- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Papa 2/ HCG 174..Can
canlm evet benziyor bizimkiler doktorun ne dedi pappa hcg nasıl çıkmıştı sende
Göbek kadından kadına değişiyor canım hiç stres yapma bence çıkması bile mutlu hissettiriyor ayrıca kiloyla cok baglantısıda yoktur bazen midemizin şişliği bile karnı büyütebiliyor bende 16 haftalık ama görsen 30haftalık devirmiş gibi görünüyor14.haftaya girerken sizlere seslenmek istedim kızlar.Artık cinsiyetler belli oluyor maşallah hepimiz sağlıcakla kucağa alalım .Bende 16.gafta da öğreneceğim inşallah bakalım .Ay kızlar benim sorunum şu ki ben inanılmaz kilo aldım .Yani 63 ile hamile kalmıştım şu an 66 kiloyum.Normalde de kilo alınca göbeğim şişerdi şimdi de maşallah 5-6 aylık gibiyim özellikle akşamlarıHepiniz zayıf mı kaldınız bir ben mi kilo aldım yaaaa
İnşallah bebeğin sağlıklıdır canım bu testler insanı çok yoruyorPapa 2/ HCG 174..
Benim kombine riskim orta riskli ama bu bebeğin hasta demek değil dedi bu test bir istatistik oran.. yani 258de 1 oran..
Senin ama risksiz görünüyor
İnşallah canım.benim kardeşim dört sene önce aynı şeyleri yaşadı o yüzden ben yaptırmak çok istemiyordum ama eşim çok ısrar etti..İnşallah bebeğin sağlıklıdır canım bu testler insanı çok yoruyor
Stres yapmayın kendinize ben 7 senelik evliyim eşim ve benim kariyerim sebebiyle denemedim sonrasında vakti geldi diye denedik o kadar gergin stresliydim ki eşim olayı yapmak bile istemiyordu benim gerginliğimden dolayı 6 ay korunmadan ilişki yaşadık ben ovulasyon testi ile başladım olaya ama direk 6 ayda iki kere gebe kaldım ilki dustu aralık ayinda ikincisi mayısta bu gebeliğin ve o iki ayda gebeliği aklıma getirmeden denemiştik biri ilk ayi biri de son ayi amaaan hayırlısı stresle de olmuyor zaten deyip salmıştım eşim safra kesesinden ameliyat falan olmuştu hiç gebeliği aklıma getirmemiştim üstelik sonra gebelikte öğrendim 7-8 cm lik çikolata kistim varmış kafanıza takmayın stres yapmayın lütfen demesi çok kolay ama bende yaşadın stresle hiç olmuyorbende anne olmak istiyorum 7 aylık evliyim ama olmuyor şu an ağrım çok var üzülüyorum regl oldum sinir yapıyor çok alınıyorum çok ağlıyorum karnım kasıklarım çok fazla ağrıyo4
Kuzum bu tamamen kişiye bağlı bir durum mesela 10/1 bile aslında 10 tanede bir ihtimal olarak kimisi düşük görebilir riskiİnşallah canım.benim kardeşim dört sene önce aynı şeyleri yaşadı o yüzden ben yaptırmak çok istemiyordum ama eşim çok ısrar etti..
O yüzden aslında bu testi ben bağlam olarak almıyorum..
Çünkü 258kiside 1 diyor bu bir istatistik..
Ya da 500de 1..gibi..
Kız kardeşimin yavrusu üç yaşında çok sağlıklı.yabi testi kesin var demek değildir olabilirlik olarak düşünmek gerekiyor..
Bunu bilerek yaptırmıştim
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir Salı günü kontrolüm var iple çekiyorumMerhaba canım , tüp bebek olmasıyla ilgisi var mı bilmiyorum ama benim de tüp bebek 12+6 yım bugün ve dediğin gibi ara ara kasıklarda ağrı oluyor ek olarak bir de bel ağrısı var bende. Doktoruna sor gene de ama bence endişelenecek bir şey yoktur. Bu haftalarda bebekler çok hızlı büyüyor ve rahim genişliyor , bence o yüzden bu ağrılar.
Ah sorma ben de senin gibiyim. Bir de ben zaten tombiş hamile kaldım. 3,5 kg aldım bende ve 12+6 yım daha
Geçmiş olsun çok insallah zamanla bitecekKızlar benim kanama devam ediyor . Doktor normal bir süre devam eder dedi. Sürekli yok ama tuvalete gittiğimde geldi bugün yine kan . Bir kaç gün daha istirahat edeceğim
Evet mesela bende hiç yaptirmak istemedim çünkü risk 2 de bir bile olsa sağlıklı ihtimali %50 ama benimde tam tersi eşim ve doktorumKuzum bu tamamen kişiye bağlı bir durum mesela 10/1 bile aslında 10 tanede bir ihtimal olarak kimisi düşük görebilir riski
Benim doktorum bu testleri hiç yaptırmak istemeyen çok hastam var dedi fetal’i bile hiç önermiyor herkesin hayatı, isteği, sonuç olumsuz çıksa bile doğurup doğurmayacağı bakabilip bakamayacağı kişiye aileye özel ben asla yönlendiremem demiştidetaylı ultrasonda her şeyi çıkacaktır minnosun ben de gün sayıyorum görmek için
Evet kesinlikle öyle, çünkü doktorum ikili 900/1 çıkıyor ama bebek hasta olabiliyor dedi bu testler iki üç kromozoma bakıyor tüm taramaları yapmıyor, kaldı ki fetal DNA da aynı.. arkadaşım fetal DNA da erkek bebeği olacak dendi kızı oldu mesela :))Kuzum bu tamamen kişiye bağlı bir durum mesela 10/1 bile aslında 10 tanede bir ihtimal olarak kimisi düşük görebilir riski
Benim doktorum bu testleri hiç yaptırmak istemeyen çok hastam var dedi fetal’i bile hiç önermiyor herkesin hayatı, isteği, sonuç olumsuz çıksa bile doğurup doğurmayacağı bakabilip bakamayacağı kişiye aileye özel ben asla yönlendiremem demiştidetaylı ultrasonda her şeyi çıkacaktır minnosun ben de gün sayıyorum görmek için
Valla bende istemiyordum eşim istediEvet mesela bende hiç yaptirmak istemedim çünkü risk 2 de bir bile olsa sağlıklı ihtimali %50 ama benimde tam tersi eşim ve doktorum
Çok teşekkür ederimKasilmalar olabiliyor endişe etmeyin normal
Nasıl yanılıyorlar onu anlamıyorum bacak arasını gösterdi kapalı göremiyorum tam dedi ama ben bi çıkıntı görmedim 16. Haftada size neye dayalı bunu söylemişlerdi bacak arasını görmüşmüydünüzBenim önceki gebeliğimdede 16. Haftada yanılmışlardı 18. Haftada doğrusunu öğrenmiştim
Canım çevremde 9 ay kanaması devam edenler vardı o yüzden bebeğin sana artık tutundu kötüyü düşünme lütfen sayılı gün çabuk geçer biraz sabırKızlar benim kanama devam ediyor . Doktor normal bir süre devam eder dedi. Sürekli yok ama tuvalete gittiğimde geldi bugün yine kan . Bir kaç gün daha istirahat edeceğim
Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim bı kızım 4.5 yaşında diğeri 3 yaşında ve 12+1 haftalık hamiletim. Ama bu sürpriz oldu hiç beklemiyordum eşim kendince korunuyordu. Hatta reglim gecikince eminim hamile değilsin diyordu. İnşallah hayırlı bir evlat olur.Maşallahbenim bı oğlum var 4 buçuk yaşında ikinciye hamileyim 13+4 olduk bugün
İnşallah inşallah canımCanım çevremde 9 ay kanaması devam edenler vardı o yüzden bebeğin sana artık tutundu kötüyü düşünme lütfen sayılı gün çabuk geçer biraz sabır
Yaşınız kaçtı ? Daha dün eşimin halası anlattı 35 yaşında gebeliğinde risk çok çıkmış amniyosentez yaptırmış hatta ve temiz çıkmışİnşallah canım.benim kardeşim dört sene önce aynı şeyleri yaşadı o yüzden ben yaptırmak çok istemiyordum ama eşim çok ısrar etti..
O yüzden aslında bu testi ben bağlam olarak almıyorum..
Çünkü 258kiside 1 diyor bu bir istatistik..
Ya da 500de 1..gibi..
Kız kardeşimin yavrusu üç yaşında çok sağlıklı.yabi testi kesin var demek değildir olabilirlik olarak düşünmek gerekiyor..
Bunu bilerek yaptırmıştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?