2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Selamlaaar, ben de cinsiyet tahmini alabilir miyim? 10 haftalıktık burda

Eklentiler

• IMG_0536.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 52
Yaaaaa ozgisimm poncik bir kız annesi mi olacaksın sağlıkla gelsin insallh minik prensesss

Aynen ben de böyleyim yıllardır eşimle kız hayali kurduk doktorumuz da kesin konuştu kız dedi hatta bize de gösterdi ama bu hikayeleri okudukça değişmesinden korkuyorum

Evet ya sorma. Pembiş emziklerimi bile aldım değişmesin artık

Hadi kizlar yokmu yorum yapan bi onceki sayfada sordum kristialia sendende tahmin bekliyorum lütfen
Canım senin fotoğraflar pek net görünmedi bana. Bebeğin hareketliydi galiba sonraki fotoğrafında bakalım biraz daha sabret bence

sonuçlarınıza çok sevindim darısı başıma
Benimde bugün sadece değerler çıktı
Ama sanırım bi belge grafik ve değerler çıkması gerekiyor değil mi ?

Papp-a ve beta hcg tek başına anlam ifade etmiyor maalesef ben de çıkana kadar meraktan çatlamıştım Kan sonuçları ense kalınlığı yaş kilo bebeğin haftası gibi kriterlerle değerlendirme yapıp oransal bir risk çıkarıyorlar. Atıyorum sende normal olan kan sonucu başkasına risk olabilir. O yüzden belli bir referans aralığı yok bunların. Mecbur sabredip kesin raporu beklemek lazım

Ayyy çok teşekkür ederim en açıklayıcı cevap buydu sabahtan beri araştırıyorum bu ölçütlerle degerler bulamadım çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…