• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Çocuğum bu gece bayıldı sanırım çünkü bunun baika açıklaması olamaz 😁 İlk uyuttuğumda yine abartmıyorum 1 saat içinde 7-8 kez kalktı. Sonra saat 1'e doğru kalktı, ondan sonra saat 5'te kalktı. Ben şoktayım uyumuşuz 😁 D vit olayını ilk kez senden duydum demek her şeyin abartısı zararmış gerçekten
Evet maalesef her şeyin fazlası zarar. Bir dönem kullanmadık bıraktık şimdi yine başladık günde 3 damla veriyorum. Güneşe çıkarsa vermetin diyorlar ama aldığımız güneş hiç etki etmiyor vücuda ben kendime de yaz kış kullanıyorum. Bir dönem çok kötüydüm hem uykusuzluk hem çovuk durmuyor üstüne vitaminleriö yerlerdeydi ilaç yazdırmaya bile gidemedim sonra başladım hem b12 vitamini hemde d kullanıyıruö. Gün içinde meyve yemeye çalışıyorum pek sevmiyorum ama oğluma verirken yemezse yiyorum mecbur çöpe gitmesin diye birde ceviz yiyorum biraz olsun enerjim geldi🤣 uyumasına da öok sevindim şimdi biz çok yorgunuz ya onları yoramıypruz bence benimki hır gür sever böyle alıp onu hoplayıp zıplatıcan koşturucan yorucan ama nereye kadar yapayım ev işleri var yoruluyorum belki biraz daha onunla koşturabisem enerjisini atıp hem daha keyifli olavak hemde uyuyacak

Evet maalesef her şeyin fazlası zarar. Bir dönem kullanmadık bıraktık şimdi yine başladık günde 3 damla veriyorum. Güneşe çıkarsa vermetin diyorlar ama aldığımız güneş hiç etki etmiyor vücuda ben kendime de yaz kış kullanıyorum. Bir dönem çok kötüydüm hem uykusuzluk hem çovuk durmuyor üstüne vitaminleriö yerlerdeydi ilaç yazdırmaya bile gidemedim sonra başladım hem b12 vitamini hemde d kullanıyıruö. Gün içinde meyve yemeye çalışıyorum pek sevmiyorum ama oğluma verirken yemezse yiyorum mecbur çöpe gitmesin diye birde ceviz yiyorum biraz olsun enerjim geldi🤣 uyumasına da öok sevindim şimdi biz çok yorgunuz ya onları yoramıypruz bence benimki hır gür sever böyle alıp onu hoplayıp zıplatıcan koşturucan yorucan ama nereye kadar yapayım ev işleri var yoruluyorum belki biraz daha onunla koşturabisem enerjisini atıp hem daha keyifli olavak hemde uyuyacak
Yok yaa benim oğlum akşam babası gelince mutlaka boğuşuyor onunla, zaten her gün dışarı çıkıyor. Hasta yine çıkıyor, bebek arabasını almayarak sokaklarda yürütüyorum. Gerçi genelde kucağımda ağlayarak dönüyoruz ama olsun, yoruyorum da yani 😁

Yok yaa benim oğlum akşam babası gelince mutlaka boğuşuyor onunla, zaten her gün dışarı çıkıyor. Hasta yine çıkıyor, bebek arabasını almayarak sokaklarda yürütüyorum. Gerçi genelde kucağımda ağlayarak dönüyoruz ama olsun, yoruyorum da yani 😁
Maşallah ben o kadar yapamıyorum acaba diyorum yoramıyormuyum bunalrda hiç yorulmuyor ki 🤣

Ben yakında çalışmaya başlayacağım. 2 yaşına kadar kv ile idare edeceğim ama o da şehir dışından geldiği için tamamen yerleşiyor. Hem onun hem benim adıma sıkıntılar olabiliyor. Mecbur iki yaşında kreşe başlayacak. Tuvalet eğitimi o zamana inşallah olmuş olur. Ankara kreş öneriniz var mı?

Bence oyuncaklarını kaldır. Bizde öyle aşırı bir oyuncak yok. Oynasa doldururum evi ama oynamıyor zaten. Plastik çekmeceler var ya onlardan aldım 3 çekmece dolacak kadar var içleri çok derin değil zagen fazla oyuncak almıyor. Hiç açıp dökmüyor bile ama mutfak çekmecelerini yerle bir eder mesela her şeyi anlıyorlar işlerini geleni yapıyorlar. Bir motoru vardı tekerleği kırıldı düşer diye koltuğun arkasına koymuştum dün onu gördü ağladı bebde verdim 10 dk falan oyalandı onunla uzun zamandır görmediği şçin mutlu oldu istersen sende bir dene çekmecesiniboşalt mesela açınca şaşırsın🤣🤣
Nereye kaldırım ki canım hepsi oyuncak dolabında, bide çok fazla oyuncak var saklayamam da😂 ya gerçekten her yer her yerde çuvala koyup kaldırıcam en sonunda😂

İyi bir kreş bulabilirsem ben kreşler ile ilgili söylenenlerin biraz acımasızca olduğunu düşünüyorum. Çok iyi eğitim veren kreşler var bizim evlerde veremeyeceğimiz yetileri kazanıyor çocuklar.

Nereye kaldırım ki canım hepsi oyuncak dolabında, bide çok fazla oyuncak var saklayamam da😂 ya gerçekten her yer her yerde çuvala koyup kaldırıcam en sonunda😂
Kullanmaıdpın bir alan varsa koy poşete maldır dolap üzerine falan en azından dene belki özlerim oyuncaklarını 🤣🤣

Yıllar sonra da gelin damat muhabbeti aile sorunları felan derken gene rahatlamayız biz 😂 gene bizim başımız ağrır
M meraklibirkisi tam bunu yazacaktım A Alliswell23 in mesajını gördüm, 41 yaşında 3 çocuk annesiyim annemler İstanbul'dan bana turşu soğan sebze getirmek için teee Konya ya geldi. Yazın gittiğimde getirdiğim soslar sebzelerde ayrı... Annem hep der çocuk evde 3 Ken 3 tür. Ele karışınca o bir, olur iki sonra üç beş... Şimdi düşününce biz 3 kardeşiz ama şimdi 14 kişiyiz 🧿🙈🤷🏻‍♀️

Ç
M meraklibirkisi tam bunu yazacaktım A Alliswell23 in mesajını gördüm, 41 yaşında 3 çocuk annesiyim annemler İstanbul'dan bana turşu soğan sebze getirmek için teee Konya ya geldi. Yazın gittiğimde getirdiğim soslar sebzelerde ayrı... Annem hep der çocuk evde 3 Ken 3 tür. Ele karışınca o bir, olur iki sonra üç beş... Şimdi düşününce biz 3 kardeşiz ama şimdi 14 kişiyiz 🧿🙈🤷🏻‍♀️
Ay öyle oluyor değil mi? Biz de 3 kardeşiz . Eşim ve torunuyla beraber 5 çocuğu olmuş gibi oldu. Salça sos falan yapmış . Her zaman yaptığından daha fazla yapıyor bana da vermek için . Torununu bi çok eksiğini alıyor . Yükü arttı resmen . Kardeşlerim evlense daha da artacak 😅 anneliğe bulaştın mı kurtulamıyorsun 😂

Back
X