadar olur napalımMakasla mı kesiyosun?
Ben yaptım ama galiba olmadıenseyi çok kısaltmışım bide bazı yerleri kesmemişim değişik bişey oldu valla oturdum ağladım moralim bozuldu
Ever ya birde o var ben olmadığımda daha mutlu uyumlu beni görünce yapışıyor bacaklarıma sarılıyor oyle yürüyoruz evin içinde 17- 18 ayda ayrilma kaygisi pik yapıyormuş onu yaşıyoruz galibaBenimki de babasıylayken teyzesiyleyken falan sıkıntı yok ama beni gördüğü an bacağına yapışıp ağlamaya başlıyor sürekli kucağıma gelmek istiyor geldiğinde de istekleri bitmiyor sürekli bu bu bu diyor bende çok yoruldum çok bunaldım sürekli kucağımda olmak istiuor
Evet ben yaptıracağımKızlar bana sağlık ocağı 18 ayında aşı olucak dediler yani gelen ay siz yaptıracakmısınız?
Ya canımsınGece hiç uyumuyor akşamları çok zor uyutuyorum bu ara ona rağmen 30 45 dk bir uyanıyor 1 saat bile uyumuyor dişleri de patladı. Neden böyle ağlayarak uyanıyor anlamıyorum çok kötü ağlıyor gerçekten. Her ağlamasına bir yeri mi ağrıyor diye düşünmekten artık çok yoruldum anneliğin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hiç biletin çözümü yok her şey daha kötü oluyor çok çaresizim akşam sinir krizi geçirdim çok ağladım evş bırakıp gitmek istedim zor sakinleştim gitsem arkamdan ağlayacak ne yapacağımı bilmiyorum ya yanımda yatsa yine uyanıyor yine aplıyor yatağında zaten yatmıyor. Yarın hastaneye götürücem çocuk doktoruna tekrar bir baksınlar her şeyine yani bişeyi olmasa bir çocuk bu kadar uykusuz kalamaz akşam toplasan 4 ya da 5 saat uyuyor onda da zaten elli kere uyanıyor. Cidden çok bunaldım her şeyden
Bazen o kadar gerginleşiyorum ki aynı senin gibi diyorum ki ne kolay uyuyor ne düzgün uyku yapıyor ne yemek yiyor, bide herşeye sinirlenip ağlıyor istediği olmayınca kriz geçiriyor o an sakin kalmak çok zor, az önce Tv yi açmamı istedi sabah sabah hayır desem kıyamet koparır sırf bağırıp çağırmasın diye açtım, bazen korkuyorum vallahi sırf ağlamasın bağırmasın diye dediğini yapıyorum çünkü çok uzatıyor krize girerek ağlıyorNe kolay uyuyor ne iyi uyuyor ne yemek yiyor sakince durmuyor hep ağlıyor. Oyuncaklarıyla ilgilenmez evdeki zararlı şeyleri istiyor evde bir sürü şeyi kırdı zarar verdi peşinde koşmaktan bende iyice kilo verdim çok halsizim uykusuzluk açlık sinir her şey bir arada. Başka ne sayayım olumsuz her şey var olumlu şeyleri düşünmek istiyorum ne var olumlu bulamıyorum
Şu artık yardımlıkbir durum değil gece uyanıp ağlıyor beni istiyor yanıma alıyorum omzuma hatta kafamın üstüne çıkıp uyumaya çalışıyo nefes alamıyorum kaldırıyorum yine ağlıyor yine geliyorYa canımsıngerçekten annelik çok zor ama desteksiz olmaktan hepsi en azından dinlenmene fırsat verseler bu kadar gerginleşmezsin yada yardım edilse keşke, tüm gün tek başına çabalamaktan insan sinir stres oluyor.
Ama dediğin gibi bir doktora götür yine için rahatlar
Her dediğini yapmayacaktım güya ama yaptığım halde ağlıyor su istiyor veriyorum ağlıyor meme istiyor veriyorum ağlıyor. Şuan en büyük sorunum ağlaması sonrada uyumaması. Yemeği galan o kadar takmıyorum illaki bişey yiyecek az ya da çok ama uyumayınca bitti alternatifi yokBazen o kadar gerginleşiyorum ki aynı senin gibi diyorum ki ne kolay uyuyor ne düzgün uyku yapıyor ne yemek yiyor, bide herşeye sinirlenip ağlıyor istediği olmayınca kriz geçiriyor o an sakin kalmak çok zor, az önce Tv yi açmamı istedi sabah sabah hayır desem kıyamet koparır sırf bağırıp çağırmasın diye açtım, bazen korkuyorum vallahi sırf ağlamasın bağırmasın diye dediğini yapıyorum çünkü çok uzatıyor krize girerek ağlıyor
Uykusuzluk çok zor cidden, bende şuan kahvaltı hazırlayacam ona bile izin vermiyor yerimden kalkamıyorum bacağıma yapışıyor üstüme tırmanıyor, evde biri olunca böyle yapmıyor ama tek olunca asla bırakmıyor beni, çizgi film açıyorum öyle bile kabul etmiyor hiç birşey hazırlayamıyorumŞu artık yardımlıkbir durum değil gece uyanıp ağlıyor beni istiyor yanıma alıyorum omzuma hatta kafamın üstüne çıkıp uyumaya çalışıyo nefes alamıyorum kaldırıyorum yine ağlıyor yine geliyor
Aynı durum. Misafirlerim var bugğn kahvaltıya geldiler çok akıllı çocuklarla oynadı normalde dolaplara kapılara gider hiç bişey yapmadı onlarla oynadı. Benimki kalabalığı çok seviyor evde yalnızken hep aplıyorUykusuzluk çok zor cidden, bende şuan kahvaltı hazırlayacam ona bile izin vermiyor yerimden kalkamıyorum bacağıma yapışıyor üstüme tırmanıyor, evde biri olunca böyle yapmıyor ama tek olunca asla bırakmıyor beni, çizgi film açıyorum öyle bile kabul etmiyor hiç birşey hazırlayamıyorum
Bizi ki de aynı bana hiç iş yaptırmıyor hep bacağıma yapışıp kucağıma gelmek istiyorKızlar bu yapışma durumu sizde de var mı? Cidden çıldıracam çizgi film açıp kahvaltı hazırlardım şimdi ona da izin vermiyor yanına oturayım istiyor yakamı tutuyor eliyle kucağımda oturuyor asla bırakmıyor ya asla saniye indiremiyorumevde kimse yokken özellikle yapıyor bunu 1 haftadır böyle oldu aşırı sinir bozucu, sabah kalktı altını bile değiştirmedi ya ciddi anlamda gece beziyle duruyor indiriyorum çığlık atıyor kalkıyor çizgi film açıp telefonu eline veriyorum istemiyor bezini değiştiremedim ya bişeyle de oyalanmıyor kucağımda yakamı tutup oturuyor çizgi film aç diyor onu izliyor, ay ne yapacam böyle
Benim kızım geçirdi. Hala vücudu soyuluyor.Doktordan geldik . Kızım el ayak ağız hastalığı olmuş gerçekten de . Doktor crp de baktı . 37 çıkmış. Muhtemelen antibiyotik verecek ama bu hastalık virüs kaynaklı olduğu için antibiyotik kullanılmaz yazıyor internette .
Daha önce bu hastalığı bi bebek daha geçiriyordu bu grupta . Kimdi hatırlayamadım . Nasıl bi yol izlediniz acaba ? Antibiyotik kullandınız mı ?
Ben de ateş düşürücü kullandım ilk 3 gün . Tam ateş bitmeye başlarken sulu sivilce gibi döküntüler başladı . Ağzının etrafı ağız içi çok kötü . Bişey yiyemiyor. Ben dilinin ucunda bi yara görmüştüm kendim . Dün doktora götürdük . Doktor boğazını bi açtı 5-6 tane aft benzeri yara gördüm . Doktor boğaxını kaplamış onlarca yara var . Bu boğazla kimse yemek yiyemez dedi . Bacakları kalçası kıpkırmızı sivilce gibi . Bağışıklık güçlensin diye umca şurup da verdi doktor ama onu bile içmiyor . Ağzına zorla döktüğümüzü Yutmuyor hiç . Tükürüyor . Ateş düşürücü içiremediğim için evde fitil koydum da düştü .Benim kızım geçirdi. Hala vücudu soyuluyor.
Çok lanet bi şey. Bana hiçbir ilaç vermedi doktor. Sadece nemlendirici krem sürdük. Antiyotik kullanmadık, bu hastalık virütik dediğiniz gibi. O nedenle saçma antibiyotik bence.
Çok gelmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?