2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ultrason bakmadı bugün veee doktorum izne çıkıyormuş 21 ağustosta burda olcak taaa ben 14. Hafta olcam geldiğinde ondan önce napcam yaa cinsiyet öğrenmek istiyordum

Önceki hamileliğimde 16. Haftada ikiside kız dedi 18.Haftada detaylıda pipileri görmüştük

Ben bugün kontrolden çıktım ense burun normal dedi ikili için kan verdim . Hemen cinsiyet tahmini lütfennnn B Buffalosos sen de bakar mısın canım

Önceki hamileliğimde 16. Haftada ikiside kız dedi 18.Haftada detaylıda pipileri görmüştük
Bana da bugün dedi ki bacak arasında bir şey göremiyorum ama tersi çıkarsa bana kızma bebek daha küçük normalde 10+5 idim usg 11+4 çıktı

Kızlar ikili test sonucu çok iyi çıkmış dedi doktor
Down ; 1/50000. Düşük risk
Trizomiler ; 1/99000. Düşük risk

Pap a 1288 1.77
Hcg 138 1.01

bu şekilde çıkmış

Ultrason bakmadı bugün veee doktorum izne çıkıyormuş 21 ağustosta burda olcak taaa ben 14. Hafta olcam geldiğinde ondan önce napcam yaa cinsiyet öğrenmek istiyordum

HCG 138, bence kız.

Hiç emin olmamakla beraber ikinci fotoda dik gibi geldi nub ama emin olamadım %60 erkek diyorum
Doktor da emin olamadı eşim bence kız dedi, doktor da dedi ki genelde babaların tersi çıkar ama Şuan bacak Arasını net anlamadım çıkıntı görmedim dedi. Ve cihazı biraz zorladı takla attırdı bebişime değişsin pozisyonu diye

Oyyy yerim onu ben evet iki bacak arası çok önemli artık nublara pek güvenmiyorum iki bacağı gösterse minnoslar çok net olur videoya alın ultrasonda bakarken ucundan yanından yakalandığı oluyor durmasa da

Bana da bugün dedi ki bacak arasında bir şey göremiyorum ama tersi çıkarsa bana kızma bebek daha küçük normalde 10+5 idim usg 11+4 çıktı
Ben bebeklerimin ultrasonunu hep sakladım bazem izliyorum geçen gün dayanamadım yine izledim resmen boştu bacak araları
Ama 18. Haftada doktor erkek demeden eşimle ben anlamıştık resmen çıkıntılar belliydi

Ay darısı başıma inşallahh

Oyyy yerim onu ben evet iki bacak arası çok önemli artık nublara pek güvenmiyorum iki bacağı gösterse minnoslar çok net olur videoya alın ultrasonda bakarken ucundan yanından yakalandığı oluyor durmasa da
Biz ağzımız açık izliyoruz hiç videoya almak aklıma gelmiyor ama ben de göremedim

Ben bebeklerimin ultrasonunu hep sakladım bazem izliyorum geçen gün dayanamadım yine izledim resmen boştu bacak araları
Ama 18. Haftada doktor erkek demeden eşimle ben anlamıştık resmen çıkıntılar belliydi
Bizim de boştu ama kızımda da bi oğlan bi kız demişlerdi 18. Haftada kesinleşmişti

Herkese merhaba, Dün gene korktum biraz fazla kahverengi lekeleme geldi. progestan hap içtim yattım.Buğün doktora gittim, herşey normal diyince rahatladım şimdilik 11hafta 3gun oldu progestan iğne vuruldu. 2hafta once 9 haftallikken ikizdi biri kalbi durdu kahverengi geldiğinde ağrım yoktu bişey yoktu anlamadim.Doktorum2kese olduğumda şanslısın dedi,tek kese ikiz olsaydı canlı bebeğe zehirlenme olabilirdi dedi kurtaj olması gerekiyordu.simdilik diğer ölen bebek küçülmeye başladı. 23 agustosda ikili tarama için randevu verdi.

Doktor vitamin olarak regenesis max ve günde bir tane fertler fol verdi demir ilacı küçük tüplerde gece yatmadan 1 tane içicem 30 gün
Başka bisey vermedi

Kizlar cinsiyet nedirmerak ettm

Eklentiler

• 1000028241.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 1000028242.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…