2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hayırlısı olsun canım, benim bir arkadaşım yıllar önce oğluna şu tüplü çokokremler varya onlardan yedirmişler işlem yapılırken, doktoru çok beğenmiş bu fikri
Ay bizim de işimize yarar belki bu bilgi . Şimdi yeni moda çocuklar Playstation oynayarak sünnet oluyor hiç gördün mü bilmiyorum

Beniö kardeşim çok zayıftı bebekken demekki senin oğlundan daha zayıftı ki annem hep hastaneydeydi sürekli doktor kilo alsın diye özel mamalar veriyordu pahalıydı birde onlar annem baya çekti kardeşimden bir de büyüktü biraz daha 2 3 yaşında vardı aşırı zayıftı şuan hala zayıf ama babamda öyleymiş gençken babamda şuan zayıf sağlıkları yerinde ama çok şükür uyumaya başlasın gör bak kilo alacaklar

Özel mama kullandığı halde mi kilo alamadı kardeşin?
Umarım canım, bugün erken kalktı 6.30 da 1 saat sonra bişeyler yedirmeye çalıştım yemedi, gerçekten bişey yemiyor seninkinin bir günde yedikleri neler, neler yediriyorsun

Kilo almadığı için mama verdi doktor ama yinede pek kilo almadı zayıftı hep yani.şimdi bile bazen bebe bisküvisi yer. Sabah yumurta kızartırım hiç bitirmez ama ne yerse kardır salatalık yiyor ama oda be kadar tutacak zaten su bildiğin. Bazen kaşar yer azıcık ötle yani pek yemez. Yemediği için sık sık bişeyler teklif ediyorum. Çilek ve karpuzu çok seviyor

Ben de kızımın kilosunu iyi kötü toplamıştım biraz. Hastalığının 3. Günü doktora götürmüştüm 300 gr vermişti . Şu an bişey yemek istemiyor . Boğaz yaraları var diye doktor püre,yoğurt tarzı yedir diyor . Benim kızım püre formu sevmiyor, uzun zamandır da yoğurt yemiyordu . Zar zor sevdiği şeyleri yedi biraz çilek domates gibi .. normal besin değeri olan şeyleri yemiyor yine .. 1 haftadır kilo vermeye devam ediyor muhtemelen

Boğaz ve kulak kızarıklık bizde de devam ediyor 1 ay olacak hala gitmedi öksürüğü yok ama çok ağladığı için burnu da alıyor ağladığı zaöma nir de gece burnu ufaktan hırlıyor. Yemekte aynı 2 kwre kahvaltı yaptırdım bugün 2sini toplasan 1 kahvaltı etmiyor yemedi bende zorlamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…