- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Benimde 1,6 çıktı ultrason doktor garip konuştu bende evhamlandım bakalım test ne zaman çıkacak. Bana yarın sonuçlar çıkar dediBenim ense kalınlığı 2,5 çıktı doktor normal ama sınırda dedi
Ben hatta bugün doktoruma ısrar ettim vajinal baksın diye rahim ağzı yetmezliğinden korkuyorum ilk çocuğum erken doğdu karından ultrasonda rahmi kapalı gördüğünü söyledi açık olduğundan şüphelenirsem bakarım ancak dedi bakmadı bayan doktor olduğu halde gerekmedikce niye vajinal yapsınlar kiArkadaşım vajinal ultrasona zorlayan doktor diye bir şey yok zaten ya hu?
Yani hiçbir doktor seni sedyeye yatırıp çat diye sokmuyor ultrasonu nasıl hayal gücün var?
Erkek olursa söylüyorlar 11. Haftalarda genelde oğlumda net hatırlıyorum ikili taramada öğrenmiştim aslında oglumdaki doktora haftaya gitsek mi dedik eşimle o da acayip kalabalık oluyor neredeyse bulunduğum şehirdeki gebelerin yarısı ona gidiyorValla doktorun bol sohbetlisi tatlı dillisi makbul ya gayet görüyorlar 12. Haftada falanama söylemiyorlar bilerek
İnstagramda bir doktor takip ediyorum 11 12. Haftalarda hep cinsiyet tespiti yapıyor hastalarına keşke ona gidebilsem ta niğde de
Bence 1,6 çık çok iyi 3ün üstü riskli diyorlarBenimde 1,6 çıktı ultrason doktor garip konuştu bende evhamlandım bakalım test ne zaman çıkacak. Bana yarın sonuçlar çıkar dedi
Benim en başından beri var ama beyaz bazen süt kesiği o da belirtiler yazdığı için normaldir diye düşünüyorumPeki kizlar aranizda akinti artisi yasayan var mi benim cogaldi bu hafta tekrar doktora randevu aldim
Bende hep var akıntıPeki kizlar aranizda akinti artisi yasayan var mi benim cogaldi bu hafta tekrar doktora randevu aldim
Canım yok ben de özel klinikse verdim 10 günü geçti hala çıkmadıŞimdi aradım hastaneyi daha çıkmadı dediler. Özel hastane bir de 1 hafta oldu daha çıkmadı büyük şehirin gözünü seveyim yaküçücük yer diye böyle
Diğer lokman hekimde Ahmet Bey var akşam 10 a kadar kalıyordu o, bir de dediğiniz gibi bölge hastanesi var, doğum vs durumunda saat kaç olursa olsun doktorunuz geliyor tabi benim ilk dogumum gülsüm Feyza Kızıltanda olmuştu öğlen 3 gibi hastaneye yatisim olmuştu akşam 7 civarı doğum oldu ama kanamam çok olmuştu tabi gitmedi doktor gece 12 ye kadar kaldı artık ben kovmustumGürcan beyle alakalı değil de hastanenin acilinde ultrason yok müdahale yok o zaman özel hastanenin ne gibi ayrıcalığı oluyor kiüniversiteye gidin diyor yani tamam benim durumum çok acil değildi belki ama biraz kafama takıldı doğrusu :) hem araştırma hem belki gürcan beyle devam ederim ama sanırım doğum için özel hastane güvenli gelmedi doğrusu
Hayal gücü değil gerçekleri duyup başkalarında gördüklerimi anlatıyorum burada bir hamile doktorun vajinal ultrasondan baktığını yazmıştı hatta biri cevap olarak neden alttan baktırıyorsun demişti.Herkes sevmez alttan bakılmasını ve herkeste alttan bakmayan doktora denk gelemez hamileyken zorunlu olmadıkça alttan baktırmayın derler 3 gün sonra karından göreceğim keseyi neden alttan baktırayım ki bazı doktorlar seçenek sunmaz istersen 3 gün snra gel karından bakarız demez direk gel vajinal ultrasonla bakalım der
Valla doktorun bol sohbetlisi tatlı dillisi makbul ya gayet görüyorlar 12. Haftada falanama söylemiyorlar bilerek
İnstagramda bir doktor takip ediyorum 11 12. Haftalarda hep cinsiyet tespiti yapıyor hastalarına keşke ona gidebilsem ta niğde de
Ben hatta bugün doktoruma ısrar ettim vajinal baksın diye rahim ağzı yetmezliğinden korkuyorum ilk çocuğum erken doğdu karından ultrasonda rahmi kapalı gördüğünü söyledi açık olduğundan şüphelenirsem bakarım ancak dedi bakmadı bayan doktor olduğu halde gerekmedikce niye vajinal yapsınlar ki
Daha çok küçük cinsiyeti ayırt edilen organlar oluşmamıştır bilenub 11-12 hafta itibariyle bakılıyorr
Evettt henüz küçük :)) ama Ramziye göre bakılamaz mı?Daha çok küçük cinsiyeti ayırt edilen organlar oluşmamıştır bilenub 11-12 hafta itibariyle bakılıyor
Neden bu kadar sert çıkıyorsunuz bu da tercih meselesi birbirimize saygılı anlayışlı olalım kırmayalım birbirimizi lütfenYaşadığın bir şey de yok, bildiğin eş dost abartması ile milleti yargılıyorsun şu an.
Belki 3 gün sonra karından göremeyecek x kişisi? Ki ben görememiştim, önceki sezaryen dikişinin arkasında olduğu için karından doğru düzgün görmemiz çok daha fazla zaman aldı bizim. İkinci üçüncü sezaryen olacaklar sıkça yaşarmış bu durumu.
Öneren doktor, yapan doktor ama hamileyken alttan bakmayın diyen eli mi dinleyelim? Hayır isteyen dinlesin bir de bana ne yani? Bana ne başkasının ultrasonundan. Ben kimseye illa alttan baktır demiyorum.
Hala diyorsun ki alttan bakmasını sevmez, yahu bu sevilecek ya da sevilmeyecek bir şey değil. Niye sevelim ya da neden sevmeyelim? Basit bir görüntülenme tekniği. Sezaryenle de komple çıplak oluyor alt tarafımız hatta tüm ameliyat ekibi şahit oluyor duruma, daha ne sondalar takılacak ne çatı muayeneleri olacak buna şimdiden takılamayız.
Seçenek sunmaz ne demek ayrıca, ayin müziği eşliğinde kutsalımıza ultrason daldırmıyorlar diyorum işte.
İsteyen/yaptıran kötü kafasından çıkmak gerek.
Son mesajım size, göz ardı edicem bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
benim de mart anneleri grubunda olmam lazım ama bu grup bambaşkaDoktorlarım olmasa ne yapardım ben sürekli dua ediyorum sizler içinsizin grup iyiymiş ya ben buraya takılayım arada Zaten 10 gün geç yumurtlasam burada olacaktım
tatlım tabiki tercih meselesi ama bazı tatlı arkadaşlarımız var bunu doğal bulmayan çok daha kapalı ailelerden büyüyen alttan muayene edilmeleri gerektiği halde bunu namus gibi düşünüp baktırmayan onlara bunun da doğal bir süreç olduğunu söylememiz gerekiyor alıştırmamız gerekiyor gibi geliyor doktorlar için orasının bizim elimizden gözümüzden bir farkı yokNeden bu kadar sert çıkıyorsunuz bu da tercih meselesi birbirimize saygılı anlayışlı olalım kırmayalım birbirimizi lütfen
Ne sormuştunuz ben biraz gerilere gittim ama bulamadım tekrar sorar mısınızBu grupta sanırım herkesin sorduğu sorulara cevap verilmiyor. Bilmediğimiz bişey hakkında fikir almak için ya sürekli grupta aktif olmak ya da birileriyle ahbap mı olmak gerekiyor? Nitekim ne zaman bişey merak edip sorsak görmezden geliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?