2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bana da herşey kokuyor gibi geldiğinden eşimle bile uyumak istemiyorum resmen midem de çok bulanıyor aklıma bile gelmiyor ( en ufak isteğim yok sarılmak bile tshirt bile yeni giyilse kokuyor kendi tenim bile kokuyor
Koku meselesi beni de deli ediyor, nevresimleri haftası dolmadan değiştiriyorum, gülsuyu döküyorum yatağa, yastıkların içine karanfil koydum falan.. Yatağa girmeden muhakkak herkes yıkanıyor, bazen kendimden bile kaçasım geliyor...

Kullanılan ilaçlardan olabilir, tüp bebek zamanı bende öyleydim
Kasık ağrısı benimde oluyor arada bir

Selam kızlar birkaç gündür uğrayamıyordum mesajlar baya birikmiş inşallah herkes iyidir

Peki betahcg kaç çıkmış ? Benim sadece değerler yazmış doktorum rapor çıkınca bakayım dedi ama meraktan öldüm bende
Sanırım bu değerler bir şey ifade etmiyor doktorlar başka veriler ile analiz yapıp bi grafik oluşturuyorlar ona bağlı sonuç çıkıyor inşallah tertemiz çıkar

Çok doğru tespit Vanı çok seveceksiniz çok rahat edeceksiniz 2 büyük sıkıntı dışında şikayetiniz olmayacak birincisi uzaklık, yani memleketlere, tatile her şeye her yere uzak 2.si sağlık sistemi
Cidden çok uzak ya Allahtan havalimanı var eğer kendi kafama uygun doktor ve hastane bulamazsam ailemin yanında doğum yapacağı.

benim adet düzensizliğim var anne olmayı istiyorum 28 yaşındayım 7 aylık evliyim ama randevu bulamıyorum ki özele gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…