Ahahaha banada aynı oranı vermişti çok şaşırdım peki bacak arasını görüpmü kız demişti yani acaba genital organı tam gelişmemişmiydide göremedi bana gösterdi baxakları kapalı vaziyetteydi ama arada bişey göremiyorum demişti o yüzden emin olamıyorum şimdi bu yorumu gördüm birde dün gece bu yaşadığınız olaya benzer bi rüya görünce şaşırdımGeçen hafta kız dedi %70..bugün 13 haftam erkek dedim
Geçen hafta belli değildi canım bos gibiydi,Tabii dua edelim Allah sağlık versin hep inşcinsiyet geçen hafta pipi yok muydu ben de 10. Haftada baktık pipi görmedik pipi istiyorum kızım var
Ben normalde de uyuyamıyorum sırt üstü. Ama uykumda farkında olmadan sırt üstü dönmüş oluyorum bazen. 20. Haftadan itibaren yan yatıp yastık koyacağım arkama da. Eğer böyle bir sıkıntı varsa bu da yapılabilir. Hamile yastıkları nasıl bilmiyorum. Ben pek onlarla uyuyamam gibi geliyorBu sırt üstü yatılmamalı muhabbeti damara baskı yapıp kan akışını yavaşlatmamak için bildiğim kadarıyla, ve 20. haftalardan önce hiç önemli değil diye okudum duydum hep, çünkü henüz baskı yapacak kadar kütle artışı yok diye rahimde. Sonrasında da zaten rahatsız ediyor sırt üstü durmayıp yan dönüyorsun kendiliğinden diye duydum. Ben takılmıyorum bu yüzden, zaten de uyurken bilemem ne yaptım nasıl döndüm, vücudum nasıl rahat ediyorsa onu yapar.
Hahahahahaha al bendende o kadar ama 10. Hafta çok erken canım oluşmamıştıe bile cinsel organı 14 ten önce yanıltıcı olurTabii dua edelim Allah sağlık versin hep inşcinsiyet geçen hafta pipi yok muydu ben de 10. Haftada baktık pipi görmedik pipi istiyorum kızım var
Ya ben erkek hissediyordum hepAhhaha
Ahahaha banada aynı oranı vermişti çok şaşırdım peki bacak arasını görüpmü kız demişti yani acaba genital organı tam gelişmemişmiydide göremedi bana gösterdi baxakları kapalı vaziyetteydi ama arada bişey göremiyorum demişti o yüzden emin olamıyorum şimdi bu yorumu gördüm birde dün gece bu yaşadığınız olaya benzer bi rüya görünce şaşırdım
Tv izlerken ya sırt üstü ya da yan yatıyorum ama gece uyumak için yüz üstü yatıyorum yan yatsam bile rahat edemiyorumKanaması olan arkadaş için çok sevindim bende insallah Sknti yok diye düşünmüştüm sukur
İkili orta riskli olan arkadaşım Allah ne demişse o olur insallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alacağızkızlar su sırt üstü yatmaya takıldım
Ben hep tv izlerken de sırt üstü uzanıyorum hiç oturmuyorum ki uyurken de sağ sol sırt üstü yatıyorum ama skntili mi ki
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Kaç haftalık oldunKızlar toplu yazayım dedim . Doktora gittim bebiş iyi sağlıklı şükürherhangi bir kanama alanı da yokmuş progestan iğne yaptılar sonrasında da ağızdan kullanacağım . 1 hafta boyunca istirahat verdi doktor bebiş korkuttu bizi . Bir de yüzde 90 erkek bebek dedi
Amin amin inşallah 13+3 üz bugünSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Kaç haftalık oldun
Amin kuzum önemli olan sağlık valla diğeri sadece eğlenceGeçen hafta belli değildi canım bos gibiydi,
Ya da gormediler belkide
Aminnn sağlıkla gelsin hepsi
Ayy evet evet sağlıkla gelsinAmin kuzum önemli olan sağlık valla diğeri sadece eğlence
Zaten doktor dedi Şuan yok gibi ilerde tersi götürürsem kızma bana dediHahahahahaha al bendende o kadar ama 10. Hafta çok erken canım oluşmamıştıe bile cinsel organı 14 ten önce yanıltıcı olur
Ama yerim onu benKizlar adet ağrıları gibi ağlarımdan ötürü kontrole gittim hergün rahatsiz edici derecede ağrıyordu çok şükür sorun yok ama progestan iğne yazdı doktorum önlem amaçlı.11.haftada erkek demişti şimdi kesinleştibuda oğluşum bir maşallahinizi aliriz
Canım zaten arkadaşımız yazmış nereye yaptırdığımızı tekrar yazmayayım. Güzel haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz@gossipbusra N NewbieMommy arkadaşlar kanamam var 2.5 aydır kanamam kırmızıya döndü birazdan hastaneye gidicez eğer bebek iyiyse fetal dna Yaptırmak istiyorum. Antalyada nerde nasıl yaptırdınız iletişime geçebilir miyiz acil lütfen?
Aynen ben de o mezar gibi yastığın içinde duramam gibi geliyor. Belki normal yastıkla falan belimi desteklerim gibi düşünüyorum bakalım. Ben de normalde zaten sırt üstü hiç yatamam, inşallah gebelik boyunca da böyle devam eder.Ben normalde de uyuyamıyorum sırt üstü. Ama uykumda farkında olmadan sırt üstü dönmüş oluyorum bazen. 20. Haftadan itibaren yan yatıp yastık koyacağım arkama da. Eğer böyle bir sıkıntı varsa bu da yapılabilir. Hamile yastıkları nasıl bilmiyorum. Ben pek onlarla uyuyamam gibi geliyor
Fetal de iyi çıkacaktır muhtemelen canım içini ferah tutKızlar selammm
Benim ikili sonucun çıktı orta riskli..
Yani down riskli 258kiside 1..
Ama ulturason olarak herşey normal görünüyor şuan, insallahh test yanıltıyordur..
21.hafta da perinatilojiye gideceğim...fetal DNA ve amniyosentez istemiyorum dedim Rabbime bıraktım herşeyi
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız hepimize yavrularımızı.aminn.
Birde geçen hafta kız demişti doktor bugün gayet net pipi gördük
Geçmiş olsun canım tüp bebek miydiKızlar toplu yazayım dedim . Doktora gittim bebiş iyi sağlıklı şükürherhangi bir kanama alanı da yokmuş progestan iğne yaptılar sonrasında da ağızdan kullanacağım . 1 hafta boyunca istirahat verdi doktor bebiş korkuttu bizi . Bir de yüzde 90 erkek bebek dedi
Fetal yaptirmiycam canım, detaylı ultrason ile.perinatojiye gidecegim.biraz büyüsündeFetal de iyi çıkacaktır muhtemelen canım içini ferah tutay kesin erkek mi simdiiiii
Ben hiç yaptırmayı dusunmedigim içim okumamıştım şu an baktım ama bulamadım mesajları bi de moral olarak kötüyüm ondan bulamamış olabilirimCanım zaten arkadaşımız yazmış nereye yaptırdığımızı tekrar yazmayayım. Güzel haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?