Hesabınıza baktımda sadece 1 soru sormussunuz..Bu grupta sanırım herkesin sorduğu sorulara cevap verilmiyor. Bilmediğimiz bişey hakkında fikir almak için ya sürekli grupta aktif olmak ya da birileriyle ahbap mı olmak gerekiyor? Nitekim ne zaman bişey merak edip sorsak görmezden geliniyor
Kimse burada kimseyi ayrı tutmuyor özellikle bir isme cevap vermiyor insanlar. Cevap gelmiyorsa ya bilgimiz yoktur ya da konuşmalar arasında kaynamıştır ve gören olmamıştır. Sorduğunuz soruyu hatırlıyorum fakat şuan bizim grupda herkes ikili yaptırmadı 2 3 kişinin sonucu yeni çıktı bir kaç kişi de henüz sonuçlarını alamadı. Şubattan önceki gruplara yazarsanız onlardan daha net sonuç alırsınız.Bu grupta sanırım herkesin sorduğu sorulara cevap verilmiyor. Bilmediğimiz bişey hakkında fikir almak için ya sürekli grupta aktif olmak ya da birileriyle ahbap mı olmak gerekiyor? Nitekim ne zaman bişey merak edip sorsak görmezden geliniyor
Mesajınızı görmemişim hangi firmaya ne kadar yaptırmıştınız sonucunuz çıktı mi ?Ben yaptırdım sonuç bekliyorum
benim de mart anneleri grubunda olmam lazım ama bu grup bambaşka
Muhtemelen bizim grupta da Ocak doğumları olacaktırSenin belki doğumun şubatta olur da benim bebeği 2 hafta içimde tutmam zor duruyorŞaka bir yana gerçekten kalabalık aktif bir grup ben de çok sevdim
Bu saatten sonra kimseyi değiştiremeyiz ama onlar da böyle kabul edilmiş biz de böyle kabul edelim birbirimizi yargılamaya ne gerek var . Burda kimliklerini bilsek memnun olmayacağımız insan var belki ya da başka hataları olan insanlar vardır . Amacımız çocuklar için burda paylaşım yapmak kimseye sert olmayalım lütfen. Vajinusmus atlatan insanlar var, baskı ile büyüyen insanlar var . Hepimiz aynı olmayıztatlım tabiki tercih meselesi ama bazı tatlı arkadaşlarımız var bunu doğal bulmayan çok daha kapalı ailelerden büyüyen alttan muayene edilmeleri gerektiği halde bunu namus gibi düşünüp baktırmayan onlara bunun da doğal bir süreç olduğunu söylememiz gerekiyor alıştırmamız gerekiyor gibi geliyor doktorlar için orasının bizim elimizden gözümüzden bir farkı yok
Muhtemelen bizim grupta da Ocak doğumları olacaktırağustos grubundakiler temmuzda doğum yapmış bir çoğu
Muhtemelen bizim grupta da Ocak doğumları olacaktırağustos grubundakiler temmuzda doğum yapmış bir çoğu
Link atabilir misin canımkızlar suwen lohusa hamile pijama takımı 300 tlye düşmüş suwenin ürünleri hem kaliteli oluyor hem de bu model tam kış anneleri için önü açıladabiliyor ihtiyacı olan varsa değerlendirebilir
Suwen My Chick Hamile Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben burdan baktım ama çoğu yerde aynı fiyat gibi canım ben sepete eklediğimde 500 tlymişLink atabilir misin canım
Sadece s kalmış o zamanlar large mı oluruz acabaSuwen My Chick Hamile Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben burdan baktım ama çoğu yerde aynı fiyat gibi canım ben sepete eklediğimde 500 tlymiş
2017 Ocak annesiydim. 2016 Aralık'ta grubun çoğu doğurmuştu ben dahil.
Şimdi Şubat ilk haftası görünüyor ama kesin Ocak olacak.
Biz doktorumla doğumla ilgili şeyi konuştuk, kova değil de oğlakta olur mu acaba(ben de, o da, kızım da, onun kızı da oğlak burcuyuz içimizde durduramadığımız bir oğlak sevgisi var )
Ama benim ikinci oğlak zor görünüyor. Kızım 19'unda karne alacak. 20'sinde doğurayım desem benim doğum günümle aynı olur onu da istemem.
Yaklaşınca bakıcaz artık şans.
Ben 61kg la dogum yapmistim s giymiştim ama bu defa alırsam m alırım herhalde. Belki beden seçiminiz konusunda fikir olurSadece s kalmış o zamanlar large mı oluruz acaba
Çok güzel fiyat keşke S içine girebilecek olsaydım, şu anda bile girememSuwen My Chick Hamile Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben burdan baktım ama çoğu yerde aynı fiyat gibi canım ben sepete eklediğimde 500 tlymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?