2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
ben geçen gün devlet hastanesinde muayeneye gittim doktora sordum bilgi amaçlı, istek üzerine sezaryen yapabilir miyiz diye devlette yasak hayati risk olmadıkça yapmıyoruz sadece normal doğum dedi.

Kızlar ben krem vs henüz kullanmıyorum normalde tüylü biri değilim hiç yoktu karnımda ama bugün farkettim göbeğimde tüylenme olmuş hormonlardan heralde ama napsak alabilir miyiz ağda mı yapalım
Sonrada dökülür umuduyla ben almayı düşünmüyorum ama belli olmaz daha çok ilerlerse mecbur alırım sanırım

Ben bunu görmemiştim genelde instagramda pembe olanı görüyordum o yüzden direkt onu almıştım
Ben de yeni aldım sarı olan en küçük boyunu denemek amaçlı .ama daha hiç kullanmadım. Bir instagram sayfasında görmüştüm ben de gebeler sarı olanı alsın diye .

Karın bölgesinde tüylenme bende de arttı. Benim belli belirsiz zaten tüylerim vardı çok göze batmazdı. Daha gebeliğin başında sanki artmaya başladı

Ben de hem bio oil hem de lierac aldım dönüşümlü kullanıyorum ama bio oilin yanlış olanını aldım sanırım turuncu pembe gibi olan benimki

13 haftadayız cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?Dr daha erken dedi ama sabredemiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar selam bişey sormak istiyorum malum yaz ayındayız ve ben evdeyim gelen gidenim de yok o yüzden sutyensiz oturuyorum, 14 haftalığım bı zararı olur mu gereksiz buyusunler istemiyorum takmalı miyim sizce? Tecrübeli annelere sormak istedim

Bende de full serbest

Son adet tarihi 23.05.2023, yaş 27, ilk çocuk, Şanlıurfa, kese 6.hafta

Ben hep öyleyim djdjdj hamilelikten önce de şimdi de

Bebekte risk durumu varsa sezeryan olabiliyor keyfi olarak sezeryan yapmıyorlar diye biliyorum. Benim arkadaşımda şehir Hastanesi'nde doğum yaptı onun çatısı cok dar normal olmayacağını biliyordu ama yinede denediler baktılar olmuyor sezeryan döndüler

Benim ful serbest sütyen takmak işkence gibi geliyor artık inşallah doğum sonrası eski boyutlarına dönerler yavrularım

Çatı muanesi tam olarak ne oluyor
Yurt dışında hiç duymadım ve genelde çogunluk normal doğum yapıyor.
Zaten burda türkiyedeki gibi dogumu kendimiz seçmiyoruz.

Ya ne bilim smdi buyuyo ya bu memisler, 80 giyiyorum normalde ama böyle serbest halde iyice yayılırlar mi diye düşünmedim değil

kızlar, cinsel ilişki konusunda yasaklarınız devam edıyor mu? yoksa ilişki yaşıyor musunuz ?
eşimle kanki olduk biz 3 ay yasak demıstı doktorum :))

kızlar, cinsel ilişki konusunda yasaklarınız devam edıyor mu? yoksa ilişki yaşıyor musunuz ?
eşimle kanki olduk biz 3 ay yasak demıstı doktorum :))
Bize yasak koyulmadı ama ben yapamıyorum ya iki haftada 1 belkiiii oluyorsa oluyor ama eşim istiyor ben de tık yok hamilelikten önce aşırı istekliydim istek gitti hormondan heralde

Deniz kız adı da olur.. sizin çift yumurta mı tek yumurta mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…