Canım ben kalp atışını duyduktan sorma şehir dışına çıktım yaklaşık 1 ay gelmedim o yüzden tarihi ilk haftalarda ayarlamak daha kolay ve kesinmiş öyle söyledi doktorum şimdiki sonuçlar yanıştıco oöabilir dedi gerçekren öyle ilk bebeğimde ultrasonda hep önden giderdi şimdikide eğer öyleyse 13 haftalık falan olmalıyım benim normalde son adetim 21 nisan sen bugün tam kaç haftalıksınMerhaba benimde geç döllenme normalde 16 haftalık olmam lazım ama doktorum ilk zamanlar ultrasonlar hesapladı suan 14 haftalıgım bundan sonra benim verdiğim tarihten hesaplıycaksın dedi bidahada geç döllenme konusunu bile açmadı size tam tarih verip bundan sonra bundan hesapla demedimi
Normalde 25 nisanda adet oldum ama doktorum 20 mayısta hamile kalmıssın dedi tüm kagıtlaırmdada 20 mayıstan bazalıyorlar
KŞu 9+5 ve pipi gördüğüme eminim
En sol baş, sonra kollar, o siyah yerde bence de pipi var.
Doktor bana ilk o zaman erkek gibi demişti.
kızlar üreme organı 12. Haftada gelişiyorken 9. Haftada nasıl bunu görebilirsinizŞu 9+5 ve pipi gördüğüme eminim
En sol baş, sonra kollar, o siyah yerde bence de pipi var.
Doktor bana ilk o zaman erkek gibi demişti.
Bu pozisyonda nub belli olmuyor canımEki Görüntüle 3285730 cinsiyet tahmini de bana yapar mısınız 11 haftalık olmuş bugün cinsiyeti 15 de söyleyecekmis doktor. Sağlıklı olsun yeter ama bende kız bebekleri çok seviyorum
Yok detaylı baksın istiyorum ama amacım o değil orda da bir doktorum olsun istedimBe
Bende öyle hissediyordum hislerm yanıltmaz beni normalde ama bakalım
detaylı ultrason içinmi peritanolojiye gidiyorsun canım hafta olarak kaç oluyorsun
Videodan ekran görüntüsü aldım eve gidince ultrason fotoğrafını atayım belki orada belli olurBu pozisyonda nub belli olmuyor canımdüz ayakları uzatmış pozisyon gerek veya iki bacak arası
İlk çocuğuma aslan bende istemiştim ama genelde çoğu kişi aslan mi arslan mi sıkıntı yaşar dediler bende hak verdim Ömer çınar koydukIsim dusunenler var mi kizlar biz aslan cinar dusunuyoruz ama ben ruyamda daha yeni hamileyken sarp gormustum
Anladım canım ben adetime göre 16 haftalık olmalıydım amaCanım ben kalp atışını duyduktan sorma şehir dışına çıktım yaklaşık 1 ay gelmedim o yüzden tarihi ilk haftalarda ayarlamak daha kolay ve kesinmiş öyle söyledi doktorum şimdiki sonuçlar yanıştıco oöabilir dedi gerçekren öyle ilk bebeğimde ultrasonda hep önden giderdi şimdikide eğer öyleyse 13 haftalık falan olmalıyım benim normalde son adetim 21 nisan sen bugün tam kaç haftalıksın
Benim sırt agrilarm vardı çok işime yaradı doğumdan sonrada emzirme yastığı olarak kullandimYaa iyiyse alayım bende
Aynen bende öyle yapacağım doğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullanacağımBenim sırt agrilarm vardı çok işime yaradı doğumdan sonrada emzirme yastığı olarak kullandim
Genelde doktor yorumlayıp gönderiyor canım , sen gösterdin miKızlar merhaba nasılsınız. Benim ikili test cevaplarım çıkmış
Yaş riski 1:853
Biyokimyasal 21 1:629
Kombine trisomi 21 1:3190
Trisomi 13/18 <1:10000
Yazilmis acaba risklimii anlamiyorum bir sey
Ben de 13.haftadayım son 1 haftadır benim de karnım büyüdü ama midemden başlayarak sanki. Ki bebek daha aşağıda çok da yemiyorum ona rağmen öyle ben de şaşırıyordumArkadaşlar benim 13. haftama geldim bugün itibari ile karnım sekillenmeye basladi sanırım ama daha çok midem büyüdü sanki yani alt karın dan ziyade midem daha ön planda
sanırım karın mideye doğru baskı yaptığı için oldu kontrole gidince sorcam doktora
Buna benzer durum yaşayan var mı
İsimler biraz farklı sanki bizdekiyle canım doktorla konuştun muKızlar merhaba nasılsınız. Benim ikili test cevaplarım çıkmış
Risk düşük gibi sanki ama doktor daha iyi yorumlarKızlar merhaba nasılsınız. Benim ikili test cevaplarım çıkmış
Canım senin sonucun nasıl çıkmıştı kaçırdım sanırımİsimler biraz farklı sanki bizdekiyle canım doktorla konuştun mu
Benim de öyle ya. Peki bir şey sorcam sizin de 2. Gebelik sanırım . İlk gebelikte bu haftalarda bu kadar çabuk çıkmamıştı benim karnım sanki. Sizde de öyle miydiBen de 13.haftadayım son 1 haftadır benim de karnım büyüdü ama midemden başlayarak sanki. Ki bebek daha aşağıda çok da yemiyorum ona rağmen öyle ben de şaşırıyordum
Benim ilk gebelikte de öyle olmuştuBenim de öyle ya. Peki bir şey sorcam sizin de 2. Gebelik sanırım . İlk gebelikte bu haftalarda bu kadar çabuk çıkmamıştı benim karnım sanki. Sizde de öyle miydi
Bende doktor iyi çıktı başka bisey yaptırma dediCanım senin sonucun nasıl çıkmıştı kaçırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?