2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Tamam sorarım, bakalım ne diyecek doktorum. Size söylerim sonucu. Yeter ki bebecik sağlıklı olsun. Dediğiniz gibiyse zaten bunda da vardır bir hayır belki gelişme olsa sağlıklı olmayacaklardı. Bu yüzden hayra yormak en iyisi. Çok teşekkür ederim

Kızlar ikili testim çıkmış ama e nabızda sadece rapor ektedir yazıyor değerler yazmıyor bugün kontrole gideceğim bakalım
Canım nereden gördün tahlil sonuçları mı yoksa radyolojik görüntülerden mi

Kızlar selam 15. Haftada cinsiyet belli oldu yüzde atmış kız dedi doktorum bacaklarının arasını gösterdi birşey yoktu sahiden ama yinede yanılma payı bıraktı böyle olup değişmez dimi daha ona göre yavaştan alışverişe başlayalım

Erkek olsa 11 12 de bile çıkıntı görüntüleri gördük forumda ay değişmez kızzzz prensesss

Kızlar ikili test sonucu çok iyi çıkmış dedi doktor
Down ; 1/50000. Düşük risk
Trizomiler ; 1/99000. Düşük risk

Pap a 1288 1.77
Hcg 138 1.01

bu şekilde çıkmış
Kuzum sen ve diğer arkadaşlara yazayım bana bakıp da evham yapmayın lütfen ben sadece içimi dökmek için atıyorum zaten benim başıma gelen çok ama çok nadir bir durum hani hocalar o yüzden şaşırıyor yani sık görülen birşey değil. Belki temiz çıkacak bilmiyorum. Sadece maalesef herşey insanlar için. Bende burdan sınandım. Yoksa siz hep umut oluyorsunuz bana. Kimse benim sonucuma bakıp dert edinmesin bu çok nadir bişey inşallah hepimiz sağ salim kavuşacağız bebişlerimize

Yok kuzumm ben yapı olarak panik ve anksiyete biri olduğum için bu konularda arkadaşlarım da yaptırmış o da etkiledi içim rahat etsin diye istedim ama vazgeçtim kafa bulandırmama gerek yok doktorum yaptırma dedi senin yazdıkların hiç ilgisi yok çünkü zaten ben senin bebişin sağlıklı olduğuna yürekten inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…