Bir hekim olarak kendi adıma bende teşekkür ediyorum yazınıza
Mrb kızlar ben de 11+3 üm ikili tarama için kan verdim doktorum da uzun uzun ultrasonda inceledi minnağı şükür her şey yolunda gözüküyor inşallah ben de dahil hepimizin ikili tarama sonuçları da temiz çıkar çok hareketliydi bebek düzgünultrason resmi alamadim dedi , doktorum cinsiyet için erken dedi bir ay sonra geldiğinde konuşalım dedi ama pipiye benzer bir çıkıntı göremediğini de ekledi inşallah kızdır bir oğlum var ultrason resmini ekliyorum bir de siz bakın cinsiyet hakkında ne düşünüyorsunuz B Buffalosos Eki Görüntüle 3284485
Evet kiz bence de dik değil pek sankiMrb kızlar ben de 11+3 üm ikili tarama için kan verdim doktorum da uzun uzun ultrasonda inceledi minnağı şükür her şey yolunda gözüküyor inşallah ben de dahil hepimizin ikili tarama sonuçları da temiz çıkar çok hareketliydi bebek düzgünultrason resmi alamadim dedi , doktorum cinsiyet için erken dedi bir ay sonra geldiğinde konuşalım dedi ama pipiye benzer bir çıkıntı göremediğini de ekledi inşallah kızdır bir oğlum var ultrason resmini ekliyorum bir de siz bakın cinsiyet hakkında ne düşünüyorsunuz B Buffalosos Eki Görüntüle 3284485
Cinsiyet belli oldu mu sizdeDoktorlarım olmasa ne yapardım ben sürekli dua ediyorum sizler içinsizin grup iyiymiş ya ben buraya takılayım arada Zaten 10 gün geç yumurtlasam burada olacaktım
Ayy inşallah darısı başıma çok istiyorum kız olmasınıBenim bebişimin 11+5 ultrasonuna benziyor duruşu ve popo kısmı16. Haftada öğrendim kızım olacak
Ayy canim benim inşallah ya sonucu da paylaşırım öğrendiğim deEvet kiz bence de dik değil pek sanki
15 haftadan sonra gelişir mi net kız dedi doktor banaBana çıkıntısı yok kıza benziyor dedi ama pipi zamanlada gelişebilir dedi bende 3 hafta sonra cinsiyetöğrenmeye gittğimde erkeğe dönmüş dicek diye hissedyrum
Canım onu ben demiştim bi konuda ama vajinal ultrason yapacak biri asla değil demedim vajinal ultrasona zorlayan biri değil doktorum ki ben de zorunlu olmadıkça onu tercih etmiyorum doktorum da zorunlu olmadıkça tercih etmediğini söyledi bazı doktorlar umarsızca direk vajinal ultrasondan bakıyor benim anlatmak istediğim buydu!!!Bana seçenek sundu şu tarihte istersen vajinal ultrasonda keseye bakabilirz erken görmek istyrsan dedi karından ultrason istiyorsan 3-4 gün sonrasına randevu al dedi başka doktorlar direk hastada bir sorun yokken bile keseyi görmek için vajinal ultrasona çağırıyor direk bunda gülüncek birşey olduğunu sanmıyorum ben açıkcası neresi komik?Bir doktorun vajinal ultrasona zorlamaması çok çok güzel birşey"Doktorum çok iyi, vajinal ultrason yapacak biri asla değil"i burada mı okudum başka yerde mi bilmiyorum. Çok gülmüştüm ama.
Ek olarak hamileyken sevişmeyi de ayıp görmeyi bırakmalıyız ya.
Pipi sonradan gelişebiliyor eğer erkekse dedi15 haftadan sonra gelişir mi net kız dedi doktor bana
Ayy inşallah darısı başıma çok istiyorum kız olmasını
Canım onu ben demiştim bi konuda ama vajinal ultrason yapacak biri asla değil demedim vajinal ultrasona zorlayan biri değil doktorum ki ben de zorunlu olmadıkça onu tercih etmiyorum doktorum da zorunlu olmadıkça tercih etmediğini söyledi bazı doktorlar umarsızca direk vajinal ultrasondan bakıyor benim anlatmak istediğim buydu!!!Bana seçenek sundu şu tarihte istersen vajinal ultrasonda keseye bakabilirz erken görmek istyrsan dedi karından ultrason istiyorsan 3-4 gün sonrasına randevu al dedi başka doktorlar direk hastada bir sorun yokken bile keseyi görmek için vajinal ultrasona çağırıyor direk bunda gülüncek birşey olduğunu sanmıyorum ben açıkcası neresi komik?Bir doktorun vajinal ultrasona zorlamaması çok çok güzel birşey
Cinsiyet belli oldu mu sizde
12+2 bugun ultrason 12+5 gösterdi amaKaçıncı haftan canım? MaşaAllah
Evet aliyordum simdi dozunu artirdi biraz fitil gunde iki kere kullanıcam sabah aksam hayirlisi olsun inşallahınsallah tertemız cıksın canım,
progestan destegı ıle sorun cozulur ınsallah kullanıyor musun normalde?
pıhtılasma bendede var kan sualndırıcı ıgne yapoıyorum hergun, saglıkla gelsınlerde ne yapalım
ense kalınlığı : 1,3 cıkmıstı ama burun kemık olcusunu hatırlayamadım ya
Erkek bence ben erkeğe benzettim
Ultrasondada gozukmedi daha erken dedi yanıla biliriz bide 16 haftamda gidecegim doktora. O zamana kadar nasıl beklicem bilmiyorumBen kıza benzettim sanki
Hayal gücü değil gerçekleri duyup başkalarında gördüklerimi anlatıyorum burada bir hamile doktorun vajinal ultrasondan baktığını yazmıştı hatta biri cevap olarak neden alttan baktırıyorsun demişti.Herkes sevmez alttan bakılmasını ve herkeste alttan bakmayan doktora denk gelemez hamileyken zorunlu olmadıkça alttan baktırmayın derler 3 gün sonra karından göreceğim keseyi neden alttan baktırayım ki bazı doktorlar seçenek sunmaz istersen 3 gün snra gel karından bakarız demez direk gel vajinal ultrasonla bakalım derArkadaşım vajinal ultrasona zorlayan doktor diye bir şey yok zaten ya hu?
Yani hiçbir doktor seni sedyeye yatırıp çat diye sokmuyor ultrasonu nasıl hayal gücün var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?