2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Güle güle kullan canım ben onu kullanabilirim gibi gelmiyor hiç. Hangisinden aldınız büyük olanlardan mı
Evet büyük u şeklinde bende kullanamam diye düşünüyordum yok demiştim esim beni dinlememiş almış çok rahat ya sağa ya sola dönüyorsun otomatik bi de böyle kollar bacaklar rahat ediyor

Evet büyük u şeklinde bende kullanamam diye düşünüyordum yok demiştim esim beni dinlememiş almış çok rahat ya sağa ya sola dönüyorsun otomatik bi de böyle kollar bacaklar rahat ediyor
Özel olacak ama yatağa sığabiliyor musunuz onunla. Eşimle biz sığamayız onu yatağa getirirsem

Şöyle bir yastık var acaba kullanışlı olur mu diğer hamile yastıkları çok büyük sonra ne yapacağız onu ondan almam heralde

Maşallah canım Cook tatlı ilk defa bu kadar net gördüm bı bebişi . Şu an kaç haftalık oldun bide özele mi gidiyorsun? Bizde 12+0 olduk bugün. İki tane de kızım var a

Maşallah canım Cook tatlı ilk defa bu kadar net gördüm bı bebişi . Şu an kaç haftalık oldun bide özele mi gidiyorsun? Bizde 12+0 olduk bugün. İki tane de kızım var a
Tesekkur ederiz 14+0 özele gidiyorum canım.Allah bağışlasın kaç yasindalar kızların.benimde kızım var 11 aylık

Offf kız denilenler erkeğe dönmüş panik tuttu beni kolonyayla bileklerimi ovalatayım biraz
Nasıl beklerim ben 21 ağustosu yaaaa offf 11+3 de bacak arası boştu umut dolmuştum
Evettttt kızlar erkeğe dönmüş okurken panikledim bana erkek sonra kız demişti hemde %75 kız dedi

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-12-16-33-43-186_com.solidict.ebebek.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 98
Evet evet sığıyoruz benim eşim zaten çok tedirgin oluyordu bana değecek gece yatarken falan o açıdan da rahat oldu
Benimki de tedirgin ya. Geçen araya yorgan falan sokuşturmuş bana çarpmamak için. Sıcakta kaldır şunu dedim daralıyorum hemen yastık konusunda da o yüzden kararsızım ama bakalım önümüzdeki aylarda gerekirse mecbur bakacağım

Be
Ya ben erkek hissediyordum hep
Geçen hafta kız dediler şimdi net pipi gördük
Bende öyle hissediyordum hislerm yanıltmaz beni normalde ama bakalım
Zaten doktor dedi Şuan yok gibi ilerde tersi götürürsem kızma bana dedi bida 15. Haftada gitcem bu doktora ama 31 ağustosta perinatoloji randevusu almıştım rutin kontrol olsun diye belki o yorum yapar
detaylı ultrason içinmi peritanolojiye gidiyorsun canım hafta olarak kaç oluyorsun

Kızlar bebeklerinizin gramı ne kadardı benimki geç döllenme normalde 15. Haftalık hamileyim ama geç döllenmeden bebel geride olması lazım hafta olarak ultraosn tam net ölçüm vermez bu zamandan sonra dedi doktorum 100 gram gibi
Bişey söyledi sizin bebişlerin haftası ve gramı neydi biliyormusunuz?

Merhaba benimde geç döllenme normalde 16 haftalık olmam lazım ama doktorum ilk zamanlar ultrasonlar hesapladı suan 14 haftalıgım bundan sonra benim verdiğim tarihten hesaplıycaksın dedi bidahada geç döllenme konusunu bile açmadı size tam tarih verip bundan sonra bundan hesapla demedimi
Normalde 25 nisanda adet oldum ama doktorum 20 mayısta hamile kalmıssın dedi tüm kagıtlaırmdada 20 mayıstan bazalıyorlar

Çok şükür canım
Maşallah..
İnşallah bizimkide kötü bir anı olarak kalır..
Şuan detaylıyi beklemeyi düşünüyorum..

Şu 9+5 ve pipi gördüğüme eminim
En sol baş, sonra kollar, o siyah yerde bence de pipi var.
Doktor bana ilk o zaman erkek gibi demişti.

Eklentiler

• IMG20230713164112.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar 2.5 aydır kanamam vardi 1 ay önce de bana günde 3 kez fitil 3 gün önce de haftalık da igne verilmişti düşük tehlikem var diye 1 aydır tuvalet hariç kalkmıyordum. Ve kanama hiç azalmamisti. Bugün doktorumu değiştirme kararı alıp başka bir doktora gittim. Meğerse vajina girişimde kocaman bi yara varmış ve sürekli kaniyormus. Meğerse ben onca fitili iğneyi boşuna kullanmışım. Fitil koydukça yarayı kanatmisim.Bebek gayet sağlıklıymis haftaya yara icin ilaç verecek pskolojimi biraz toparlamami istedi doktor. Bugün 11 haftalık olmuş elleri kolları vardi ve doktor biraz karnımı kıpırdatıp bebeği uyandırdı hareket etti. Size de demem o ki kesinlikle 1 doktorda takılı kalmayin benim 10 haftadır sıkıntımı antalyanin en iyileri diye gittigim doktor anlayamadı ve yanlış tedavi edip pskolijimi boşuna alt üst etti. İnşallah herkes iyi doktora denk gelir. gossipbusra N NewbieMommy (güzel haberi size de verebildim çok şükür)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…