Karnım aslinda aynı ölçüm yaptım mide büyükBen de 13.haftadayım son 1 haftadır benim de karnım büyüdü ama midemden başlayarak sanki. Ki bebek daha aşağıda çok da yemiyorum ona rağmen öyle ben de şaşırıyordum
Benim ilk canımBenim de öyle ya. Peki bir şey sorcam sizin de 2. Gebelik sanırım . İlk gebelikte bu haftalarda bu kadar çabuk çıkmamıştı benim karnım sanki. Sizde de öyle miydi
Benim karnım büyüdü ya kıyafetlerden anlıyorum hatta aynadan yan bakınca da enine genişlemişimKarnım aslinda aynı ölçüm yaptım mide büyük
İlk gebelikte aslında hemen çıkabilir çünkü kaslar ilk defa genişliyor ya direkt dışardan belli olur ama 2. Lerde biraz daha geç olması beklenmez miBenim ilk gebelikte de öyle olmuştu
Oh iyi bariBende doktor iyi çıktı başka bisey yaptırma dedi
Daha fazla olması gerekmez mi benim son adet tarihim 21 mayıs 12 haftaligimCanım ben kalp atışını duyduktan sorma şehir dışına çıktım yaklaşık 1 ay gelmedim o yüzden tarihi ilk haftalarda ayarlamak daha kolay ve kesinmiş öyle söyledi doktorum şimdiki sonuçlar yanıştıco oöabilir dedi gerçekren öyle ilk bebeğimde ultrasonda hep önden giderdi şimdikide eğer öyleyse 13 haftalık falan olmalıyım benim normalde son adetim 21 nisan sen bugün tam kaç haftalıksın
Kâğıt hali var mi acaba ?Kızlar merhaba nasılsınız. Benim ikili test cevaplarım çıkmış
Yaş riski 1:853
Biyokimyasal 21 1:629
Kombine trisomi 21 1:3190
Trisomi 13/18 <1:10000
Yazilmis acaba risklimii anlamiyorum bir sey
Bence düşük risk canımKızlar merhaba nasılsınız. Benim ikili test cevaplarım çıkmış
Yaş riski 1:853
Biyokimyasal 21 1:629
Kombine trisomi 21 1:3190
Trisomi 13/18 <1:10000
Yazilmis acaba risklimii anlamiyorum bir sey
Genelde doktor yorumlayıp gönderiyor canım , sen gösterdin mi
Risk düşük gibi sanki ama doktor daha iyi yorumlar
Doktora gonderdim daha bakmamis bende merak ediyorum acaba ne diyecekİsimler biraz farklı sanki bizdekiyle canım doktorla konuştun mu
Evet canim atarsam bakarmisin ben bakude verdim amma turkce yazmislar bisey anlamadimKâğıt hali var mi acaba ?
Benimkinden farkli bi kâğıt hekimim ama branşım değil ama anladığım kadarıyla düşük risk gibi geldi bana ama hekiminiz ne derse ona göre hareket edersiniz
Düşük risk diyor canım doktor daha detaylı açıklar
Benimde ultrasonda 15+3 gibi gözüküyor ama ilk kızım hep bir hafta önden gidiyordu bende 14+3 gibiyim tahminime göre aynı şeyleri yaşamışız cinsiyet bellimi peki ben 3 gün önce gittiğimde kız gibi dedi ama henüz küçük kesin değil dediAnladım canım ben adetime göre 16 haftalık olmalıydım ama
Suan tam 14 haftalıgım , haftasıylada uyumlu şükür
Geç döllenme canım bizim onu kpmuşuyorduk son adete göre 16 haftalık ama ben yaklaşık 8 haftalıkken bebeği görmüitük geç döllenmedwn dolayıDaha fazla olması gerekmez mi benim son adet tarihim 21 mayıs 12 haftaligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?