Kaçıncı haftadasınız ? İkiliyi kaçıncı haftada yaptınız inş risk öylesine bir rsktir sonuçta kesin değil hiçbir şey oranKızlar selammm
Benim ikili sonucun çıktı orta riskli..
Yani down riskli 258kiside 1..
Ama ulturason olarak herşey normal görünüyor şuan, insallahh test yanıltıyordur..
21.hafta da perinatilojiye gideceğim...fetal DNA ve amniyosentez istemiyorum dedim Rabbime bıraktım herşeyi
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız hepimize yavrularımızı.aminn.
Birde geçen hafta kız demişti doktor bugün gayet net pipi gördük
Aynen dediğin oldu canımProgesteron iğne ve yatış veriyolar böyle durumlarda
Kızlar selammm
Ama ulturason olarak herşey normal görünüyor şuan, insallahh test yanıltıyordur..
21.hafta da perinatilojiye gideceğim...fetal DNA ve amniyosentez istemiyorum dedim Rabbime bıraktım herşeyi
Çok teşekkür ederim bende öyle biliyordum da yazılınca burda biraz kafama takıldı malumBu sırt üstü yatılmamalı muhabbeti damara baskı yapıp kan akışını yavaşlatmamak için bildiğim kadarıyla, ve 20. haftalardan önce hiç önemli değil diye okudum duydum hep, çünkü henüz baskı yapacak kadar kütle artışı yok diye rahimde. Sonrasında da zaten rahatsız ediyor sırt üstü durmayıp yan dönüyorsun kendiliğinden diye duydum. Ben takılmıyorum bu yüzden, zaten de uyurken bilemem ne yaptım nasıl döndüm, vücudum nasıl rahat ediyorsa onu yapar.
Canım bebiş iyiymiş progeston iğne yaptılar ve istirahat verdilerDoktora gittin mi merak ettim iyi misin şuan
Şu haftalarda sırt üstü de yüzüstü de çok sorun değil . İlerleyen haftalarda sırtüstü uzanınca bebek büyüyünce beslenmesini sağlayan damarlara baskı oluyormuş karında, o yüzden sırtüstü yatma sol tarafa yat demişti doktorum solda beslenme daha iyi oluyormuşKanaması olan arkadaş için çok sevindim bende insallah Sknti yok diye düşünmüştüm sukur
İkili orta riskli olan arkadaşım Allah ne demişse o olur insallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alacağızkızlar su sırt üstü yatmaya takıldım
Ben hep tv izlerken de sırt üstü uzanıyorum hiç oturmuyorum ki uyurken de sağ sol sırt üstü yatıyorum ama skntili mi ki
canım selam niptplus firmasına yaptırdık ikimizde istersen sana iletişim nosunu atayım ayrıca araştırdıklarımı atayım ara istersen fiyatlar değişmiiş olabilir ben 350$ yaptırdım.gossipbusra @MatthewClairmont arkadaşlar kanamam var 2.5 aydır kanamam kırmızıya döndü birazdan hastaneye gidicez eğer bebek iyiyse fetal dna Yaptırmak istiyorum. Antalyada nerde nasıl yaptırdınız iletişime geçebilir miyiz acil lütfen?
Şuan 13 canım ,12+2 de yaptırdım ikiliyi..Kaçıncı haftadasınız ? İkiliyi kaçıncı haftada yaptınız inş risk öylesine bir rsktir sonuçta kesin değil hiçbir şey oran
Ben de akinti artisi icin geldim doktora hem de cinsiyeti tekrar gormek istedik kesin mi diye degisenler olunca15+4 gunluk suan 16+5 ile uyumlu 165gr erkek oldugu kesin artik
Amin canim benim Allah razı olsunHayırlı olsun canım. Ultrasonda bi sorun yoksa iyidir bebeğin endişelenme257 sağlıklı 1 sağlıksız demek yani. Gayet de düşük bi risk merak etme hiç sağlıkla gelecek bebeğin
Yaa geçmiş olsun canım kaçıncı haftanızda değişti bacak arasını görüpmü demişti kız diye nasıl yanılabiliyorlar anlamıyorum ben erkek hissediyoeum 13. Haftada kesin değil ama kız gibi dedi şimdi böyle yorumları görünce nasıl olabiliyor diyoeumKızlar selammm
Çok teşekkür ederimŞu haftalarda sırt üstü de yüzüstü de çok sorun değil . İlerleyen haftalarda sırtüstü uzanınca bebek büyüyünce beslenmesini sağlayan damarlara baskı oluyormuş karında, o yüzden sırtüstü yatma sol tarafa yat demişti doktorum solda beslenme daha iyi oluyormuş
Canım içini ferah tut sigara kullanıyor muydun bir arkadaşımında böyle çıktı doktor sigara geçmişin ve yaş bu oranı yükseltmiş olabilir demiştiKızlar selammm
Cok haklısın canım Rabb'im en iyisini bilirKanaması olan arkadaş için çok sevindim bende insallah Sknti yok diye düşünmüştüm sukur
İkili orta riskli olan arkadaşım Allah ne demişse o olur insallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alacağızkızlar su sırt üstü yatmaya takıldım
Ben hep tv izlerken de sırt üstü uzanıyorum hiç oturmuyorum ki uyurken de sağ sol sırt üstü yatıyorum ama skntili mi ki
Kullanmıyorum hiç kuşum ya hiç içmedim hayatımda..Canım içini ferah tut sigara kullanıyor muydun bir arkadaşımında böyle çıktı doktor sigara geçmişin ve yaş bu oranı yükseltmiş olabilir demişti
sağlıkla gelsin inşallah annesiKullanmıyorum hiç kuşum ya hiç içmedim hayatımda..
İnşallah sağlıkla gelsinlerdua edeceğiz bolca
Geçen hafta kız dedi %70..bugün 13 haftam erkek dedimYa
Yaa geçmiş olsun canım kaçıncı haftanızda değişti bacak arasını görüpmü demişti kız diye nasıl yanılabiliyorlar anlamıyorum ben erkek hissediyoeum 13. Haftada kesin değil ama kız gibi dedi şimdi böyle yorumları görünce nasıl olabiliyor diyoeum
20li haftalara kadar dilediğin gibi yatabilirsin ama için çok rahat etmediyse tv izlerken biraz ense ve üst sırtı yükseltecek şekilde yastık kullanabilirsin. Sırtın tam dümdüz olmadıkça sorun yok. Zaten haftamız ilerledikçe istesek de sırt üstü yatamayacağız. O göbek sağa sola devrilmek ister illakiKanaması olan arkadaş için çok sevindim bende insallah Sknti yok diye düşünmüştüm sukur
Tabii dua edelim Allah sağlık versin hep inşŞuan 13 canım ,12+2 de yaptırdım ikiliyi..
İnşallah canımhiç bir garantisi yok.fetal dna bile 100/100 değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?