• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Benimde herşey duruyor, hiç birşeyi vermedim nolur nolmaz diye 😂 sözde hiç istemiyorum ama arada aklıma geliyor ya tam zamanı şimdi hamile kalsam 3 yaşına doğru doğururum güzel olur diyorum bazen 😂😂 ama zor yani gerçekten şuan Allah olmayana versin belki 5 yaşında düşünürüm 😂
Benim de aklıma geliyor kardeş fikri hemen kovalıyorum . Puset , ana kucağı büyük parçaları verdim gitti . Az büyüse de mama sandalyesiyle bebek arabasını da yok etsem diye düşünüyorum 😂 kafam karışırsa caydırıcı olmasınlar 😂 Nasipte varsa olacağı varsa olur 😅

Insaallah oyle olur benim kizim benim kimseyle paylaşamıyor nasil kabul edip oynayacak merak ediyorum
Canım şimdiden hazırla kardeş fikrine . Oyunlarla falan alıştır . Kardeşli oyunlar oynayın . Yeni bebeğine bişeyler alırken kızına seçtir hatta . Sürece dahil et hep. Çabuk alışır inşallah 🥹

Biz bıkabiliriz anne olarakra pardon onlar ne yapıyorlar bıkıyolar 😅 geçen aradım eşiöi yemek vaktindeydi arkadan kadın sesleri de geliyor hatta baya yakınından geliyor toplanıp öğlen yemeğine gitmişler sinir oldum hem yemek yediği için hem dışarı çıltığı için hemde kadınlarla ahnı ortamda oturduğu için suratına kapattım eve geldi evirip çeviriyor kızmıyım diye🤣 benimki tamamen konforundan dolayı istemiyor
Aa niye öyle diyorsun en çok onlar bakıyor en çok onlar çilesini çekiyor 🤪

Canım şimdiden hazırla kardeş fikrine . Oyunlarla falan alıştır . Kardeşli oyunlar oynayın . Yeni bebeğine bişeyler alırken kızına seçtir hatta . Sürece dahil et hep. Çabuk alışır inşallah 🥹
Söylüyorum bazen anne sen sevme diyor direk yavas insaallah alışacak mecbur 🥲 evet surece dahil etmek istiyorum o zaman daha rahat kabullenir belki

Degil mi en cok onlar yorulur en cok onlar ilgilenir hep onlar 😅😅 bizde hiç birseyden memnun olmayız 🤣🤣
Aynen benimki bir iki kere sadece bak gece uyumadı bayağı direndi geldi kucağında gezdirdi 2 senedir bu bir iki kere oldu ve geçen diyor ki küçükken geceleri hep kucağımda gezdiriyordum koridor boyu neeeeee1😱

Aynen benimki bir iki kere sadece bak gece uyumadı bayağı direndi geldi kucağında gezdirdi 2 senedir bu bir iki kere oldu ve geçen diyor ki küçükken geceleri hep kucağımda gezdiriyordum koridor boyu neeeeee1😱
Benimki uyanıyor ilgileniyor artık geceleri hakkınu yemiyim ama ilk aylarda çol zor adapte oldu gerçekre anne baba öyle gark ediyor ki ben o ağrılarımla oğlumu omzumda taşıyordum bütün gece çok gazlıydı hep emerdi kusardı uyumazdı. Eşim kıçını devirir yatardı hem üzülür hem sinir olurdum ama şimdi şartlar eşit🤣🤣

😅😅😅 oyle olur canim benim ki de 10 dk oynayınca tum aksam çocuğuyla ilgilendi zannediyor birde geceleri hep ben uyanıyordum sabahları canim kocam sabaha kadar uyuyamamış oluyordu cunku kenidiside sese uyaniyormus halbuki o sırada sabah kadar horul horul uyuyor

Benimki uyanıyor ilgileniyor artık geceleri hakkınu yemiyim ama ilk aylarda çol zor adapte oldu gerçekre anne baba öyle gark ediyor ki ben o ağrılarımla oğlumu omzumda taşıyordum bütün gece çok gazlıydı hep emerdi kusardı uyumazdı. Eşim kıçını devirir yatardı hem üzülür hem sinir olurdum ama şimdi şartlar eşit🤣🤣
Gece hiçbir emeği geçmedi çocuğa benimkinin daha 10 günlüktü o günden beri gece yalnızım😅 oğlumda memede benimle uyuduğu için gece kabulde etmedi pek benden başkasını. Gündüz satıp uyursam uyurum işte

😅😅😅 oyle olur canim benim ki de 10 dk oynayınca tum aksam çocuğuyla ilgilendi zannediyor birde geceleri hep ben uyanıyordum sabahları canim kocam sabaha kadar uyuyamamış oluyordu cunku kenidiside sese uyaniyormus halbuki o sırada sabah kadar horul horul uyuyor
İnanılmazlar ya hep daha uykusuzlar zaten 😅

Kızlar kızım neyi yapmaması gerekiyorsa anlatıyor ama bir dakika sonra yapıyor.örneğin mandalina sıkılmaz yenilir diyorum bunu defalarca kez yaptı.mandalinayı gördüğü zaman sıkılmayacağını ağızda yeneceğini anlatıyor sonra alıp sıkıyor.Sizlerde böyle bir durum var mı

Bugün öğle uykusu yapmadı Suan hala duruyor asla uyumuyor.

Back
X