Bence sen ultrasona göre haftayı takip et, her gebelik aynı olmuyor sonuçta, belki bu bebiş uygun gidiyodurBenimde ultrasonda 15+3 gibi gözüküyor ama ilk kızım hep bir hafta önden gidiyordu bende 14+3 gibiyim tahminime göre aynı şeyleri yaşamışız cinsiyet bellimi peki ben 3 gün önce gittiğimde kız gibi dedi ama henüz küçük kesin değil dedi
Güzel çıkmış sonucun. Kombine trizomi 21 yazan kısım önemli. 1:200 ve üstü yüksek riskli sayılıyor. Seninki iyi. Doktorun da açıklar zatenKızlar merhaba nasılsınız. Benim ikili test cevaplarım çıkmış
Yaş riski 1:853
Biyokimyasal 21 1:629
Kombine trisomi 21 1:3190
Trisomi 13/18 <1:10000
Yazilmis acaba risklimii anlamiyorum bir sey
Merhaba bende şimdi 16 haftalık hamileyim sürekli kanamalarım ve uzun surelı kahverengi lekeler var ama bebekte hiç sıkıntı yoktudoktor rahimde polip oldugunu söyledi endişelendim çokAslında polip çok sıkıntı değilmiş kanamaya sebep olurmuş ya da sezeryan doğuma yönlendirirmiş şu an bebeğin aşağıda olması daha büyük sıkıntı öyle anladım ben
Ya burdaki yorumları değişen cinsiyetleri gçrünce aslında en doğrusu senin doktorun yağtığı galiba en güzeliBence sen ultrasona göre haftayı takip et, her gebelik aynı olmuyor sonuçta, belki bu bebiş uygun gidiyodur
Bizim burda 16. Haftadan önce tahminde bile bulunmuyorlar canım bu ayın sonunda ögrenicem inşallah
Benim önceki gebeliğimdede 16. Haftada yanılmışlardı 18. Haftada doğrusunu öğrenmiştimYa burdaki yorumları değişen cinsiyetleri gçrünce aslında en doğrusu senin doktorun yağtığı galiba en güzeli
Tesekkur ederim canim orda yazilan pappa beni korkuttu bir garip cikmis gibiGüzel çıkmış sonucun. Kombine trizomi 21 yazan kısım önemli. 1:200 ve üstü yüksek riskli sayılıyor. Seninki iyi. Doktorun da açıklar zaten
canlm evet benziyor bizimkiler doktorun ne dedi pappa hcg nasıl çıkmıştı sendeBence düşük risk canım..
Benim bu şekildeydi bugün ..
258/1 yazan kısım orta riskli dendi..
Ben tekrar polip açısından değerlendirilmedim kanamam kesilince çok geçmiş olsun sizeMerhaba bende şimdi 16 haftalık hamileyim sürekli kanamalarım ve uzun surelı kahverengi lekeler var ama bebekte hiç sıkıntı yoktudoktor rahimde polip oldugunu söyledi endişelendim çok
Yok canım merak etme doktorlar da kombine risk yazan kısma bakıyorlar. Zaten bebeğinin ultrasondaki ense ölçümü de çok güzel çıkmış. En önemlisi burun kemiği ve ense ölçümü. O yüzden merak etme herhangi bir sorun yokTesekkur ederim canim orda yazilan pappa beni korkuttu bir garip cikmis gibi
Amin canım cumlemizin.Tesekkur ederiz14+0 özele gidiyorum canım.Allah bağışlasın kaç yasindalar kızların.benimde kızım var 11 aylık
Çok teşekkür ederim canımYok canım merak etme doktorlar da kombine risk yazan kısma bakıyorlar. Zaten bebeğinin ultrasondaki ense ölçümü de çok güzel çıkmış. En önemlisi burun kemiği ve ense ölçümü. O yüzden merak etme herhangi bir sorun yok
Merhaba inşallah olursunuz daha 7 ay olmazsa bi doktora gidin muayene olun inşallah rabbim güzel evlatlar versin hepimize. Burda da yıllarla anne olamayan insanlar var sabr etmek en güzelibende anne olmak istiyorum 7 aylık evliyim ama olmuyor şu an ağrım çok var üzülüyorum regl oldum sinir yapıyor çok alınıyorum çok ağlıyorum karnım kasıklarım çok fazla ağrıyo4
MaşallahAllah bağışlasın canım. Benimde iki kızım var üçüncüye hamileyim. Bugün 12+0 olduk . Snin canm
Merhaba canım , tüp bebek olmasıyla ilgisi var mı bilmiyorum ama benim de tüp bebek 12+6 yım bugün ve dediğin gibi ara ara kasıklarda ağrı oluyor ek olarak bir de bel ağrısı var bende. Doktoruna sor gene de ama bence endişelenecek bir şey yoktur. Bu haftalarda bebekler çok hızlı büyüyor ve rahim genişliyor , bence o yüzden bu ağrılar.Merhaba kızlar, bugün tam 12 haftalığız. Kasıklarımda yoğun batmalar başladı , alttan da bıçak gibi ağrılar giriyor ara ara. Çok şükür kanama falan bişey yok ama endişeleniyorum,sizin de var mı ağrınız bu zamanlarda normal mi? Tüp bebek hamileliği olduğu için ekstra tedirginim.
Ah sorma ben de senin gibiyim. Bir de ben zaten tombiş hamile kaldım. 3,5 kg aldım bende ve 12+6 yım daha14.haftaya girerken sizlere seslenmek istedim kızlar.Artık cinsiyetler belli oluyor maşallah hepimiz sağlıcakla kucağa alalım .Bende 16.gafta da öğreneceğim inşallah bakalım .Ay kızlar benim sorunum şu ki ben inanılmaz kilo aldım .Yani 63 ile hamile kalmıştım şu an 66 kiloyum.Normalde de kilo alınca göbeğim şişerdi şimdi de maşallah 5-6 aylık gibiyim özellikle akşamlarıHepiniz zayıf mı kaldınız bir ben mi kilo aldım yaaaa
Hahaha bende öyleyim canım iştahım çokkkk açık sürekli acıkıyorum kilolarımızda aynıymış . Evlilikle birlikte zaten 5 kilo falan almıştım şimdi gebelikten beri de 4 kilo aldım14.haftaya girerken sizlere seslenmek istedim kızlar.Artık cinsiyetler belli oluyor maşallah hepimiz sağlıcakla kucağa alalım .Bende 16.gafta da öğreneceğim inşallah bakalım .Ay kızlar benim sorunum şu ki ben inanılmaz kilo aldım .Yani 63 ile hamile kalmıştım şu an 66 kiloyum.Normalde de kilo alınca göbeğim şişerdi şimdi de maşallah 5-6 aylık gibiyim özellikle akşamlarıHepiniz zayıf mı kaldınız bir ben mi kilo aldım yaaaa
Kasilmalar olabiliyor endişe etmeyin normalMerhaba kızlar, bugün tam 12 haftalığız. Kasıklarımda yoğun batmalar başladı , alttan da bıçak gibi ağrılar giriyor ara ara. Çok şükür kanama falan bişey yok ama endişeleniyorum,sizin de var mı ağrınız bu zamanlarda normal mi? Tüp bebek hamileliği olduğu için ekstra tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?