• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
ben şimdilik koşulsuz ebevenylik bide uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz kitaplarını aldım önerileri takip ediyor olucam bendee 🎈
Bende alayım bunları , kaydediyorum 💖
Bugün bi arkadaşım beslenmesinden uykusundan her şeyi denedim okuduklarımdan ve hepsi işe yaradı deyince daha da geç kalmadan bakayım bi dedim

Aa aynı kiloda hamile kalmışız 20+4 ben de bugün çıktım 60 kiloyu gördüm. Göbeğim baya çıktı benim 🥹 ben de çok dikkat edemiyorum. Tatlı yiyorum, ekmek yiyorum gerekirse makarna yiyorum yiyorum da yiyorum.
Acaba benim de iki haftada göbeğim biraz daha çıkar mıııı 🥹
Şu an yiyemezsem bana hiç bir zaman yiyemem gibi geliyor 🤭 Hiç takılma , bebek sağlıklı olduğu sürecee 🌺

Kızlar selam 🤍
Detaylıdan çıktım iki bebeğim de çok şükür iyi hiçbir sorun yok. Her şeyleri o kadar net gözüküyor kiii anlatamam çok duygusal bir andı minik kalplerinin 4 odacıklarına kadar gördük 🥹🥹♥️ korku içinde bekliyor insan hoca teknik terim kullandıkça neymiş neymiş hocam iyi miymiş modunda sürekli 😂 sonunda bir oh diyor ve sizlerden de güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum 🥹🙏♥️
Harika👏🏻 çok sevindim😍

Ben de Bursada yaşıyorum canım tüm hastaneler nerdeyse 2 ay sonrasına sıra verdi bir tanıdık vasıtasıyla balıkesir üniversite hastanesinden randevu bulduk doktor çok ilgiliydi ama çok kısa sürdü aletler biraz eski ben 3 boyutlu renkli falan olur diye bekliyordum ama normal siyah beyazdı
bizim de malatyada üniversite hastanesi var oranınki çok iyi makineler eski ama doktorlar ilgili ilk bebişte gidebilmiştim. şimdi depremden sonra doktorlar gitmiş hiç yer yok gidemedim. hala nereye gideceğimi bilmiyorum 🤣🤣

Çok teşekkür ederim 🌸 tedirginliğim detaylı diye gidip detaylı bakmamasında. Akciğer, böbrek, dudak, yüz gibi hiç bir bölgeye bakılmadı. Raporda da yok. Kalp deseniz resmen kovar gibi yolladı, bidaha bakıcam dedi. Bi sorun yoktur kötüye yormuyorum ama bu şekil çaresiz kalmak üzüyo. İlk gebeliğim dış gebelikti. Tek tüple çok zor hamile kaldım. Herkesin değerlidir bebeği, benimkide bana çok kıymetli işte 🙇‍♀️
Hepinize teşekkür ederim ❤️
Onlar sürekli hastalara bakıyor sözde bakmak işte. Fakat bizler oraya kaç kez ne şartlar altında gidiyoruz ne bekliyoruz önemsenmiyor ne yazık ki rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.🤲🏻
Bir arkadaş daha yazmış ilacı değiştirdim diye, geçmezse onu bi söyliyim olmazsa doktora. Olcak böyle şeyler ama işte evham kötü bişey hahaha 😅😅
Değiş bence ben de değiştim tadı iğrenç ama en azından lavabosal sorunlar yok.😄😄

Acaba benim de iki haftada göbeğim biraz daha çıkar mıııı 🥹
Şu an yiyemezsem bana hiç bir zaman yiyemem gibi geliyor 🤭 Hiç takılma , bebek sağlıklı olduğu sürecee 🌺
Tabiki çıkar, 1 hafta da bile ne kadar fark ediyor 😍 yok yok çok şükür kontrollerimiz iyi geciyor şu detaylı da güzel geçerse inşallah çok güzel olacak🌸

Back
X