2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Makasla mı kesiyosun?
Ben yaptım ama galiba olmadı enseyi çok kısaltmışım bide bazı yerleri kesmemişim değişik bişey oldu valla oturdum ağladım moralim bozuldu
Makineyke ama direk makineyi kafasına vurmuyoruz arada tarak oluyor. Bizimde hep yamuk oluyor ama durmuyor bu kadar olur napalım

Ever ya birde o var ben olmadığımda daha mutlu uyumlu beni görünce yapışıyor bacaklarıma sarılıyor oyle yürüyoruz evin içinde 17- 18 ayda ayrilma kaygisi pik yapıyormuş onu yaşıyoruz galiba

Kızlar bana sağlık ocağı 18 ayında aşı olucak dediler yani gelen ay siz yaptıracakmısınız?

Gece hiç uyumuyor akşamları çok zor uyutuyorum bu ara ona rağmen 30 45 dk bir uyanıyor 1 saat bile uyumuyor dişleri de patladı. Neden böyle ağlayarak uyanıyor anlamıyorum çok kötü ağlıyor gerçekten. Her ağlamasına bir yeri mi ağrıyor diye düşünmekten artık çok yoruldum anneliğin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hiç biletin çözümü yok her şey daha kötü oluyor çok çaresizim akşam sinir krizi geçirdim çok ağladım evş bırakıp gitmek istedim zor sakinleştim gitsem arkamdan ağlayacak ne yapacağımı bilmiyorum ya yanımda yatsa yine uyanıyor yine aplıyor yatağında zaten yatmıyor. Yarın hastaneye götürücem çocuk doktoruna tekrar bir baksınlar her şeyine yani bişeyi olmasa bir çocuk bu kadar uykusuz kalamaz akşam toplasan 4 ya da 5 saat uyuyor onda da zaten elli kere uyanıyor. Cidden çok bunaldım her şeyden

Ne kolay uyuyor ne iyi uyuyor ne yemek yiyor sakince durmuyor hep ağlıyor. Oyuncaklarıyla ilgilenmez evdeki zararlı şeyleri istiyor evde bir sürü şeyi kırdı zarar verdi peşinde koşmaktan bende iyice kilo verdim çok halsizim uykusuzluk açlık sinir her şey bir arada. Başka ne sayayım olumsuz her şey var olumlu şeyleri düşünmek istiyorum ne var olumlu bulamıyorum

Ya canımsın gerçekten annelik çok zor ama desteksiz olmaktan hepsi en azından dinlenmene fırsat verseler bu kadar gerginleşmezsin yada yardım edilse keşke, tüm gün tek başına çabalamaktan insan sinir stres oluyor.
Ama dediğin gibi bir doktora götür yine için rahatlar

Bazen o kadar gerginleşiyorum ki aynı senin gibi diyorum ki ne kolay uyuyor ne düzgün uyku yapıyor ne yemek yiyor, bide herşeye sinirlenip ağlıyor istediği olmayınca kriz geçiriyor o an sakin kalmak çok zor, az önce Tv yi açmamı istedi sabah sabah hayır desem kıyamet koparır sırf bağırıp çağırmasın diye açtım, bazen korkuyorum vallahi sırf ağlamasın bağırmasın diye dediğini yapıyorum çünkü çok uzatıyor krize girerek ağlıyor

Şu artık yardımlıkbir durum değil gece uyanıp ağlıyor beni istiyor yanıma alıyorum omzuma hatta kafamın üstüne çıkıp uyumaya çalışıyo nefes alamıyorum kaldırıyorum yine ağlıyor yine geliyor

Her dediğini yapmayacaktım güya ama yaptığım halde ağlıyor su istiyor veriyorum ağlıyor meme istiyor veriyorum ağlıyor. Şuan en büyük sorunum ağlaması sonrada uyumaması. Yemeği galan o kadar takmıyorum illaki bişey yiyecek az ya da çok ama uyumayınca bitti alternatifi yok

Uykusuzluk çok zor cidden, bende şuan kahvaltı hazırlayacam ona bile izin vermiyor yerimden kalkamıyorum bacağıma yapışıyor üstüme tırmanıyor, evde biri olunca böyle yapmıyor ama tek olunca asla bırakmıyor beni, çizgi film açıyorum öyle bile kabul etmiyor hiç birşey hazırlayamıyorum

Kızlar bu yapışma durumu sizde de var mı? Cidden çıldıracam çizgi film açıp kahvaltı hazırlardım şimdi ona da izin vermiyor yanına oturayım istiyor yakamı tutuyor eliyle kucağımda oturuyor asla bırakmıyor ya asla saniye indiremiyorum evde kimse yokken özellikle yapıyor bunu 1 haftadır böyle oldu aşırı sinir bozucu, sabah kalktı altını bile değiştirmedi ya ciddi anlamda gece beziyle duruyor indiriyorum çığlık atıyor kalkıyor çizgi film açıp telefonu eline veriyorum istemiyor bezini değiştiremedim ya bişeyle de oyalanmıyor kucağımda yakamı tutup oturuyor çizgi film aç diyor onu izliyor, ay ne yapacam böyle

Aynı durum. Misafirlerim var bugğn kahvaltıya geldiler çok akıllı çocuklarla oynadı normalde dolaplara kapılara gider hiç bişey yapmadı onlarla oynadı. Benimki kalabalığı çok seviyor evde yalnızken hep aplıyor

Bizi ki de aynı bana hiç iş yaptırmıyor hep bacağıma yapışıp kucağıma gelmek istiyor

Valla ben de çok bunaldım kızım Suan dışarıda yağmur yağıp gök gürlediği içim ağlıyor koktuğunu ifade edip gitmesini istiyo ne yapabilirim Allah aşkına söyle bi durumda.Yapısıklık benim bebeğim çok sosyal bi bebek olmasına rağmen bir nebze bizde de var gece babası uyutuyordu şimdi ben olmadan uyumak istemiyor sürekli yan yana aynı odadayız tuvalete bile gidemiyorum hayırlısı rabbim

Benim kızım geçirdi. Hala vücudu soyuluyor.
Çok lanet bi şey. Bana hiçbir ilaç vermedi doktor. Sadece nemlendirici krem sürdük. Antiyotik kullanmadık, bu hastalık virütik dediğiniz gibi. O nedenle saçma antibiyotik bence.
Çok gelmiş olsun

Ben de ateş düşürücü kullandım ilk 3 gün . Tam ateş bitmeye başlarken sulu sivilce gibi döküntüler başladı . Ağzının etrafı ağız içi çok kötü . Bişey yiyemiyor. Ben dilinin ucunda bi yara görmüştüm kendim . Dün doktora götürdük . Doktor boğazını bi açtı 5-6 tane aft benzeri yara gördüm . Doktor boğaxını kaplamış onlarca yara var . Bu boğazla kimse yemek yiyemez dedi . Bacakları kalçası kıpkırmızı sivilce gibi . Bağışıklık güçlensin diye umca şurup da verdi doktor ama onu bile içmiyor . Ağzına zorla döktüğümüzü Yutmuyor hiç . Tükürüyor . Ateş düşürücü içiremediğim için evde fitil koydum da düştü .

Gerçekten çok kötü pis bi hastalıkmış . Çöktü kızım 5 günde allahtan ateş bitti çok şükür .
Size de çok geçmiş olsun.

Kızlar moralim çok bozuk, cidden insan evlenince çocuk sahibi olunca anne babasını tanırmış, annemden sürekli destek istediğim için babam bir çocuk bile bakamıyorsun millet nasıl 2 3 çocuk bakıyor sen beceremiyorsun dedi çok zoruma gitti çok sinirim bozuldu ağladım, ya benim çocuğum bırakmıyor beni yemek bile yapamıyorum yanımda biri yokken tuvalete bile gidemiyorum, annem bunu biliyor sağolsun hep destek oluyor ama sürekli annemi çağırıp yardım istiyorum diye babam bu şekilde konuştu benle, insanın babası bunu der mi ya

Osman gönülal hoca paylaşmış bugün el ayak hastalığıyla alakalı sorunun cevabını geçmiş olsun bu arada Peynirdomates

Eklentiler

• IMG_2480.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…