Tamam sorarım, bakalım ne diyecek doktorum. Size söylerim sonucu. Yeter ki bebecik sağlıklı olsun. Dediğiniz gibiyse zaten bunda da vardır bir hayır belki gelişme olsa sağlıklı olmayacaklardı. Bu yüzden hayra yormak en iyisi. Çok teşekkür ederimCevap veren oldu mu bakmadım ama evet iki kese olduğunda iki bebek olması gerekir. Bazen bazı durumlarda ikizlerden biri gelişmez. Kese konusunu bilemiyorum ama benim de ikizim gelişmemiş annem de herhangi bir sağlık problemi yaşamamış hamileliği boyunca. Endişelenmeyin, sonraki gidişinizde mutlaka sorun.
Kuzum sen neden dün evhamlandin birden bire inşallah bebeğin çok sağlikli olucaktir ikili sonuçlarını bekleGerçekten öyle ya.. ense çok iyi dedi bana da. Bekleyip görücez şu ikili cıksa da en azından azıcık rahatlasam
Evet canım gece gece geldiler bana şimdi daha iyiyimKuzum sen neden dün evhamlandin birden bire inşallah bebeğin çok sağlikli olucaktir ikili sonuçlarını bekle
Canım doktor ense kalinligin kaç dedi?Evet canım gece gece geldiler bana şimdi daha iyiyim
1.02 mmCanım doktor ense kalinligin kaç dedi?
Ay inşallah bişey yoktur canım güzel haberler verirsin bizeKızlar ikili testim çıkmış ama e nabızda sadece rapor ektedir yazıyor değerler yazmıyor bugün kontrole gideceğim bakalım
Senin çıktı mı canım sonuçlar? Yapılmıştı dimi ikili test senindeAy inşallah bişey yoktur canım güzel haberler verirsin bize
Panik atak ve anksiyeteli olunca tüm kaygılar çarpı 5yavrumun zoruna gitmesin iyi ki var ama hamilelik bana çok zor geldi sabrı öğretiyor resmen..
Perinatolog ne derse yaptır canim aklında birsey kalmasın amniyosentezin riskleri de anladığım kadarıyla şehir efsanesi olmuş çok rahat geçirenleri okudum burada korkma dün de doktorumla konuştuk 200 de 1 gibi bir rakamdan bahsetti inanki hamilelik boyunca herseyde o kadar risk hep var Rabbime güven veren o sonuçta inşallah çok rahat geçirirsin süreci sonu da güzel olur inşallah burada herkes sana dua ediyor bu desteği hisset güzel düşün güzel olsun
Canım nereden gördün tahlil sonuçları mı yoksa radyolojik görüntülerden miKızlar ikili testim çıkmış ama e nabızda sadece rapor ektedir yazıyor değerler yazmıyor bugün kontrole gideceğim bakalım
Tahlil sonuçları kısmında Böyle görünüyorCanım nereden gördün tahlil sonuçları mı yoksa radyolojik görüntülerden mi
Erkek olsa 11 12 de bile çıkıntı görüntüleri gördük forumdaKızlar selam 15. Haftada cinsiyet belli oldu yüzde atmış kız dedi doktorum bacaklarının arasını gösterdi birşey yoktu sahiden ama yinede yanılma payı bıraktıböyle olup değişmez dimi daha ona göre yavaştan alışverişe başlayalım
Ben dün yaptırdım dediler bugun çıkıcak. Bekliyorum daha çıkmadıSenin çıktı mı canım sonuçlar? Yapılmıştı dimi ikili test seninde
mubdan anlıyormusun canım atsam bakarmısınErkek olsa 11 12 de bile çıkıntı görüntüleri gördük forumdaay değişmez kızzzz prensesss
At buraya canım son ultrason fotosu bakalım. Senin haftalar bizden öndeydi doktor söylemedi mi daha tam olarakmubdan anlıyormusun canım atsam bakarmısın
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar ikili test sonucu çok iyi çıkmış dedi doktor
Down ; 1/50000. Düşük risk
Trizomiler ; 1/99000. Düşük risk
Pap a 1288 1.77
Hcg 138 1.01
bu şekilde çıkmış
Kuzum sen ve diğer arkadaşlara yazayım bana bakıp da evham yapmayın lütfen ben sadece içimi dökmek için atıyorum zaten benim başıma gelen çok ama çok nadir bir durum hani hocalar o yüzden şaşırıyor yani sık görülen birşey değil. Belki temiz çıkacak bilmiyorum. Sadece maalesef herşey insanlar için. Bende burdan sınandım. Yoksa siz hep umut oluyorsunuz bana. Kimse benim sonucuma bakıp dert edinmesin bu çok nadir bişeyKızlar ikili test sonucu çok iyi çıkmış dedi doktor
Down ; 1/50000. Düşük risk
Trizomiler ; 1/99000. Düşük risk
Pap a 1288 1.77
Hcg 138 1.01
bu şekilde çıkmış
Yok kuzumm ben yapı olarak panik ve anksiyete biri olduğum için bu konulardaKuzum sen ve diğer arkadaşlara yazayım bana bakıp da evham yapmayın lütfen ben sadece içimi dökmek için atıyorum zaten benim başıma gelen çok ama çok nadir bir durum hani hocalar o yüzden şaşırıyor yani sık görülen birşey değil. Belki temiz çıkacak bilmiyorum. Sadece maalesef herşey insanlar için. Bende burdan sınandım. Yoksa siz hep umut oluyorsunuz bana. Kimse benim sonucuma bakıp dert edinmesin bu çok nadir bişeyinşallah hepimiz sağ salim kavuşacağız bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?