2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328

Dediğim video bu . Tekrarlayan ateş durumu oluyormuş .
Çok geçmiş olsun. inşallah çabuk geçer canım .

Çok geçmiş olsun . İnstagramda görmüştüm pfapa sendromu diye bişey vardı . Tekrarlayan ateş durumu oluyordu . Videoyu atayım bulup .
Belirtilerine baktım da bizde çoğu yok ya ishal oldu dün ama oda uzun sürmedi 2 kere öyle haptı sanırım bende zaten her ihtimale karşın ateş düşürücü vermiştim daha ateşi çıkmamıştı slnda gece çıktı işte hastaneye geldim acile

Doktor idrar tahlili istedi 2 saat uğraştık yapmadı üzerine de nir güzel uyudu kaldık acilde

Geçmiş olsun canım düzeldi mi şimdi

Dediğim video bu . Tekrarlayan ateş durumu oluyormuş .
Çok geçmiş olsun. inşallah çabuk geçer canım .
M meraklibirkisi benim ortanca böyleydi 3 4 haftada bir 3 gün ateşlenirdi bilirdin neredeyse ne zaman ateşleneceğini ve boynundaki lenfleri şişerdi. Bizim 38 i geçmezdi... Doktora götürüp tanı almadık, tocam ilaca karşı olduğu için en fazla ateş dürücü ve miili ilacımız bin bir çeşit pekmezlerle geçirirdik. Bizde 2 sene sürmüştü... Dün yazacaktım ama bende kendiminkinden emin olamadığım için yazmadım.

Bizde hiç ateş olmadı ta ki 3 ay öncesine kadar son 3 aydır hep ateşi çıkıyor öyle 38 falan da değil 39 40ı bile görüyoruz çok korkunç yine kulak enfeksiyonu olmuş 3 ayda 3 kere bu tanıyı aldık şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…