- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Kaçıncı haftan canım? MaşaAllahbende cinsiyyet tahmini ala bilirmiyim
ınsallah tertemız cıksın canım,Kızlar ben doktordan geldim ikili test verdim
Ultrasonda plesentam hala gitmemis yapışmış çıktl progesteronum azmış ondan. Progesteron ilaçlarımı daha da artırdı. Bide pıhtılaşma çıktı yine. Onuda artırdı doktorum benim bebek ilaçlarla büyüyecek böyle giderse. Kızlar sizin bebeginizin ense kalinligi ve burun kemik ölçüsü kaç çıkmıştı?
Erkek bence ben erkeğe benzettimbende cinsiyyet tahmini ala bilirmiyim
Biraz rahatına düşkün gibiMerhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Herkese sağlıklı bebekler diliyorum. Benim de ilk bebiş. Heyecan dorukta. 11+1 deyim. Şubat sonu annesiyim inşallah. Cinsiyet tahmini alabilirim :))
Ben kıza benzettim sankibende cinsiyyet tahmini ala bilirmiyim
Daha çok küçük cinsiyeti ayırt edilen organlar oluşmamıştır bileKızlaaar benimkinin cinsiyeti ne sizceeee?
Canım inşallah her şey sen ve bebeğin için en iyi şekilde olur bebişin en iyi ve dağlıkla zamanda doğarKızlar hastaneden geliyorum enfeksiyonum artmış doktor antibiyotik, krem ve sabunlara başlattı.
Anestesi doktorumla konustum haftaya cuma 2 de serklaj olucam şükür.
Doğumuda konuştuk epidural istedim yine
ocagın 16sında serklajım alıncak ondan sonra heran hazırlıklı olucaz ogün bile doğum olabilir dedi
hastane çantama neler koymam gerektiğinin listesini bile verdiler. Çok heycanlı
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım inşallah her şey sen ve bebeğin için en iyi şekilde olur bebişin en iyi ve dağlıkla zamanda doğar
Şimdi aradım hastaneyi daha çıkmadı dediler. Özel hastane bir de 1 hafta oldu daha çıkmadı büyük şehirin gözünü seveyim yaB Buffalosos canım cuma günü ikili test yaptırmıştın kan sonuçların çıktı mı? Bende cumartesi verdim kanlar 3-4 güne çıkar demişlerdi ama hala çıkmadı
Öyle demeee ben Ankara’dayım iyi bir özel hastaneye gidiyorum benim ki de çıkmamış . Kuşadası candırŞimdi aradım hastaneyi daha çıkmadı dediler. Özel hastane bir de 1 hafta oldu daha çıkmadı büyük şehirin gözünü seveyim yaküçücük yer diye böyle
Benim ense kalınlığı 2,5 çıktı doktor normal ama sınırda dediKızlar ben doktordan geldim ikili test verdim
Ultrasonda plesentam hala gitmemis yapışmış çıktl progesteronum azmış ondan. Progesteron ilaçlarımı daha da artırdı. Bide pıhtılaşma çıktı yine. Onuda artırdı doktorum benim bebek ilaçlarla büyüyecek böyle giderse. Kızlar sizin bebeginizin ense kalinligi ve burun kemik ölçüsü kaç çıkmıştı?
Bir hekim olarak kendi adıma bende teşekkür ediyorum yazınızaBi konuda arama yaparken bu yorumunuza denk geldim. Çok güzel yazmışsınız. Ben de Ocak annesiyim bi içimi dökeyim görmüşken. Patlayacağım çünkü artıkBu konuda iyice sinirlerim bozuk benim de. Bebekte değil ama eşimdeki bir kromozom probleminden dolayı amniyosentez yaptırmak zorunda kaldım. Bir sürü doktora gittim hepsi yaptırmamı söyledi. Korkulacak bişey olmadığını söylediler. Ama burada sürekli yok bebek düşer yok bebek ölür yok testlere güvenmeyin bi sürü korkutucu yorumlar. Bir de görüştüğüm doktorların hepsi direkt amniyosentez derken burada nipt avukatları var sürekli bu testleri övüp duran.Ense kalınlığıyla ilgili forumda birkaç şey okuyup kendini genetik uzmanı sananlar. Bir sürü sebep var amniyosentez için ama zerre bilgileri yok. Nipt testi her derde devaymış modunda reklamcı gibi gezenler. En sinir olduğum da testleri boşverin Allah bilir bebeğin nasıl olduğunu yazan tipler var. Millete eltisinden, görümcesinden örnekler verip “bak doktorlar bişey bilmiyormuş onların bebeği sağlıklı doğdu” yazanlar Bunalıp buralara girip moral bulmaya çalıştım ama bu cehalet o kadar yoruyor ki insanı. Ve iki gün önce amniyosentez yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum. Burada öyle şeyler okudum öyle korktum ki bitince bu kadar basit bi işlem olmasına hala şaşırıyorum. En ufak sızlama bile olmadı. Koşup zıplayacak kadar enerjik ve iyiyim. Tabi kendimi tutuyorum Folik asit kullanımına karşı olanlar var, vitamin takviyelerine gerek yok diyip sebze yiyin diye millete akıl dağıtanlar… kadının tshı 8,5 çıkmış ama doktorun verdiği ilacı kullanmamış çünkü gebelikte ilaç kullanmaya karşıymış. (Umarım bebeği aptal doğmaz) Doktorların her dediğini eleştirme ve uygulamama noktasında bi kafa yaşıyorlar. Niye doktora gittiklerini de anlamıyorum. Bana kalsa hastanelere girişini yasaklarım bunların. Millet sıra bekliyor tedavi için bunlar doktor meşgul ediyor. Çok doldum kızlar kusura bakmayın sizlere ve bebişlerinize sağlık diliyorum
canım sana dua edeceğim tüm kalbimle Allah yardımcın olsun içimden gecen senin çok saf, naif ve temiz bir insan olduğun Allah gönlüne göre versinKızlar hastaneden geliyorum enfeksiyonum artmış doktor antibiyotik, krem ve sabunlara başlattı.
Anestesi doktorumla konustum haftaya cuma 2 de serklaj olucam şükür.
Doğumuda konuştuk epidural istedim yine
ocagın 16sında serklajım alıncak ondan sonra heran hazırlıklı olucaz ogün bile doğum olabilir dedi
hastane çantama neler koymam gerektiğinin listesini bile verdiler. Çok heycanlı
Yaa çok teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsuncanım sana dua edeceğim tüm kalbimle Allah yardımcın olsun içimden gecen senin çok saf, naif ve temiz bir insan olduğun Allah gönlüne göre versiniyi bir hastaneye gidiyorsun değil mi?
Benimkine de yorum alabilir miyim:)))Ben kıza benzettim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?