- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
Canım geçmiş olsun kaç haftalıksın. Sabah istersen bir doktora görün belki ilaç verirKızlar gece uyandım tuvalete girdim açık pembe kan var ilk defa oldu hafif hafif kasıklaarımda da ağrı var ne yapmalıyım
Beni hamile değilken aramışlardı hamile olunca bize bildirmeniz gerek dediler , ben de kalp atışlarını duyduktan sonra sağlık ocağına gittim , bir sürü soru sorup kayıt açtılar ve aşı için randevu verdiler. Senin gitmen lazım diye biliyorum benKızlar sizi sağlık ocağından aradılar mı? 12 haftalık olduk beni hala aramıyorlarhalbuki beta değerime baktırdım daha önce yani biliyolar da gebeliği
Canım kaç haftalıksın ? Doktora git sabah hemen. İnşallah artmaz.Kızlar gece uyandım tuvalete girdim açık pembe kan var ilk defa oldu hafif hafif kasıklaarımda da ağrı var ne yapmalıyım
Ben cihazları falan eski olur iyi olmaz diye düşünmüştüm, cihazlarının iyi olmasına sevindim. Ya açıkçası ben doktora gittiğimde ilgilenilmesi seviyorumCanım ben normal polikliniğe gidiyordum. Orada baya sıra bekleniyor ilk gittiğimde sistemi pek beğenmemiştim ama sonra öğrenince normal geliyorUltrasonda fotoğraf vermiyorlar çok uzun da sürmüyor. Ama gerektiği kadar bakıyorlar yine. En son 13te gittim bizim bebek baş aşağı dönmüş oynuyordu. Doktor hemen kameraya çek dedi. Çok tatlı bi anımız oldu Cihazları çok iyi. Doktora istediğini sorup cevap alabiliyorsun. Bir de her gittiğinde ayrıntılı kan ve idrar tahlili yapıyorlar. Ben ama sonrasında Doç Dr İsmet Hortuya gitmeye başladım. İstersen hocalardan özel randevu da alabiliyorsun. Özel muayene ücreti 370 tl ödedik. 15 dk kadar perinatolojideki ultrasonda muayene etti. Çok ayrıntılı organlarını damarları herseyini inceledi. Karın baş çevresi herseyini ölçtü. Baya memnun kaldık açıkçası. Ben üniversiteden çok memnunum. Ben orada ikili tarama amniyosentez falan da yaptırdım. O kadar iyi geçti ki herşey. Hele amniyosentezde psikolojik olarak da çok rahatlattılar beni. Büyük bir ekip olarak bakıyorlar. Tek bir doktordansa bir sürü göz senin bebeğinle ilgileniyor. Bi sorun olsa biri görmese biri görür diyorsun. En çok da bunu seviyorum açıkçası. Bir de bir sürü vaka görüyorlar tecrübeliler. Hemşirelere bile çok soru sorup yardım aldığım oldu. Ama özelden biraz daha yorucu tabi. Kan vermek bile yorucu. Bunlara katlanırım diyorsan mutlaka tavsiye ediyorum
Günaydın canım. Ben burts bees aldım ama daha başlamadım kullanmaya . Bi arkadaşım onu kullanmıştı hiç çatlağı olmadı gebelikteKızlar günaydın, çatlak için krem aldınız mı? Tanıdıklarınızdan marka vs tavsiye eden oldu mu? Bide ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Benim göğüsler aldı başını gidiyogöbek için de 12.-13.haftadan itibaren kullanmaya başlamayı düşünüyorum şu an 10+5 haftadayım
Ya benim eşim de biraz sıkılmış galiba Deniz isminden başka bir şey koyalım diyor , kuşumuz oldu adını deniz koyduk , kedimiz oldu adını deniz koydukBizim de size benzer bir hikayemiz var 10 yıl sevgililik 1 yıldır evliyiz. O zamanlar belirlediğimiz bir isim vardı ama yıllarca aynı ismi söyleye söyleye sıkıldık sanırım şimdi eşim Gökçe ismini çok seviyor ben de İlay olsun istiyorum nasıl karar vereceğiz bilmiyorum
Progesteron iğne ve yatış veriyolar böyle durumlardaKızlar gece uyandım tuvalete girdim açık pembe kan var ilk defa oldu hafif hafif kasıklaarımda da ağrı var ne yapmalıyım
Canım korkma hemen bi hastaneye git çoğaldımı kesildimi bilmiyorum ama ben sürekli yaşadığım için artık normalleşti inşallah birşey yoktur hemen alttan muayene ediyorlar kanama alanı varmı diye sonra bebegi kontrol ediyorlar kalp atışı yada kanama alanı varmı diye geçmiş olsun inşallah birşey yokturKızlar gece uyandım tuvalete girdim açık pembe kan var ilk defa oldu hafif hafif kasıklaarımda da ağrı var ne yapmalıyım
Canm bende hiç doğum yapmadım arkadaşım öyle söyledi sanırım kalça kemiğiyle alakalı bir şey çünkü arkadaşımın bacagında sıkıntı vardı doğuştanÇatı muanesi tam olarak ne oluyor
Yurt dışında hiç duymadım ve genelde çogunluk normal doğum yapıyor.
Zaten burda türkiyedeki gibi dogumu kendimiz seçmiyoruz.
Bana 5 damla dedilerKızlar doktorunuz mu 9 damla önerdi
13 haftalığız canım doktoruma hemen yazdım sabahta kan pıhtısı geldi çok korkuyorumCanım geçmiş olsun kaç haftalıksın. Sabah istersen bir doktora görün belki ilaç verir
13 haftalığım doktoruma yazdım sabahta kan pıhtısı geldi çok korkuyorumBeni hamile değilken aramışlardı hamile olunca bize bildirmeniz gerek dediler , ben de kalp atışlarını duyduktan sonra sağlık ocağına gittim , bir sürü soru sorup kayıt açtılar ve aşı için randevu verdiler. Senin gitmen lazım diye biliyorum ben
Canım kaç haftalıksın ? Doktora git sabah hemen. İnşallah artmaz.
Canım geçmedi hep idrarla geliyor ama şimdi de tuvalette kocaman pıhtı geldiCanım korkma hemen bi hastaneye git çoğaldımı kesildimi bilmiyorum ama ben sürekli yaşadığım için artık normalleşti inşallah birşey yoktur hemen alttan muayene ediyorlar kanama alanı varmı diye sonra bebegi kontrol ediyorlar kalp atışı yada kanama alanı varmı diye geçmiş olsun inşallah birşey yoktur
Canım acile git hemen beklemeCanım geçmedi hep idrarla geliyor ama şimdi de tuvalette kocaman pıhtı geldi
Ben cihazları falan eski olur iyi olmaz diye düşünmüştüm, cihazlarının iyi olmasına sevindim. Ya açıkçası ben doktora gittiğimde ilgilenilmesi seviyorumdediğiniz doktora özel muayene randevusu alırsam her seferinde öyle ayrıntılı bakacaktır herhalde değil mi ? Özel muayene bile olsa özel hastaneye göre uygun ve en azından tahliller falan devlet karşılıyor.
Günaydın canım. Ben burts bees aldım ama daha başlamadım kullanmaya . Bi arkadaşım onu kullanmıştı hiç çatlağı olmadı gebelikte
20. Haftaya kadar istediğin şekilde yat canım kasma kendini. İnternette abartılıyor herşey. Bi ara ben takıntı yaptım rahatım kaçtı. Şimdi saldım artık sağa sola döne döne uyuyorumGünaydın kızlar biz Perşembe günü doktora gitmiştik bebegim sol tarafimdaydı sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ne tarafıma yatacagimi şaşırdım bir şey olmasın diye sağa ve sırt üstü yatmak önerilmiyormuş internette öyle yazıyor yani
Herşeyimi devlette yaptırdım ben . Yapıyorlar aslında, ama şöyle 1 yıl evli olup çocuk olmayınca bakıyorlar. 7 ayı çok erken görüyorlarözel pahalı diyorlar ben devlete gitmek istiyorum özelde olan tahlillerin çoğunu yapmıyor diyorlar devlette
Canım geçmiş olsun endişe etme hemen acile git. Bebeğinin sağlıklı olduğunu göreceksin inşallah. İlaç verirler yatırırlar geçer merak etme. Haberdar et bizi deCanım geçmedi hep idrarla geliyor ama şimdi de tuvalette kocaman pıhtı geldi
Gittiniz mi doktora nasıl oldunuz?Canım geçmedi hep idrarla geliyor ama şimdi de tuvalette kocaman pıhtı geldi
Hiç kötü düşünme benim regl gibi kan geldi iki sefer ilkte hep pıhtılıydıCanım geçmedi hep idrarla geliyor ama şimdi de tuvalette kocaman pıhtı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?