- 21 Haziran 2021
- 787
- 1.289
- 63
- 39
Koku meselesi beni de deli ediyor, nevresimleri haftası dolmadan değiştiriyorum, gülsuyu döküyorum yatağa, yastıkların içine karanfil koydum falan..Bana da herşey kokuyor gibi geldiğinden eşimle bile uyumak istemiyorum resmen midem de çok bulanıyor aklıma bile gelmiyor( en ufak isteğim yok sarılmak bile tshirt bile yeni giyilse kokuyor kendi tenim bile kokuyor
Ben 9 damla kullanıyorumKızlar d vit kaç damla alıyorsunuz günde ?
9 damlaKızlar d vit kaç damla alıyorsunuz günde ?
Kullanılan ilaçlardan olabilir, tüp bebek zamanı bende öyleydimBendeyse tam tersi, cinsel isteğim arttı, yükselen östrojene bağlıyorum ben tüp bebek tedavisi sırasında estrofem kullanınca da farkediyordum. Hiç risk olmamasına rağmen ilk üç ay doktor bize de cinsel ilişkiden kaçının demişti ama sanırım iki kez falan oldu.Üç ayı geçince de zaten rahatladım, halay çekince bişey olmuyorsa bundan hiçbişey olmaz dedim.
Bi de hanımlar sabah yazayım dedim başkaları yazdı, benim de dünden beri kasıklarım çok ağrıyor, hatta gece ağrı ile uyandım, adet düzenime göre bir sonrakine de 3 gün var. Ama daha önceki adet dönemlerinde bu kadar şiddetli ağrı yaşamamıştım, biraz telaşlandım açıkçası ama başkalarında da olduğunu görünce rahatladım. Pazartesi randevum var inşallah herşeyin yolunda olduğunu görürüm.
Sanırım bu değerler bir şey ifade etmiyor doktorlar başka veriler ile analiz yapıp bi grafik oluşturuyorlar ona bağlı sonuç çıkıyor inşallah tertemiz çıkarPeki betahcg kaç çıkmış ? Benim sadece değerler yazmış doktorum rapor çıkınca bakayım dedi ama meraktan öldüm bende
Kaçıncı haftada 1.6 çıktı sizinBende de ense kalınlıgı 1.6 çıktı doktor garip konustu bende genetik problemler var diye evhamlandirdi beni siz ikili test yaptırdınızmı?
Cidden çok uzak yaÇok doğru tespitVanı çok seveceksiniz çok rahat edeceksiniz 2 büyük sıkıntı dışında şikayetiniz olmayacak birincisi uzaklık, yani memleketlere, tatile her şeye her yere uzak 2.si sağlık sistemi
5 damla kullanıyorumKızlar d vit kaç damla alıyorsunuz günde ?
Benim de kız olursa ronya olacak inşallah ismiKürtçe de geçiyor
Biz de 3 ay bitince deneyelim dedik ama eşim baya korktu bebeğe zarar vereek diyeBize yasak koyulmadı ama ben yapamıyorum ya iki haftada 1 belkiiii oluyorsa oluyor amaeşim istiyor ben de tık yok hamilelikten önce aşırı istekliydim istek gitti hormondan heralde
Bende 9 damla alıyorum doktorum söyledi 9 damla diyeKızlar doktorunuz mu 9 damla önerdi
Bana 10 damla dediKızlar d vit kaç damla alıyorsunuz günde ?
6 Damla benimKızlar doktorunuz mu 9 damla önerdi
Çok teşekkür ederim evet değerlerin anlamiSanırım bu değerler bir şey ifade etmiyor doktorlar başka veriler ile analiz yapıp bi grafik oluşturuyorlar ona bağlı sonuç çıkıyor inşallah tertemiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?