- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Önceki hamileliğimde 16. Haftada ikiside kız dedi 18.Haftada detaylıda pipileri görmüştükKızlar selam 15. Haftada cinsiyet belli oldu yüzde atmış kız dedi doktorum bacaklarının arasını gösterdi birşey yoktu sahiden ama yinede yanılma payı bıraktıböyle olup değişmez dimi daha ona göre yavaştan alışverişe başlayalım
Hiç emin olmamakla beraber ikinci fotoda dik gibi geldi nub ama emin olamadımEki Görüntüle 3284750 Eki Görüntüle 3284753
Ben bugün kontrolden çıktımense burun normal dedi ikili için kan verdim . Hemen cinsiyet tahmini lütfennnn B Buffalosos sen de bakar mısın canım
Bana da bugün dedi ki bacak arasında bir şey göremiyorum ama tersi çıkarsa bana kızma bebek daha küçükÖnceki hamileliğimde 16. Haftada ikiside kız dedi 18.Haftada detaylıda pipileri görmüştük
Kızlar ikili test sonucu çok iyi çıkmış dedi doktor
Down ; 1/50000. Düşük risk
Trizomiler ; 1/99000. Düşük risk
Pap a 1288 1.77
Hcg 138 1.01
bu şekilde çıkmış
Ultrason bakmadı bugünveee doktorum izne çıkıyormuş 21 ağustosta burda olcak taaa ben 14. Hafta olcam geldiğinde ondan önce napcam yaa cinsiyet öğrenmek istiyordum
Doktor da emin olamadı eşim bence kız dedi, doktor da dedi ki genelde babaların tersi çıkarHiç emin olmamakla beraber ikinci fotoda dik gibi geldi nub ama emin olamadım%60 erkek diyorum
Yaaa öyle mi oluyorHCG 138, bence kız.
Oyyy yerim onu ben evet iki bacak arası çok önemli artık nublara pek güvenmiyorumDoktor da emin olamadı eşim bence kız dedi, doktor da dedi ki genelde babaların tersi çıkarama Şuan bacak Arasını net anlamadım çıkıntı görmedim dedi. Ve cihazı biraz zorladı takla attırdı bebişime değişsin pozisyonu diye
Ben bebeklerimin ultrasonunu hep sakladım bazem izliyorum geçen gün dayanamadım yine izledim resmen boştu bacak aralarıBana da bugün dedi ki bacak arasında bir şey göremiyorum ama tersi çıkarsa bana kızma bebek daha küçüknormalde 10+5 idim usg 11+4 çıktı
Bence bu bebek kız kordonun altında iki çizgi gibi bişey var böyle olunca kız oluyorEki Görüntüle 3284750 Eki Görüntüle 3284753
Ben bugün kontrolden çıktımense burun normal dedi ikili için kan verdim . Hemen cinsiyet tahmini lütfennnn B Buffalosos sen de bakar mısın canım
Yaaa öyle mi oluyorkaçla kaç arası kız ya da erkek ilk kez duydum
Ay darısı başıma inşallahhKızlar selam 15. Haftada cinsiyet belli oldu yüzde atmış kız dedi doktorum bacaklarının arasını gösterdi birşey yoktu sahiden ama yinede yanılma payı bıraktıböyle olup değişmez dimi daha ona göre yavaştan alışverişe başlayalım
Biz ağzımız açık izliyoruz hiç videoya almak aklıma gelmiyorOyyy yerim onu ben evet iki bacak arası çok önemli artık nublara pek güvenmiyorumiki bacağı gösterse minnoslar çok net olur videoya alın ultrasonda bakarken ucundan yanından yakalandığı oluyor durmasa da
Bizim de boştu ama kızımda da bi oğlan bi kız demişlerdi 18. Haftada kesinleşmiştiBen bebeklerimin ultrasonunu hep sakladım bazem izliyorum geçen gün dayanamadım yine izledim resmen boştu bacak araları
Ama 18. Haftada doktor erkek demeden eşimle ben anlamıştık resmen çıkıntılar belliydi
Ben de ultrasona bakınca kız dedim ama daha küçük 10+5 normalde yavrumBence bu bebek kız kordonun altında iki çizgi gibi bişey var böyle olunca kız oluyor
maşallahKızlar ikili test sonucu çok iyi çıkmış dedi doktor
Down ; 1/50000. Düşük risk
Trizomiler ; 1/99000. Düşük risk
Pap a 1288 1.77
Hcg 138 1.01
bu şekilde çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?