2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok denedim ama asla kabul etmiyor geri uyumayı dediğin gibi 2. Uyku yapıyor gibi, 5 i geçiyordu uyuduğunda şimdiye kadar 2 kere daha uyandı, inanılmaz yorgunum, acaba ne zaman düzelecek bu uyku sorunları
Alıştı çünkü tek çaresi geri uyutmak işte oda nasıl yapılır bilmiyorum. Bende de aynı sorun var işte gece uyanmamasını nasıl sağlarım bilmiyorum bilsem de yardım etsem. Bugün doktora gittik gece çok uyanıyor galan anlattık derdimizi bu dönemlerde oluyor diyor ama benimki doğduğundan beri o dönemde. Uyku terörüne benziyor şu sıralar yaşadığı sorun. Sabahları yürüyüşe çıkarın teknolojik aletlerden uzak tutun diyor bunlar denediğim bildiğim şeyler aslında doktordane desin sihirli değneği yokki.

Ya bsn ağlamasına dayanamıyorum artık sesi çol rahatsız edici ve çığlık artıyor müdahale etmezsem zaten kaç gündür böyle ağlaması yüzünden boğazı kızarmış doktpra gittik bugün her şeyden korkar oldum. Bugğn yarım saat ağlar 1 hafta sabretsen belki uykusu bile uzar ama işte önüme hep başka engeller çıkıyor

Hayırlısı olsun hakkınızda daha güzel olacak belkide bizim sünnet çok olaudı oldu bir kuran okutup güzel nişeyler yapmak isterdim mesela. Sende öyle kuranını ya da yemekli bişeyler yaparsın daha güzek olur iyi hatırlanmış olur

Teşekkür ederim sayenizde bende 6 yaşa erteledim şu an
Ya etkilemek istemezdim aslında çok iyi geçenlerde var ama bizi korkuttular yani doktorların hepsi bezliyken çok çabuk iyileşir diyor aslında . Biz biraz işlem yapılırken oyalamaktan vs korktuk o travma yaratırsa diye korktuk

İnşallah canım tabi sen ameliyatla birlikte yaptırdın o yüzden istediğin gibi olmamıştır

Bende dayanamıyorum gerçekten ağlıyor üzülüyorum tabi ama o degil sesi çok kötü böyle bogazdan bagiriyor anlatamıyorum tabi degisik bi ses ama alsam oyun oynasak 5 dk sonra yine sıkılıp ağlıyor alıp uslu uslu dursa tamam her türlü ağlıyor

yok ben zaten korkuyorum bahane arıyorum resmen 5 aylık yaptıracaktık kayit her şey oldu ben vazgeçtim 1 yaşından önce yine yapalım dedik ben yine gitmemek için bahane buldum içimden gelmiyor bilmiyorum annelik içgüdüsü diyelim

Aynen anlıyorum ötle bağırdığı için boğazları tahriş oluyor işte. Hayırlısıyla 2 yaşlarını görelim inşallah bişeyler değilmiş olur tek ümidim bu

Sakın alıştırma cidden biz ağlamasına dayanamayıp bıraktık artık durduramıyoruz, kaç gündür seninki böyle yapıyor

Bizim doktorumuza da anlattığımda yapacak birşey yok diyordu çok kalkmasından bahsetmiştim normal demişti şuanki durumdan bahsetme fırsatım olmadı onu da soracağım bakalım ne diyecek, sen kan değerlerine baktıracaktın baktırdın mı

Öyle doğru diyorsun bizde bebekken yaptırmadığımıza pişmanız bakalım zamana bıraktık artık .

Çok kan verdik hasta olduğunda onlara baktı bir sıkıntı tok dedi ama vitaminleri falan bakılmamıştı tekrar delmeyelim çocuğu dedi. Kilo da vermiş en son ocak ayında tartmoştık sağlık ocağında 9600dü evde kendim bakıyordum 10.800 ü görmüştüm geçen haftalarda bugün doktor baktı 10.500 çıktı. 7 ayda 1 kilo alamamış kilosu ayına göre düşük dedi boyu iyiymiş 84 cm çıktı. Kilosu için takibe aldı. Aslında kilosu görünürde iyi ama uzun zamandır kilo almaması sıkıntı işte hareketli fazlasıyla ee uyumuyorda böyle kilo almaz zaten

Sakın alıştırma cidden biz ağlamasına dayanamayıp bıraktık artık durduramıyoruz, kaç gündür seninki böyle yapıyor
Her bebek aynı değil ya birinde tutmayan diğerinde tutuyor benimli durmaz mesela bıraksam öyle neyin işe yarayacağını hep deneyerek buluyoruz kumar gibi resmen

Kilo meselesi bizimde sorunumuz çok üzülüyorum, 8 kilo şuanda yani çok çok az farkındayım hatta bazen 7900 felan da çıkıyor ne yapacam bilmiyorum yemiyor uyumuyor yerinde durmuyor, dediğin gibi nasıl alacakki
Sen yine de bence vitaminlerine baktırsaydın özellikle Demir değerine

Çok gerekli olsaydı isterdi heralde ya, seninki kaç kilo doğmuştu oda önemli benimki 3700 doğdu ona göre düşük gidiyor yani, seninki sana çskmiş bence genetikte oluyor böyle şeyler bazen ne yaparsak yapalım kilo almayacaklar zaten kilo çokta önemli değil sağlıkları olsun güzel uykuları olsun. Seninkine biraz uyusa ufaktan yemekte yer kilo da alır merak etme inşallah atlatıcazbunlarıda

Yarın sağlam çocuk randevumuz var yeme bozukluğu uyku sorunu aşı takvimi gibi şeyleri oradan yapıyorlarmış bakalım bize hangi denediğim tavsiyeleri söyleyerek

İnşallah canımsın
2540 doğmuştu, 4. Ayına kadar çok güzel kilo aldı her ay 800-900 gram alıyordu 4. Aydan sonra yavaşladı kilo alımı 500 400 300 gram diye gitti son bir kaç ayda da hiç kilo almadı, rsv olduğumuz süreçte de 500 gram verdi sonra geri aldı geri verdi, şuan 8 kg yemin ediyorum 9 10 kilo olsa kafama takmıcam ama ciddi anlamda 8 kg çok zayıf yani üzülüyorum

Hayırlısı olsun canım, benim bir arkadaşım yıllar önce oğluna şu tüplü çokokremler varya onlardan yedirmişler işlem yapılırken, doktoru çok beğenmiş bu fikri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…