Evet büyük u şeklinde bende kullanamam diye düşünüyordum yok demiştim esim beni dinlememiş almış çok rahat ya sağa ya sola dönüyorsun otomatik bi de böyle kollar bacaklar rahat ediyorGüle güle kullan canımben onu kullanabilirim gibi gelmiyor hiç. Hangisinden aldınız büyük olanlardan mı
Özel olacak ama yatağa sığabiliyor musunuz onunla. Eşimle biz sığamayız onu yatağa getirirsemEvet büyük u şeklinde bende kullanamam diye düşünüyordum yok demiştim esim beni dinlememiş almış çok rahat ya sağa ya sola dönüyorsun otomatik bi de böyle kollar bacaklar rahat ediyor
Kizlar adet ağrıları gibi ağlarımdan ötürü kontrole gittim hergün rahatsiz edici derecede ağrıyordu çok şükür sorun yok ama progestan iğne yazdı doktorum önlem amaçlı.11.haftada erkek demişti şimdi kesinleştibuda oğluşum bir maşallahinizi aliriz
Maşallah canım Cook tatlı ilk defa bu kadar net gördüm bı bebişiKizlar adet ağrıları gibi ağlarımdan ötürü kontrole gittim hergün rahatsiz edici derecede ağrıyordu çok şükür sorun yok ama progestan iğne yazdı doktorum önlem amaçlı.11.haftada erkek demişti şimdi kesinleştibuda oğluşum bir maşallahinizi aliriz
Allah bağışlasın canım. Benimde iki kızım var üçüncüye hamileyim. Bugün 12+0 olduk . Snin canmIstanbul da yaşıyorum 12+3 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim bı oğlum var çok şükür ya senin
Ben de belki bundan alırım diye düşündüm. O büyük olanlar klostrofobik bir etki yapıyor görünce korkuyorum.Şöyle bir yastık var acaba kullanışlı olur mu diğer hamile yastıkları çok büyük sonra ne yapacağız onu ondan almam heralde
Eki Görüntüle 3285668
Tesekkur ederizMaşallah canım Cook tatlı ilk defa bu kadar net gördüm bı bebişi. Şu an kaç haftalık oldun bide özele mi gidiyorsun? Bizde 12+0 olduk bugün. İki tane de kızım var a
Evet evet sığıyoruz benim eşim zaten çok tedirgin oluyordu bana değecek gece yatarken falan o açıdan da rahat olduÖzel olacak ama yatağa sığabiliyor musunuz onunla. Eşimle biz sığamayız onu yatağa getirirsem
Evettttt kızlar erkeğe dönmüş okurken panikledimOfff kız denilenler erkeğe dönmüş panik tuttu beni kolonyayla bileklerimi ovalatayım biraz
Nasıl beklerim ben 21 ağustosu yaaaa offf11+3 de bacak arası boştu umut dolmuştum
Ben kullandım iyikii var bu yastık öyle rahat ettimki hem yerde kaplamadi.e bebektede satiliyor fiyatida 100 TL fark varŞöyle bir yastık var acaba kullanışlı olur mu diğer hamile yastıkları çok büyük sonra ne yapacağız onu ondan almam heralde
Eki Görüntüle 3285668
Benimki de tedirgin ya. Geçen araya yorgan falan sokuşturmuş bana çarpmamak için. Sıcakta kaldır şunu dedim daralıyorum hemenEvet evet sığıyoruz benim eşim zaten çok tedirgin oluyordu bana değecek gece yatarken falan o açıdan da rahat oldu
Bende öyle hissediyordum hislerm yanıltmaz beni normalde ama bakalımYa ben erkek hissediyordum hep
Geçen hafta kız dediler şimdi net pipi gördük
detaylı ultrason içinmi peritanolojiye gidiyorsun canım hafta olarak kaç oluyorsunZaten doktor dedi Şuan yok gibi ilerde tersi götürürsem kızma bana dedibida 15. Haftada gitcem bu doktora ama 31 ağustosta perinatoloji randevusu almıştım rutin kontrol olsun diye belki o yorum yapar
Merhaba benimde geç döllenme normalde 16 haftalık olmam lazım ama doktorum ilk zamanlar ultrasonlar hesapladı suan 14 haftalıgım bundan sonra benim verdiğim tarihten hesaplıycaksın dedi bidahada geç döllenme konusunu bile açmadı size tam tarih verip bundan sonra bundan hesapla demedimiKızlar bebeklerinizin gramı ne kadardı benimki geç döllenme normalde 15. Haftalık hamileyim ama geç döllenmeden bebel geride olması lazım hafta olarak ultraosn tam net ölçüm vermez bu zamandan sonra dedi doktorum 100 gram gibi
Bişey söyledi sizin bebişlerin haftası ve gramı neydi biliyormusunuz?
Çok şükür canımCanım amniyosentez yaptırdım ben. Kan aldırmak kadar basitti. 2 dk sürmedi. Çıktığımda çok enerjik ve rahattım. Bebeğim de çok iyiydi. 4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde suyu plasentası herşeyi iyiydi. Hiç bişey olmamış gibi büyümüş gelişmiş. Ön sonucumuz da güzel geldi. Bu kadar basit olacağını düşünmemiştim açıkçası. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama eğer kendine çok stres yapacaksan bence yaptır gitsin. Gerçekten kafam nasıl rahat anlatamam
kızlar bisey sorucucam 9 hafta 3 günüz bugün ama ultrasonda ben resmen minnacık pipicik gördüm ama apacık görünüyor bu haftada imkansız değil mi kordon vs olabilir mi :) ama iki bacak arasında minnacık bisey vardı :)
Ay çok küçük bu fotoda orası olmayabilirŞu 9+5 ve pipi gördüğüme eminim
En sol baş, sonra kollar, o siyah yerde bence de pipi var.
Doktor bana ilk o zaman erkek gibi demişti.
Yaa iyiyse alayım bendeBen kullandım iyikii var bu yastık öyle rahat ettimki hem yerde kaplamadi.e bebektede satiliyor fiyatida 100 TL fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?