2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bize yasak koyulmadı ama ben yapamıyorum ya iki haftada 1 belkiiii oluyorsa oluyor ama eşim istiyor ben de tık yok hamilelikten önce aşırı istekliydim istek gitti hormondan heralde
Bizde de aynı durumlar var haftada 1 oluyor eşim istiyor ama istek yok dedginz gbi yorgunluk fln çöküyor çalışıyorum 6 yaşında kızm var onla uğraşıyorkn zatn pilim kalmıyor

Bendeyse tam tersi, cinsel isteğim arttı, yükselen östrojene bağlıyorum ben tüp bebek tedavisi sırasında estrofem kullanınca da farkediyordum. Hiç risk olmamasına rağmen ilk üç ay doktor bize de cinsel ilişkiden kaçının demişti ama sanırım iki kez falan oldu. Üç ayı geçince de zaten rahatladım, halay çekince bişey olmuyorsa bundan hiçbişey olmaz dedim.
Bi de hanımlar sabah yazayım dedim başkaları yazdı, benim de dünden beri kasıklarım çok ağrıyor, hatta gece ağrı ile uyandım, adet düzenime göre bir sonrakine de 3 gün var. Ama daha önceki adet dönemlerinde bu kadar şiddetli ağrı yaşamamıştım, biraz telaşlandım açıkçası ama başkalarında da olduğunu görünce rahatladım. Pazartesi randevum var inşallah herşeyin yolunda olduğunu görürüm.

Evet topçularda ben daha sormadım maalesef hep aklıma geliyor ama oraya gidince unutuyorum fakat araştırdığıma göre doğum paketi yok orada doğum ücreti en son 15bin oldu diye okumuştum bazı forumlarda.
Teşekkür ederim hayırlısıyla bi döneyim antalyaya bende en kısa sürede bi doktora karar vericem inşallah

kızlar, cinsel ilişki konusunda yasaklarınız devam edıyor mu? yoksa ilişki yaşıyor musunuz ?
eşimle kanki olduk biz 3 ay yasak demıstı doktorum :))
Bize de doktor 3 ay yasak demişti 13.haftaya girdik doktora sormadık diye eşim yanaşmıyor korkuyor bir şey olur diye hormonlardan dolayı yalvarmaya başlamak üzereyim

Kızlar bu marka nasıl acaba fiyat olarak diğerinden uygun

Eklentiler

• 4D852135-C91A-48A8-9545-3B92084B1BC3.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 74
Bana da herşey kokuyor gibi geldiğinden eşimle bile uyumak istemiyorum resmen midem de çok bulanıyor aklıma bile gelmiyor ( en ufak isteğim yok sarılmak bile tshirt bile yeni giyilse kokuyor kendi tenim bile kokuyor

kızlar bisey sorucucam 9 hafta 3 günüz bugün ama ultrasonda ben resmen minnacık pipicik gördüm ama apacık görünüyor bu haftada imkansız değil mi kordon vs olabilir mi :) ama iki bacak arasında minnacık bisey vardı :)

Yok canım kordon oluşuyordur 9. Haftada belli olmaz

Kızlar merhaba. Bugün çok hafif bir kanamam oldu. Doktora geldik hemen önce normal dedi ama sonra alttan vajinaya bakınca amniyon sıvısında akış da var bu yüzden tehlikeli olabilir hatta bu durum düşüğe de sebep olabilir diyerek yatış verdi. Henüz 12+5 günlük hamileyim. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu. Korkmalı mıyım. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Bize yasak koyulmadı ama ben yapamıyorum ya iki haftada 1 belkiiii oluyorsa oluyor ama eşim istiyor ben de tık yok hamilelikten önce aşırı istekliydim istek gitti hormondan heralde
Bizede yasak yok. Amma bizde hiç olmuyoruzya. Canım istemiyor. Bulanti kusmaktan halsizlikden hiç kaç haftadır düşünmek bile istemiyordum

Canım korkma inşallah birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…