2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Doktor yönlendirme falan yapmadi mi canım. Kendisi bir teşhis koymamış olabilir ama birsey var belli en azindan yönlendirme yapsaymış

Biz 2 saati geçti uyanığız bu sayede uyanma derdi de ortadan kalkıyor sinir içindeyim
Ay bu gece hepimiz mi çıldırmışız biz de 4.30 a kadar uyanıp durduk 4.30 en son tamamen ayıldı hala ayaktayız bayılırım uykusuzluktan kendisinin de uykusu var ama uyumamak icin direniyor

Ay bu gece hepimiz mi çıldırmışız biz de 4.30 a kadar uyanıp durduk 4.30 en son tamamen ayıldı hala ayaktayız bayılırım uykusuzluktan kendisinin de uykusu var ama uyumamak icin direniyor
Çok zor geçiyor günler sinir oluyorum neden 1 gün rahat edemiyorum her çocuk yapan bu kadar zorlanmıyor ki neden her şey çok zor. Ne çok rahag birisiyim ben çok pimpirükli normal bir anneyim ya neden bu kadar zorlanıyorjm neden bu kadar zor bir çocuğum var. Daha diş çıkaracak bunlar memeden bezden kesilecek nasıl olacak bilmiyorum

Sen mutlaka ürolojiye götür ya idrarda koku olmaz ki normalde crp yüksek diyorsun idrsr temiz çıkmış ama anlayamadım

Doğrudur canım delirmemek elde degil bak yemin ederim doğdu doğalı kizim benim daha kucağımda soyle 5 dk oturup etrafı seyrettiği olmadi. 3 aylikken de boyleydi hala oyle. Bazen arabada annesinin kucağında giden bebekleri görüyorum vallahi imreniyorum ya benimki orda bile oturup etrafı seyretmez. Arka koltukların ustunde ziplamaya calisir yada koltukların arasinda yere oturup ne bulursa onu ağzına burnuna sokmaya saçına başına sürmeye çalışır. Surekli dudakları ağzının ici dis etleri kanıyor oraya buraya carpmaktan. Zaten bacakları yaradan morluktan kurtulmuyor. Sirf o yuzden elbise sort giydirmedim butun yaz en azindan duserse biraz kiyafet korur diye. Gorumcemle bir aksam oturduk diyor ki ben panik atak geçireceğim simdi hic normal birsey yapmiyor surekli tehlike. Zaten uykudan bahsedemiyorum bile. Bazi cocuklar boyle mi yoksa biz mi yanlış birsey yapiyoruz bilmiyorum.

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım kuzuya da çok geçmiş olsun... Kimseyi bu hayatta memnun edemezsin. Vicdanın rahatsa gerisini boşver...

İşte seni ben anlıyorum ama mesela gt başkasına anlat salak salak suratına bakar biz abartıyoruz her çocuk böyle büyüyor muhabbeti yapıyorlar. Her çocuk nasıl aynı olabilir ya makine mi bunlar. Kayınvalidem mesela artıl sinir oluyorum çocukla ilgili konuşulunca öyle ön yargı olmuş ki bende iiyi bişey derse bile algılamıyorum. Bana cahil anne gözüyle bakıyor yani en azından ben böyle hissediyorum. Kendisi çok biliyor her şeyi. Çocuk 2 yaşına gelmiş hala tuhaf teorileri var biz çocupu bu hale getirdik ona göre ama beniöki de doğdu doğalı ağlayan birisi demekki anne karnında nbişey yaptım ben çocuğa. Biberon ver uyusun diyor bu ne cahilce bir cevap ya emzirdim halde uyumaya çocuk biberonla mk uyayack zaten çlcuk biberon ne bilmiyor ki kendisi öyle büyütmüş nende ötöe yapayım istiyor düşündükçe bile sinir oluyorum en skn ağzımdan ters bişey çıkacak da aramız bozulacak bunxa zaman konuşan o olduğu halde en sln sözü ben söyleyip kötü ben olıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…