Bizde de aynı durumlar var haftada 1 oluyor eşim istiyor ama istek yok dedginz gbi yorgunluk fln çöküyor çalışıyorum 6 yaşında kızm var onla uğraşıyorkn zatn pilim kalmıyorBize yasak koyulmadı ama ben yapamıyorum ya iki haftada 1 belkiiii oluyorsa oluyor amaeşim istiyor ben de tık yok hamilelikten önce aşırı istekliydim istek gitti hormondan heralde
Yaaa hormonlardan işte..Bize yasak koyulmadı ama ben yapamıyorum ya iki haftada 1 belkiiii oluyorsa oluyor amaeşim istiyor ben de tık yok hamilelikten önce aşırı istekliydim istek gitti hormondan heralde
Ay evet bende çalışıyorum akşam fena uykum geliyorBizde de aynı durumlar var haftada 1 oluyor eşim istiyor ama istek yok dedginz gbi yorgunluk fln çöküyor çalışıyorum 6 yaşında kızm var onla uğraşıyorkn zatn pilim kalmıyor
Aynen cnm benimde öyle valla zatn bol bol uyuyalım uykusuz geceler çok kötü oluyor 3 4 yaşına kadarAy evet bende çalışıyorum akşam fena uykum geliyor
Dimi haklısın vallaAynen cnm benimde öyle valla zatn bol bol uyuyalım uykusuz geceler çok kötü oluyor 3 4 yaşına kadar
Teşekkür ederim hayırlısıyla bi döneyim antalyaya bende en kısa sürede bi doktora karar vericem inşallahEvet topçulardaben daha sormadım maalesef hep aklıma geliyor ama oraya gidince unutuyorum fakat araştırdığıma göre doğum paketi yok orada doğum ücreti en son 15bin oldu diye okumuştum bazı forumlarda.
Bize de doktor 3 ay yasak demişti 13.haftaya girdik doktora sormadık diye eşim yanaşmıyor korkuyor bir şey olur diye hormonlardan dolayı yalvarmaya başlamak üzereyimkızlar, cinsel ilişki konusunda yasaklarınız devam edıyor mu? yoksa ilişki yaşıyor musunuz ?
eşimle kanki olduk biz 3 ay yasak demıstı doktorum :))
Yok canım kordon oluşuyordur 9. Haftada belli olmazkızlar bisey sorucucam 9 hafta 3 günüz bugün ama ultrasonda ben resmen minnacık pipicik gördüm ama apacık görünüyor bu haftada imkansız değil mi kordon vs olabilir mi :) ama iki bacak arasında minnacık bisey vardı :)
Bizede yasak yok. Amma bizde hiç olmuyoruzya. Canım istemiyor. Bulanti kusmaktan halsizlikden hiç kaç haftadır düşünmek bile istemiyordumBize yasak koyulmadı ama ben yapamıyorum ya iki haftada 1 belkiiii oluyorsa oluyor amaeşim istiyor ben de tık yok hamilelikten önce aşırı istekliydim istek gitti hormondan heralde
Aynı ben :)Bana da herşey kokuyor gibi geldiğinden eşimle bile uyumak istemiyorum resmen midem de çok bulanıyor aklıma bile gelmiyor( en ufak isteğim yok sarılmak bile tshirt bile yeni giyilse kokuyor kendi tenim bile kokuyor
Canım korkma inşallah birşey olmazKızlar merhaba. Bugün çok hafif bir kanamam oldu. Doktora geldik hemen önce normal dedi ama sonra alttan vajinaya bakınca amniyon sıvısında akış da var bu yüzden tehlikeli olabilir hatta bu durum düşüğe de sebep olabilir diyerek yatış verdi. Henüz 12+5 günlük hamileyim. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu. Korkmalı mıyım. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?