- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
AminnnnnAmiiin insallah bir daha yaşamazsınız umarım çok iyi geçer kontrolünüz
Doktora gittin mi merak ettim iyi misin şuanCanım geçmedi hep idrarla geliyor ama şimdi de tuvalette kocaman pıhtı geldi
Aynı durumu ben yaşıyorum rahat takıl boşver saliver gitsinKızlar selam bişey sormak istiyorum malum yaz ayındayız ve ben evdeyim gelen gidenim de yok o yüzden sutyensiz oturuyorum, 14 haftalığım bı zararı olur mu gereksiz buyusunler istemiyorum takmalı miyim sizce? Tecrübeli annelere sormak istedim
Günaydın canım burts bees bin küsür lira olduğu için yarı fiyatı olan lierac aldım ondan da herkes memnundu bakalım bi deneyim, belki 7-8.aylarda ikisini birlikte kullanırım baya çatlayacağım içinBen cihazları falan eski olur iyi olmaz diye düşünmüştüm, cihazlarının iyi olmasına sevindim. Ya açıkçası ben doktora gittiğimde ilgilenilmesi seviyorumdediğiniz doktora özel muayene randevusu alırsam her seferinde öyle ayrıntılı bakacaktır herhalde değil mi ? Özel muayene bile olsa özel hastaneye göre uygun ve en azından tahliller falan devlet karşılıyor.
Günaydın canım. Ben burts bees aldım ama daha başlamadım kullanmaya . Bi arkadaşım onu kullanmıştı hiç çatlağı olmadı gebelikte
Gittin mi acaba doktora bende de adetin ikinci günü yoğun kanama ve kocaman pıhtı oldu doktora gittim rahimde bisi yok bebek iyi demişti insallah seninde öyle olurKızlar gece uyandım tuvalete girdim açık pembe kan var ilk defa oldu hafif hafif kasıklaarımda da ağrı var ne yapmalıyım
Hayırlı olsunn bize de erkek dendi ama yüzde yüz net değil hala :) 15 hafta oldu bugün itibariyle :) 165 gram olunca ya da önden gidince mi erkek olması ihtimalini arttırıyormuş? Bir de boyu kaç acaba?Ben de akinti artisi icin geldim doktora hem de cinsiyeti tekrar gormek istedik kesin mi diye degisenler olunca15+4 gunluk suan 16+5 ile uyumlu 165gr erkek oldugu kesin artik
Tesekkurler bizimki bastan beri onde gidiyo biraz boyunu soylemedi maalesef direk bacak arasini gorduk 4 boyutlu da gorduk hatta resmini cekip verdiHayırlı olsunn bize de erkek dendi ama yüzde yüz net değil hala :) 15 hafta oldu bugün itibariyle :) 165 gram olunca ya da önden gidince mi erkek olması ihtimalini arttırıyormuş? Bir de boyu kaç acaba?
Bana da gecen hafta kesin erkek demisti degisenlerden sonra kontrol muayenesine geldimKızlar burdaki değişen cinsiyet yorumlarından sonra rüyamda bebeğin cinsiyetininin erkek olduğunu gördük ultrasonda bakın burası pipisi diyolardı bende nasıl olue kız ddmiştiniz diye şaşırıyordum
Sizinki direkt ele vermiş kendiniTesekkurler bizimki bastan beri onde gidiyo biraz boyunu soylemedi maalesef direk bacak arasini gorduk 4 boyutlu da gorduk hatta resmini cekip verdi
Allah yardımcınız olsunKızlar moralim çok bozuk ben malatyadayım doktor seçeneği baya azaldı depremden sonra devlette de yer bulamıyorsun malum Suriyeli vs. Her zaman gittiğim doktor da son gittiğimde gergindi baktı bebeğe iyi dedi ama bana anlatmadı konuşmadı bile asistana sürekli birşeyler anlattı gebeler şöyle böyle bende alınıyorum vs dedim alınıyorsan gelme şu bu falan yaptı sonra dedi buraya randevu ayarlayalım bende almadım geri düşünmek istedim bilmiyorum ya doktora ulaşabilsinler çok şanslı
Bence yine de randevularınızı alın ve gidin düzenli olarak. Devlet hastaneleri çok yoğun oluyor, sizin de dediğiniz gibi randevu bulmak bile zor, göçmen yoğunluğu, deprem sonrası değişen durumlar vs. Doktorun kötü bir zamanına denk gelmiş olabilirsiniz ya da biraz özensiz bir doktora. Bir sonraki randevunuzda aynı doktor aynı durumda denk gelmez büyük ihtimalle. Umarım çok güzel geçer bütün muayeneleriniz.Kızlar moralim çok bozuk ben malatyadayım doktor seçeneği baya azaldı depremden sonra devlette de yer bulamıyorsun malum Suriyeli vs. Her zaman gittiğim doktor da son gittiğimde gergindi baktı bebeğe iyi dedi ama bana anlatmadı konuşmadı bile asistana sürekli birşeyler anlattı gebeler şöyle böyle bende alınıyorum vs dedim alınıyorsan gelme şu bu falan yaptı sonra dedi buraya randevu ayarlayalım bende almadım geri düşünmek istedim bilmiyorum ya doktora ulaşabilsinler çok şanslı
Bu sırt üstü yatılmamalı muhabbeti damara baskı yapıp kan akışını yavaşlatmamak için bildiğim kadarıyla, ve 20. haftalardan önce hiç önemli değil diye okudum duydum hep, çünkü henüz baskı yapacak kadar kütle artışı yok diye rahimde. Sonrasında da zaten rahatsız ediyor sırt üstü durmayıp yan dönüyorsun kendiliğinden diye duydum. Ben takılmıyorum bu yüzden, zaten de uyurken bilemem ne yaptım nasıl döndüm, vücudum nasıl rahat ediyorsa onu yapar.Kanaması olan arkadaş için çok sevindim bende insallah Sknti yok diye düşünmüştüm sukur
İkili orta riskli olan arkadaşım Allah ne demişse o olur insallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alacağızkızlar su sırt üstü yatmaya takıldım
Ben hep tv izlerken de sırt üstü uzanıyorum hiç oturmuyorum ki uyurken de sağ sol sırt üstü yatıyorum ama skntili mi ki
Bu benim de aklımdan geçiyor ama tutuyorum kendimiBana da gecen hafta kesin erkek demisti degisenlerden sonra kontrol muayenesine geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?