2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar sizi sağlık ocağından aradılar mı? 12 haftalık olduk beni hala aramıyorlar halbuki beta değerime baktırdım daha önce yani biliyolar da gebeliği
Beni hamile değilken aramışlardı hamile olunca bize bildirmeniz gerek dediler , ben de kalp atışlarını duyduktan sonra sağlık ocağına gittim , bir sürü soru sorup kayıt açtılar ve aşı için randevu verdiler. Senin gitmen lazım diye biliyorum ben
Kızlar gece uyandım tuvalete girdim açık pembe kan var ilk defa oldu hafif hafif kasıklaarımda da ağrı var ne yapmalıyım
Canım kaç haftalıksın ? Doktora git sabah hemen. İnşallah artmaz.

Ben cihazları falan eski olur iyi olmaz diye düşünmüştüm, cihazlarının iyi olmasına sevindim. Ya açıkçası ben doktora gittiğimde ilgilenilmesi seviyorum dediğiniz doktora özel muayene randevusu alırsam her seferinde öyle ayrıntılı bakacaktır herhalde değil mi ? Özel muayene bile olsa özel hastaneye göre uygun ve en azından tahliller falan devlet karşılıyor.
Günaydın canım. Ben burts bees aldım ama daha başlamadım kullanmaya . Bi arkadaşım onu kullanmıştı hiç çatlağı olmadı gebelikte

Ya benim eşim de biraz sıkılmış galiba Deniz isminden başka bir şey koyalım diyor , kuşumuz oldu adını deniz koyduk , kedimiz oldu adını deniz koyduk ama ben ısrarcıyım hayır hep onu istedik şimdi istediğimizi koyacağız diye

Günaydın kızlar biz Perşembe günü doktora gitmiştik bebegim sol tarafimdaydı sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ne tarafıma yatacagimi şaşırdım bir şey olmasın diye sağa ve sırt üstü yatmak önerilmiyormuş internette öyle yazıyor yani

Kızlar gece uyandım tuvalete girdim açık pembe kan var ilk defa oldu hafif hafif kasıklaarımda da ağrı var ne yapmalıyım
Canım korkma hemen bi hastaneye git çoğaldımı kesildimi bilmiyorum ama ben sürekli yaşadığım için artık normalleşti inşallah birşey yoktur hemen alttan muayene ediyorlar kanama alanı varmı diye sonra bebegi kontrol ediyorlar kalp atışı yada kanama alanı varmı diye geçmiş olsun inşallah birşey yoktur

Çatı muanesi tam olarak ne oluyor
Yurt dışında hiç duymadım ve genelde çogunluk normal doğum yapıyor.
Zaten burda türkiyedeki gibi dogumu kendimiz seçmiyoruz.
Canm bende hiç doğum yapmadım arkadaşım öyle söyledi sanırım kalça kemiğiyle alakalı bir şey çünkü arkadaşımın bacagında sıkıntı vardı doğuştan

13 haftalığım doktoruma yazdım sabahta kan pıhtısı geldi çok korkuyorum

Canım geçmedi hep idrarla geliyor ama şimdi de tuvalette kocaman pıhtı geldi

Yok kuzum üniversite sonuçta burası en iyi personel en iyi cihazlar orada var aksine. Allah korusun en sıkıntılı vakaları bile diğer hastaneler buraya gönderiyorlar sonuçta. Normal gebelik takibi çerez gibi geliyor onlara Sen bi düşün mutlaka. Normal poliklinikteki cihazlar da çok güzel. Ama İsmet hoca direkt perinatolojideki ultrasonda muayene ediyor

20. Haftaya kadar istediğin şekilde yat canım kasma kendini. İnternette abartılıyor herşey. Bi ara ben takıntı yaptım rahatım kaçtı. Şimdi saldım artık sağa sola döne döne uyuyorum20den sonra tercihen sola yatman daha iyi olur ama yine kendini zorlama sağa da yatabilirsin. Yüz üstü istesen de yatamayacaksın zaten o haftadan sonraSırt üstü de yatmaman gerekiyor. Ben bazen farkında olmadan sırt üstü dönüyorum uykumda. Tecrübeli gebelerden duyduğum kadarıyla onda da hiçbir sorun olmuyormuş ama yine de dikkat etmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…