2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bu saate kadar 4 kez uyandık yenidoğan daha az uyanıyordur
Gerçekten anne olmak ne kadar zor, benimki de 22.30 da uyudu ama hiç rahat değildi sürekli dönüp duruyordu 1.30 da kalktı gözü kapalı bir şekilde ıh ıh diyip durdu meme emiyor bırakıyor 5 dk sonra gene meme diyor bir türlü uyuyamadı en son 3.30 da kalktı yataktan indi bak hala uyumadı, bende daha hiç uyumadım

Ben de deliriyorum madem çok zorlandığımı görüyorsun, Allah yardımcın olsun haklısın diyeceğine yanımda ol değil mi? Nefes alabilmem için bir alan yarat en azından ama yok iyi dilekler yeterli çünküüü onlar da tek başına büyütmüş çocuklarını. İnan benim annem de iki çocuğumda da evde hiçbir şeyin yerini kaldırmadım diyor hayret ediyorum

Son düzenleme:
Böyle düşünen başkalarının olduğunu görmek ve paylaşmak güzel. Çünkü kendimi günahkar ve isyankar gibi görüyorum sonra da, ama ben çocuğumu sevmiyor değilim bu başka bir olay

Canım zaten bir sabaha karşı bir öğlen uykusundan önce bir de akşam uykusundan önce emiyor. Yani zaten az, hep böyle saatliydi. Diyorum ya meme ile derdi yok bu çocuğun, bu sebeple emzirme bitince düzelir cümlesine dair de bir umudum yok. Bu gece de berbat geçti. Hiç durmadan uyanıp ağlıyor sadece omzumda uyumak istiyor. Yanımda yatırsam da sürekli uyanıyor. Odasında zaten maksimum 10 dk sonra ağlıyor beni görmeyince

Of ne yapacağız biz böyle ya

Yani 1.30dan itibaren 45dk veya saat başı uyandık inanılmaz zor
Ne diyeceğimi bilemiyorum artık, sizin yanınızda mı yatıyordu bebiş? Benim de eşim memlekete gitti gece yoktu, sabah öksürük ve burun akıntısı ile uyandı. Baya baya kötü öksürüyor. Ne yapsam bilemedim. Doktora da götürmek istemiyorum en ufak şeyde

Bizim odamızda park yatakta yatıyor gece benim de eşim yoktu yalnızdım. Yani öksürük olmadığı sürece ben götürmüyorum doktora direkt ama öksürük de hani ciğerlere falan inme ihtimalinden korkarak götürüyorum istersen aile hekimine götür sırtını dinlesin. Soğanın içine karanfil koymak rahatlatıyor diyorlar ben denemiştim biz de işe yaramamıştı ama . Burnu falan dolu mu

Bence burnu dolu değil ama geniz akıntısı var o da öksürük yapıyor gibi geldi, ılık su+bal+limon yaptım bir parça çekip bıraktı onu da içmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…