2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Benim kocam her kavga da gider içeride yatar çocuk gibi

Benimki de önce böyle değildi daha beter oldu bende içeceğimden değil de bari teklif etse yok o da yapar içer hatta çerez çıkarır yer bana söylemez bile
Ya ne hallere geldik okurken çok komik valla senimliyle benimki çok iyi arkadaş olur eşimde çerez cips kola hastası

Amin canım evet bence de evi terketmek aşırı, boşanma aşamasına geldik zaten artık gözümde bitmişti ailesi girdi araya çok ilginç ama o sevmediğim kaynanam bana resmen yalvardı, umarım geçici şeylerdir ama benim eşim biraz zor bir karakter bilmiyorum daha ne kadar idare edecem

Çocuktan sonra böyle kavgalar çok normal . Anne babalık ağır geliyor galiba. Bence çoğu çift yaşıyor benzer şeyleri . İlk ve son dizisi vardı . Biz onu daha yeni izledik eşimle . İki çiftin de arası çocuktan sonra çok açıldı. Boşandılar hatta. Çocuktan önce de sorunlulardı onlar ama . Çocuk iyice bozdu eşime dedim bak çocuktan sonra herkes bozuyor kafayı diye. Ben de eşimle çocuğumuz olduktan sonra hiç etmediğim kavga ettim. Benimki de bana kısaca çok takıntılısın diyor kavgalarımızda , haklı ama ben kendime mani olamıyorumki.

Yorucu oluyor gerçekten

Evden zor göndermişler çocuklarını geri istemezler

Seni anliyorum biraz ani yaşamak zorundayız galiba ben o kadar yoruluyorum ve stres oluyorum ki stresten karnıma belime agri giriyor ama biraz da ani yaşayabilmek lazim ben hersey mukemmel olsun her şeye yetiseyim istiyorum ama cocukla mümkün degil oyle oluncada stresten cocuga kizmim esime patlamim dedikce benim karnıma ağrılar giriyor

Evet akıllarına koyduklarını illaki yapiyorlar

Evet o stresi her gün yaşıyoruz

Ben su ile karistirip verdim herhangi bir sorun yasamadik kolayca icti.10 damla seklinde icecegine karistirabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…