2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlaaar benimkinin cinsiyeti ne sizceeee?

Eklentiler

• IMG_7241.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 62
ınsallah tertemız cıksın canım,
progestan destegı ıle sorun cozulur ınsallah kullanıyor musun normalde?
pıhtılasma bendede var kan sualndırıcı ıgne yapoıyorum hergun, saglıkla gelsınlerde ne yapalım
ense kalınlığı : 1,3 cıkmıstı ama burun kemık olcusunu hatırlayamadım ya

Kızlar hastaneden geliyorum enfeksiyonum artmış doktor antibiyotik, krem ve sabunlara başlattı.
Anestesi doktorumla konustum haftaya cuma 2 de serklaj olucam şükür.
Doğumuda konuştuk epidural istedim yine
ocagın 16sında serklajım alıncak ondan sonra heran hazırlıklı olucaz ogün bile doğum olabilir dedi
hastane çantama neler koymam gerektiğinin listesini bile verdiler. Çok heycanlı

Canım inşallah her şey sen ve bebeğin için en iyi şekilde olur bebişin en iyi ve dağlıkla zamanda doğar

B Buffalosos canım cuma günü ikili test yaptırmıştın kan sonuçların çıktı mı? Bende cumartesi verdim kanlar 3-4 güne çıkar demişlerdi ama hala çıkmadı
Şimdi aradım hastaneyi daha çıkmadı dediler. Özel hastane bir de 1 hafta oldu daha çıkmadı büyük şehirin gözünü seveyim ya küçücük yer diye böyle

Benim ense kalınlığı 2,5 çıktı doktor normal ama sınırda dedi

Bir hekim olarak kendi adıma bende teşekkür ediyorum yazınıza

canım sana dua edeceğim tüm kalbimle Allah yardımcın olsun içimden gecen senin çok saf, naif ve temiz bir insan olduğun Allah gönlüne göre versin iyi bir hastaneye gidiyorsun değil mi?

canım sana dua edeceğim tüm kalbimle Allah yardımcın olsun içimden gecen senin çok saf, naif ve temiz bir insan olduğun Allah gönlüne göre versin iyi bir hastaneye gidiyorsun değil mi?
Yaa çok teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun
evet hastane parisin doğum konusunda en iyi hastanesi ama beni tedirgin eden tek birşey var oda doktorumun aşırı genç olması inşallah rabbime güvenim sonsuz onun izniyle hayırlısıyla çıkıcaz bu operasyondan

Kızlar bende regenesis devit kullanıyorum
Demir 15. Hafta dedi magnezyum da vermedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…