• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
yaşadığım şehirde özellerde perinatoloji doktoru yok radyolog var millet radyolog önermiyor. devlet hastanesinde normal kadın doğumcular yapıyor ama aynı dediğin gibi baştan savma ve makineleri çok eski. ben de daha ne yapacağımı bilmiyorum. bu vakte kadar hep maddi sebeplerden dolayı devlet hastanesine gittim daha boyunu kilosunu söyleyen doktor çıkmadı… bence sıkma canını günün son hastası olmuşsun tam da göremediği için öyle konuşmuştur. tabi yine git
bi baksınlar 🩷
Ben de Bursada yaşıyorum canım tüm hastaneler nerdeyse 2 ay sonrasına sıra verdi bir tanıdık vasıtasıyla balıkesir üniversite hastanesinden randevu bulduk doktor çok ilgiliydi ama çok kısa sürdü aletler biraz eski ben 3 boyutlu renkli falan olur diye bekliyordum ama normal siyah beyazdı

Bende yüzüncu yıl üniversite hastanesine gittim Cep hastane uygulamasından yyu için randevu oluşturabilirsin akşam 8 de aciliyor tüm organlara bakıldı yüz kol bacak el ayak dahil dr seçemiyorsun oraya gidince şansına hangisi çıkarsa artık bi erkek bir kadın var şansıma kadın denk geldi prof. Dr hanım güler Şahin di adı çok ilgiliydi bana yüzünü burnunu falan gösterdi hatta bebisin kapıdaki sekreter kadın da çok yardımcı olmuştu bana orda bi şansını dene istersen
Çok teşekkür ederim denicem bu akşam 8 de 🙏

Çok teşekkür ederim 🌸 tedirginliğim detaylı diye gidip detaylı bakmamasında. Akciğer, böbrek, dudak, yüz gibi hiç bir bölgeye bakılmadı. Raporda da yok. Kalp deseniz resmen kovar gibi yolladı, bidaha bakıcam dedi. Bi sorun yoktur kötüye yormuyorum ama bu şekil çaresiz kalmak üzüyo. İlk gebeliğim dış gebelikti. Tek tüple çok zor hamile kaldım. Herkesin değerlidir bebeği, benimkide bana çok kıymetli işte 🙇‍♀️
Hepinize teşekkür ederim ❤️
Ben de sevgili eşimi araştırma hastanesine değil de özel hastaneye gitmeye ikna etmeye çalışıyorum. İzmir’de var şehir deşistiriyoruz benim için hiç problem değil ama eşimin oda doktor o da doktor kafasından çıkması gerekiyor şu mesajları kendisine iletmek istiyorum

kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? ben 64 kg ile başladım şuan 65 buçuk falanım ama sanki bikaç gündür karnım aşırı büyüdü gibi hissediyorum hamile formuna yeni geliyorum birden kilo almamak için kendimi dizginliyorum ama karnım acıkınca hemen mide bulantım başlıyo gece de olsa uyanıyorum sizde de var mı böyle bir sorun bide dün fark ettim sırt üstü yatınca da bulandı
Ben de 57 ile hamile kaldım şu an 60 oldum 18. Hafta. Göbeğim de çok minik. Yemek konusunda ben maşallah her şey yiyorum. Normalde de çok hızlı kilo alam biri değilim ama geçen gece acıktım bildiğin gece yarısı yemek yedim sonra uyudum 🥹 Doktorum kilo konusunda çok takıntılı ama canım istiyorken neden yemicem diyorum hep. Yediklerime de yüzde yüz dikkat etmiyorum . Yani hijyen ve pişmiş pişmemişlik konusunda dikkat ediyorum ama makarna da yiyorum ekmekte yiyorum şu sıra maalesef tatlı da yiyorum.
Sırt üstüde yatmayı çok severim ama zararlı diye okudugum için , bi kaç haftadır kendimi hazırlıyorum yatmamaya çalışıyorum göbeğim olurda daha çok cıkarsa zorlanmayayım diye normalde mide bulanınca sırt üstü yat derler ama , senin de öyle bulanıyormuş.

Detaylı ultrasondan güzel sonuç alan tüm güzel anneler için maşallah diyorum darısı inşallah detaylıya henüz girmemiş bizlerin başına olsun ✨💖
Birde çevremde herkes anne bebek kitapları muhakkak al oku yararı çok oluyor dedi. Alıp okuyan var mı ben de almak istiyorum. Öneri varsa alabilirim 🌺

Detaylı ultrasondan güzel sonuç alan tüm güzel anneler için maşallah diyorum darısı inşallah detaylıya henüz girmemiş bizlerin başına olsun ✨💖
Birde çevremde herkes anne bebek kitapları muhakkak al oku yararı çok oluyor dedi. Alıp okuyan var mı ben de almak istiyorum. Öneri varsa alabilirim 🌺
ben şimdilik koşulsuz ebevenylik bide uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz kitaplarını aldım önerileri takip ediyor olucam bendee 🎈

IMG_0479.webp

Biz geldik teyzoşları🥹
Ayağı taa kafasındaydı elini de koymuş uyuyordu öyle🥹

Kan hapları yapıyormuş hayatım bi de işte çok baharatlı şeyler de tüketmemek lazımmış vs vs ama benim de ilaçtan yani buna eminim yanma değil çünkü bıçak kesiği gibi ağrı batma vs oluyor bi şey yokmuş iç organlarımda diye ben de görmezden geliyorum artık 😅
Ay valla içimi rahatlattınız hepiniz 🫶🏻
Bende görmezden gelebilirim artık 😂😂

Çok şükür iyi dedi ayrıntılıya var daha☺️
Kilo meselesini söyledim 18 kg beklerim genelde ama yani alasin varmış çok takma dedi
Bi de plesanta rahmin ağzına yakınmış uzaklaşır dedi uzaklaşmazsa sezeryan dedi
Maşallah size ♥️🧿
Şimdiden düşünme onu, boşver. Zamanı gelince düşünülür. Tadını çıkart şimdi 🫶🏻
Kiloyu bende takmıyorum artık ya, napıyım yani 😂 tombiş olalım bizde 😂

Ben de 57 ile hamile kaldım şu an 60 oldum 18. Hafta. Göbeğim de çok minik. Yemek konusunda ben maşallah her şey yiyorum. Normalde de çok hızlı kilo alam biri değilim ama geçen gece acıktım bildiğin gece yarısı yemek yedim sonra uyudum 🥹 Doktorum kilo konusunda çok takıntılı ama canım istiyorken neden yemicem diyorum hep. Yediklerime de yüzde yüz dikkat etmiyorum . Yani hijyen ve pişmiş pişmemişlik konusunda dikkat ediyorum ama makarna da yiyorum ekmekte yiyorum şu sıra maalesef tatlı da yiyorum.
Sırt üstüde yatmayı çok severim ama zararlı diye okudugum için , bi kaç haftadır kendimi hazırlıyorum yatmamaya çalışıyorum göbeğim olurda daha çok cıkarsa zorlanmayayım diye normalde mide bulanınca sırt üstü yat derler ama , senin de öyle bulanıyormuş.
Aa aynı kiloda hamile kalmışız 20+4 ben de bugün çıktım 60 kiloyu gördüm. Göbeğim baya çıktı benim 🥹 ben de çok dikkat edemiyorum. Tatlı yiyorum, ekmek yiyorum gerekirse makarna yiyorum yiyorum da yiyorum.

Back
X