2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
İnşallah geçici bir dönemdir ya ağlayan bebek çok yoruyor gerçekten. Gelen bir dişi var mı şuan
Var 2 tane köpek dişi kaç gündür yatmadan ilaç vermek zorunda kalıyorum ona rağmen böyle, vermesem ne yapacağız acaba bilmiyorum. Sağlık ocağına gittim bugün öksürük için, bizim hekim yoktı yerine başka doktor bakıyordu. Adam ilgilendi genel sorular sordu çok şaşırdım, uyku için de çocuk psikiyatristinden randevu bakın bulamazsanız biz buradan yönlendirebiliriz dedi

A Alliswell23 de gitmişti bu 2. Duyuşum oldu. Ne yapabilirler ki uyku sorunu için ben tamamen karakter meselesi olduğunu düşünüyorum uyuyan bebek yere bile yatıp kendi kendine uyuyo

A Alliswell23 de gitmişti bu 2. Duyuşum oldu. Ne yapabilirler ki uyku sorunu için ben tamamen karakter meselesi olduğunu düşünüyorum uyuyan bebek yere bile yatıp kendi kendine uyuyo
Beni de yeme bozukluğu için yönlendirmişti, gitmiştim bi kere sonra tekrar seans ayarladı bi türlü fırsat bulamadık

Beni de yeme bozukluğu için yönlendirmişti, gitmiştim bi kere sonra tekrar seans ayarladı bi türlü fırsat bulamadık
Düzeleceğine inansam bende giderim, sağlam çocuk diye bir bölüm var ben uyku sorunu için gitmiştim oraya doktor yönlendirdi. Anlatıyorum problemlerimi bana erken kalkın sabah hava temizken erken saatte yürüyüş yapın falan diye çol basit klişe şeuleri anlatıyor. Doktor da hamileydi. Doğurunca senide görücem diyemedm tamam bir deneyeyiö dedim. Sanki hiç dışarı çıkarmayıp eve hapsediypruz ondan uyumuyor.

Ay bana da psikolog öyle denk gelmişti, kadın ben de hamileyim deyince hiçbir şey anlatamamıştım İkinci seansa tabi ki katılmadım Yani ben de denemekten zarar gelmez diyerek çıktım bir yola bakalım ne yapıyorlar ne diyecekler, ben mi anlatacağım yoksa çocuğu da gözlemleyecek mi bir süre

Çok geçmiş olsun.burun temizleyin 4saate bi.
bol bol su ,ballı süt,tavuk çorbası içsin.

Cigerde hafif giriltisi varsa hemen doktora gidin.

Keşke "bunlar iyi günlerin canımmm........." deseydin

Sağlam çocuk nedir ilk defa duydum

inşallah faydası olur . Bebeği oyun ortamında falan gözlemler heralde . Yoksa nasıl iletişim kuracakki çocukla başka

Tabi tabi git yinede bende bir ihtimal gittim işte verim alamadım ama psikiyatri başka sonuçta belkide gerçekren derine inip sorunu bulur

Tabi tabi git yinede bende bir ihtimal gittim işte verim alamadım ama psikiyatri başka sonuçta belkide gerçekren derine inip sorunu bulur
Bugün doktor öksürük için verdiği alerji ilacı için bu gece rahat uyur kalkmaz pek demişti. 20:30da uyuttum şu an 5.kez kalktı yemin ederim birilerine anlatıyorum ya bence inanası gelmiyordur insanların. Bu kucağıma alıp geri uyuttuklarımın sayısı, bunun dışında 2 kez de ıhh pıhh etti ben odaya girdim kalkmadan geri daldı. Şimdi yarın gidip doktora desem abartıyorsun der. Bu kadar olamaz der. Şu an mesela sıkıntısı yok, yatmadan ağrı kesici verdim, öksürüğü için şurubunu verdim. Odasında hava nemlendirici açık burnu nispeten açıldı nefes sıkıntısı yok. Senenin 365 gününün 350'si böyle geçiyor, 4-5 kez kalkarsak şükürler eder haldeyiz. Artık sinirimden gülüyorum. 2 gündür gece eşim de yok, yani acıyorum kendime sanırım.

İnstagramda bi psikolog 2 seneyi kafadan silin . İlk 2 sene bebekler kendi kendine uyuma becerisi geliştiremez zaten diyordu . 4 yaşına gelip hala aynıysa destek alın diyordu .
ilaç içse de hastaymış, fazla kalkmasına etkisi oluyordur muhakkak. Yanında yatırsan da o kadar çok uyanıyor mu canım

Kesinlikle uyanıyor, yanımızda da aynı. Üstümüze çıkıp ayağa kalkmamızı istiyor. Omzumuzda uyumak istiyor. Ayağa kalkmazsak hiç susmadan ağlıyor, asla susmuyor yani. Denedim defalarca ama yok

Benimki de ağlayarak uyanıyor hep . Hüngür hüngür ağlıyor . Kucağıma alıp yatsam kucağında sallasam susmuyor. Ayağa kalkıp gezdirmem lazım ya da canı istiyorsa meme vermem lazım . Sarılıp yatsak uzun uzun uyusak ne olur sanki

Kesinlikle uyanıyor, yanımızda da aynı. Üstümüze çıkıp ayağa kalkmamızı istiyor. Omzumuzda uyumak istiyor. Ayağa kalkmazsak hiç susmadan ağlıyor, asla susmuyor yani. Denedim defalarca ama yok
Bazı çocuklar anneleriyle yatınca çok uyanmıyormuş. Malesef benimki de sizinki gibi . Yatıp uyumuyor yanımda dertleri neyse artık

Bazı çocuklar anneleriyle yatınca çok uyanmıyormuş. Malesef benimki de sizinki gibi . Yatıp uyumuyor yanımda dertleri neyse artık
Hastalığından da bağımsız benim en az kalktığım gün 4-5 kez yine kalkarım. Hastalık diş vb. olunca bu 10 + kalkmalar benim hayatımın taa kendisi. Ciddiyim, yani genel olarak 10-15 arası kalkıyoruz eşim ve ben artık o kadar sersem oluyoruz ki bilmiyorum gün içerisinde nasıl ayakta kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…